עבור לתוכן

ARM חושפת את מעבד הCORTEX A15 - מפלצת...

Featured Replies

פורסם

מדהים.

אבל אנחנו באמת צריכים מעבד כזה בסמארטפונים בעידן הנוכחי?

פורסם
  • מחבר

יותר כח עיבוד בלי הקרבה של צריכת חשמל... למה לא?

פורסם

מחיר

פורסם
  • מחבר

אז מה, צריכים להפסיק ולייצר מעבדים כי החדשים יקרים יותר? לא ככה השוק עובד... אתה יודע...

פורסם

עם זה באמת 400% התקדמות בכוח חישוב מהמעבדים החזקים היום בסמרטפונים זה ענק

זה אומר שסמרטפונים כבר יוכלו להיות תחליף למחשב שולחני עם יסדרו להם תחנת עגינה

(לא למטרות כבדות )

תדמינו סמרטפון כזה עם 2 גיגה זיכרון ושבב גרפי נחמד

פורסם

חשוב לציין שמדובר בהכרזה על הארכיטקטורה בלבד ומעבדים כאלו לדעתי צפויים לצאת בשוק בסביבות 2012, בעיקר בהתחשב בכך ש-Quqlcomm הכריזה שמעבדי 1.5GHZ כפולי ליבה יגיעו לשוק בתחילת 2011 (שזה אומר שטלפונים סלולריים יגיעו עם מעבדים כאלו רק מאמצע 2011, אם בכלל).

פורסם
  • מחבר

על סמארטפון עם מעבד כזה, מעבד גרפי ברמה של הGSX540+ וזכרון של 1GB+

(וכמובן מסך 3.5''+)

אפשר בשקט להריץ הפצת לינוקס שלמה מלאה בלי שום בעיות.

פורסם

חשוב לציין שמדובר בהכרזה על הארכיטקטורה בלבד ומעבדים כאלו לדעתי צפויים לצאת בשוק בסביבות 2012, בעיקר בהתחשב בכך ש-Quqlcomm הכריזה שמעבדי 1.5GHZ כפולי ליבה יגיעו לשוק בתחילת 2011 (שזה אומר שטלפונים סלולריים יגיעו עם מעבדים כאלו רק מאמצע 2011, אם בכלל).

אתה אופטימי, מאוד.

רק עכשיו -עומד- להתחיל שלב ה liscencing ע"י היצרניות למיניהן בשביל להתחיל להכיר את הארכיטקטורה, אני אופתע אם נראה מכשירים שמשתמשים בליבות הנ"ל לפני 2013.

פורסם

אני דווקא לא מתייחס אך ורק למכשירים סלולריים אלא גם ל-MID או טאבלטים למיניהם ויכול להיות שגם יצרניות נטבוקים יקפצו על העגלה, מה שיגרום להשקה ב-2012 (כנראה שלקראת סופה של אותה שנה אבל זה גם משהו).

פורסם

שים לב שאמרתי "מכשירים". לא "מכשירי סלולר". גם אני מתכוון בכלליות, לא לסמארטפונים.

הרבעון האחרון של 2012- אולי, אבל לא סביר.

אני מהמר על Q2 2013

פורסם

אני דווקא לא מתייחס אך ורק למכשירים סלולריים אלא גם ל-MID או טאבלטים למיניהם ויכול להיות שגם יצרניות נטבוקים יקפצו על העגלה, מה שיגרום להשקה ב-2012 (כנראה שלקראת סופה של אותה שנה אבל זה גם משהו).

פחות מעניין אותי לנטבוקים כי מעבדי האטום כבר מאוד קרובים ליחס ביצועים\חשמל\מחיר משתלמים

עוד קצת דחיפה לאטום מבחינת ביצועים בלי לעלות מחיר\חשמל וזה יספיק לי לכמה שנים הקרובות למוצר כזה

אבל הסלולרים עדין צריכים עוד חוזק מבחינתי

נו טוב למזלי אני לא מתכנן לשדרג סלולרי בשנתים הקרובות

פורסם

מדובר בדור הבא ולא הקרוב של המעבדים לדעתי, למרות כל זה.. זה נראה בהחלט מפתה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים