עבור לתוכן

מפגש אוזניות נוסף בעתיד הקרוב, יש מעוניינים?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מעולה. מסתבר שליוסי יש 2 מחשבים. אני מביא לפטופ, סטיבן יביא לפטופ, ותמיר תביא לפטופ. ככה תהייה לנו מקסימום עמדה ספייר אפילו. אז מבחינת מחשבים אנחנו מסודרים.

פורסם

אם על אחד המחשבים שמגיעים יש שרת של סקוויזבוקס אני אביא את שלי.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לא התמונה הכי טובה, אבל טעימה קטנה ממה שהולך להיות במפגש:

lcd2t1hd800.jpg

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

למקרה שהתחלתם לחשוב ששכחנו, לא כך הדבר.

בכדי שחלק מהמגיעים באמת יוכלו להגיע (ובכדי שלי ירד קצת הבלגאן של תחילת הלימודים מהראש) המפגש יתקיים ב-30. שאר הפרטים עדיין נכונים.

שבוע לפני המפגש נזכיר לכולם עם כתובת הגעה ודרכי התקשרות.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אנחנו שבוע בדיוק לפני המפגש והגיע הזמן להתחיל להזיז עניינים. אז נתחיל מרשימת המגיעים:

- יוסי

- דור

-אנוכי

- איליה

- רפי

-אליאור

- סטיבן

- יוסי עזרא

- frozen_fire

- מוטי

- תמיר

- OReeh

אני מבקש בכל לשון של בקשה אם מישהו יצא איתי קשר ולא רשמתי אותו פה, אנא צרו איתי קשר בהקדם, יכול מאוד להיות שפספסתי מישהו. כמו כן, ישנם 2 חברי פורום נוספים שרוצים להגיע אך כיוון שאנו מוגבלים ל-12 אנשים כרגע לא הוספתי אותם לרשימה. במידה ומישהו מהרשימה הזו לא יגיע, אנא ידעו אותי בהקדם.

לנושא השני, הגעה. מי שאין לו איך להגיע וצריך טרמפ ציינו מאיפה אתם, כדי שבמידה ויש מי שיוכל להקפיץ אתכם הוא יגיב כאן.

OReeh, כפי שציינתי לא תהייה בעיה לאסוף אותך, אם תוכל להגיע למקום מרכזי כלשהו יהיה עדיף, אך אם לא נסתדר. או אני או אחד מהחברה הצפונים יותר נאסוף אותך.

לנושא הבא, ציוד. ראשית, כנראה שיהיה גם זוג K340. אני עוד לא יודע איזו גרסא והאם אני אספיק לשפץ אותן אבל לא יזיק שהן יגיעו. כולם מתבקשים להביא מפצלים לחשמל, כבלים מאריכים, כבלי אודיו, וכל דבר שנראה להם רלוונטי. אני אביא לפטופ, ואם מישהו נוסף יכול להביא לפטופ זה יהיה מעולה. כמו כן, אם יש למישהו כרטיס קול חיצוני כלשהו שמתחבר למחשב או DAC USB, אל תחסכו, אין שום בעיה לחבר גם 2 לאותו המחשב. תביאו איתכם גם מוזיקה (אפילו על DOK).

את כתובת ההגעה אני אבקש מיוסי שיוסיף פה כשהוא יוכל. אני מניח שנתחיל להתאסף סביבות 12. אני אוסיף כאן לקרת המפגש את מספר הטלפון שלי בכדי שאם יהיו בעיות כלשהן של הרגע האחרון תהייה אפשרות ליצור קשר. אני מזכיר לכולם לבוא חמושים בכמה שקלים, כנראה שנצא לבליסה המסורתית (רק שאני עוד לא יודע לאיפה זה יהיה הפעם).

אני מקווה שלא שכחתי כלום, אם כן בבקשה תיידעו אותי. בכל שאלה אפשר לפנות בפרטי.

פורסם

כמו שאנטולי אמר, חשוב מאוד שיהיה עוד לפטופ אחד כדי שיהיו לנו 4 עמדות. מי שמביא שיעדכן את אנטולי או אותי.

כמו כן, בגלל שנשתמש בלעדית במחשבים חיבור DAC עם USB מומלץ.

הכתובת היא - אנסקי 3, פתח תקווה

להגעה מכיוון צפון - כביש 4 נכנסים לפתח תקווה ממחלף גהה. ממשיכים כ-2 ק"מ עד שמגיעים לגשר בילינסון. מי שלא מכיר גשר לבן גדול ומכוער. עוברים אותו וברמזור ימינה לתוך העיר. ברמזור הראשון פונים ימינה והגעתם. חשוב מאוד שתחנו ברחוב אמסטרדם הסמוך (שמאלה בכיכר הקרובה) כי החניה ברחוב אנסקי היא של דיירי הבניין ואני לא רוצה בעיות. הליכה של דקה מהבית.

למגיעים מכיוון דרום כביש 4 יורדים במחלף בר אילן לכביש 471. נוסעים כקילומטר וחצי ויורדים במחלף אונו וממשיכים לכיוון פתח תקווה. על דרך רבין סופרים 3 רמזורים ופונים ימינה לרחוב דגניה. ממשיכים בדגניה כ500 מטר עד שמגיעים לרחוב אנסקי. שוב חניה בכיכר ימינה ברחוב אמסטרדם.

פורסם

אם מישהו מגיע למפגש מירושלים אני מאוד ישמח לטרמפ ( אם לא אני מאמין שאני יוכל להסתדר אבל זה יהיה חתיכת בלאגן)

ובכל מיקרה אין לי בעיה להביא לפטופ

פורסם
  • מחבר

חברה, האם יש מישהו שמגיע מאיזור הצפון עם רכב ויוכל לתת טרמפ לאחד מהמגיעים?

פורסם

חברים המפגש מתקרב והיום עשיתי קצת סדר בית לכבוד המאורע.

בכל מקרה, אמורות להיות סה"כ 4 עמדות. בגלל שאני לא זוכר כמה עמדות היו לנו במפגשים קודמים, אשמח אם תגיבו שנצטרך יותר (כמובן שזה תמיד יותר טוב אבל יש אילוצי מקום) ואראה מה נוכל לעשות.

שנתיים וחצי לא היה מפגש ואני רוצה שהכל יהיה מושלם :)

בנוסף, רצוי מאוד שיהיה כבל 2-RCA למיני ומיני-מיני שזה יש לרוב כדי שנוכל לשמוע את הALO Rx. מי שמביא כבל כזה שיאשר מולי.

אם מישהו לא הבין איך להגיע או שהוא לא מגיע מכביש גהה/4 שיצור איתי קשר.

פורסם
  • מחבר

כמו כן, אם יש מישהו שמגיע מהצפון בבקשה לעדכן אותי. נכון לעכשיו יש לנו 2-3 אנשים שלא יכולים להגיע מהצפון כיוון שאין להם איך להגיע.

פורסם

אני כנראה גם לא יוכל להגיע - אין טרמפ ובסוף לא הצלחתי למצוא דרך להסתדר אחרת

פורסם
  • מחבר

למקרה שמישהו יצטרך ליצור קשר בגלל בעיות הגעה או משהו אחר.*

פורסם

יוסי תודה רבה על האירוח, נהנתי מאוד מהאפשרות להקשיב למוזיקה כל כך טובה...

אליאור.

נ.ב

אני עדיין כל כך מבולבל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים