עבור לתוכן

אינטרנט סלולרי וסקייפ (או כל VoIP אחר)

Featured Replies

פורסם

"אין חכם כבעל הנסיון"

שלום, בשבועות הקרובים אני עומד לרכוש שירותי אינטרנט סלולרי (ככל הנראה מאורנג', חבילה בלתי מוגבלת)

ולפני שאני מתחייב ל-18 חודשים אני מעוניין לדעת אם אורנג' (או סלקום\פלאפון) מבצעת האטה\חסימה של

השירות עוד מלפני שחורגים ממגבלות החבילה (רשום בחוזה של אורנג' שאם חורגים מ-30 גיגה בחודש הם

יאטו את החיבור, בסלקום כתוב כאשר כמות התעבורה גדולה מפי 3 מהממוצע [ומה זה הממוצע?] ובפלאפון

כאשר חורגים מ-10 גיגה)

לי אישית אין בעיה שיאטו אותי לאחר שחרגתי (גם ככה אני לא מתכוון לחרוג מ-30 גיגה בחודש) השימוש

העיקרי שלי בנייד הוא בשביל וואב וסקייפ. למי שלא יודע סקייפ משתמשת בטכנולוגיית P2P מה שעלול

להתפרש ע"י הנתבים של חברה כתעבורה "לא לגיטימית" אני אשמח אם חברי הפורום שיש להם נסיון עם

אינטרנט סלולרי וסקייפ ידווחו על מצב השירות בחברה בה הם נמצאים.

תודה מראש, איציק.

http://www.skype.com/intl/en-us/support/user-guides/p2pexplained

פורסם

הייתי מחובר לאורנג' וסלקום באינטרנט סלולרי אף אחד לא חוסם סקייפ. אני יכול להגיד לך רק שסלקום ההתחייבות שלהם לחבילה בלתי מוגבלת היא שקרית. חבר שלי שלא חרג מ 10-15 ג'יגה בחודש נותק על ידיהם בטענה של הפרת הסכם שימוש. למיטב ידיעתי לאורנג' אין בכלל חבילה בלתי מוגבלת, יש לה הגבלה מסויימת.

בכל מקרה, אני ממליץ לך בכל חום לבדוק כל אפשרות של אינטרנט קבוע לפני שאתה מתחייב לאחת מהסלולריות.

פורסם

הייתי מחובר לאורנג' וסלקום באינטרנט סלולרי אף אחד לא חוסם סקייפ. אני יכול להגיד לך רק שסלקום ההתחייבות שלהם לחבילה בלתי מוגבלת היא שקרית. חבר שלי שלא חרג מ 10-15 ג'יגה בחודש נותק על ידיהם בטענה של הפרת הסכם שימוש. למיטב ידיעתי לאורנג' אין בכלל חבילה בלתי מוגבלת, יש לה הגבלה מסויימת.

בכל מקרה, אני ממליץ לך בכל חום לבדוק כל אפשרות של אינטרנט קבוע לפני שאתה מתחייב לאחת מהסלולריות.

לאורנג יש חבילה בלתי מוגבלת בעלות של 148 שקל לחודש. בכל מקרה, בכל החברות, גם חבילה בלתי מוגבלת היא לא ממש "בלתי מוגבלת". אם תשתמש בחבילה באופן בלתי מבוקר, בסופו של דבר יגבילו אותך.

פורסם

או כפי שסלקום אוהבים להגיד: החבילה לא מוגבלת. המהירות יורדת אם אתה חורג, עקב מגבלות של הרשת הסלולארית.

המהירות אגב יורדת מ 2.8Mb ל 0.25Mb מקסימום. בדרך כלל, ההגבלה גם גולשת לחודש חדש, ויש צורך לא לעבור את המגבלה למשך כמה חודשים, לפני שהיא תוסר.

פורסם

אני בסלקום הם לא ינתקו אותך על חבילה בלתי מוגבלת אבל אם תפעיל הורדות בכמות של נאמר 5,000 MB ומעלה תוך 24 שעות הם מעצבים הליך של "הצרה" כלומר תקביל מהירות חיבור של 512Kb\s הורדה ועשירית מזה להעלאה למשך שבוע בערך כדי שתפסיק להוריד צריך לעשות שימוש חכם ולנצל רשתות WIFI פתוחות כשאפשר מצד אחד ואת הרשת בבית מצד שני אבל להשתמש באינטרנט סלולרי רק שצריך ככה אפשר להנות ממלוא המהירות.

פורסם
# פרטנר שומרת לעצמה את הזכות להאט את קצב הגלישה בחבילת גלישה בנפח "ללא הגבלה" בשימוש חודשי מעל GB30 באינטרנט ובשאר החבילות בשימוש חודשי מעל GB10 מעבר למגבלת החיוב באינטרנט

זה מתוך האתר של אורנג', וזה אפילו לא באותיות הקטנות. אז לקרוא לחבילה "לא מוגבלת" לדעתי זה קצת מצחיק.

פורסם

בדיוק כמו בסלקום. נפח ההורדה היא ללא הגבלה. המהירות כן.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שהחבילות בפועל מוגבלות. הקטע הוא שלסלקום יש סעיף בחוזה

שמתיר להם לעצב תעבורה\להאט ואף לחסום באופן גורף חיבורי VoIP

(קיים בחוזה של הנתב הסלולרי שלהם) וכל זאת עוד מלפני שהורדת ביט

אחד מהרשת.

חשוב לי מאוד שכל עוד שלא חרגתי שאני אוכל להשתמש בסקייפ.

אני מבין שיש עומסים על הרשת וכדומה, אך שלא תהיה פעילות יזומה של

החברה הסלולרית לחסום את השירות.

מומי2010 ענה לי על השאלה, תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים