עבור לתוכן

התלבטות בין שני מוצרים של Microlab

Featured Replies

פורסם

ערב טוב,

אז לאחר שנים של עבודה הימהה שלי שבקו חיים, אני חייב לציין שנהניתי מהרמקולים האלה בצורה שאי אפשר לתאר, בהחלט אחת העסקאות הטובות שעשיתי בחיים.

אוקיי עכשיו ההתלבטות שלי היא, האם להמשיך ב2.1 או לחלופין 5.1 שווים את ההשקעה של הכסף..

הרמקולים ישמשו לסרטים מוסיקה ומשחקים.

לאחר שקראתי פה את הביקורות וכן עשיתי חיפוש של כמה שעות בפורום ראיתי שהX13 היא המערכת רמקולים המדוברת ביותר, המחיר אטרקטיבי הם ניראים טוב והם דיי זמינים במלאי. מצד שני ראיתי את הדגם המשופר יותר הX15 שמשדרג אותי ל5.1.

השאלה שלי היא, כמה אני מאבד מחוויות המוסיקה כשאני קונה מערכת רמקולים 5.1 וכמה אני מאבד מחווית הסרטים והמשחקים כיש לי 2.1 והאם בכלל הבדלי הכסף שווים את זה?

אשמח לשמוע המלצות ותגובות, אני לא ישרוד עוד שבוע עם אוזיות in-ear שיוצאות מהמחשב :P.

פורסם
  • מחבר

סליחה על ההקפצה, אני אני אשמח לקנות אותם עוד היום והאמת שאני לא מוצא שום ביקורות על הx15 בשום מקום

פורסם

סט של 5.1 לא בהכרח ישפר לך את חווית המוסיקה ( אולי דווקא להיפך ) אולם סט 5.1 ישפר בהרבה את חווית המשחק אם הוא לצליל הקפי ובהחלט ישדרג את איכות הצפיה בסרט כמובן אם הסרט מקודד לצליל הקפי .

פורסם
  • מחבר

אבל באופן עקרוני סט של 5.1 עובד בסטריאו ב2.1, הדגמים נראים דיי שווים מבחינת יכולת השמעה, כמה ההבבל ביניהם יהיה גדול בביצועי 2.1?

פורסם

כמו שכתבתי

5.1 יעבדו פחות טוב מאשר סט שנועד ל 2.1

( פשוט באותו סכום כסף תוכל לקבל מוצר איכותי יותר אם הוא מכיל פחות רכיבים , אינך יכול לצפות לקבל מערכת של שישיה רמקולים באותו מחיר ואיכות של שלושה רמקולים )

פורסם
  • מחבר

הגיוני מאוד בהנחה שהתג מחיר שלהם שווה.

בכל מקרה אני חם כבר על מערכת 5.1 בכל מקרה, יש למישהו ניסיון עם המערכת הזו? האינטרנט פשוט ריק לגבי הסט הזה

פורסם

שווה לך ללכת על 5.1 אם אתה משתמש איתם לסרטים ומשחקים

בדרך כלל לא יהיו ביקורות על סטים בסכומים "רגילים"

תנסה אולי באמזון או בסי נט

על כל מקרה מיקרו לאב הם בסדר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים