עבור לתוכן

Ipod touch 4 או המלצה לנגן אחר העומד בדרישות.

Featured Replies

פורסם

אני טס לתקופה של חצי שנה לדרום אמריקה וצריך נגן אמ פי 3 טוב.

אני לא אוהב את אפל ויש לי סלידה לא קטנה מהם אבל אני לא מוצא מוצר אחר שעומד בדרישות שלי.

הדרישות עם: WI FI ותמיכה בסקייפ.

אפשרות לצפיה בתכני וידיאו.

מוזיקה מוזיקה מוזיקה באיכות טובה ותמיכה בהרבה פורמטים.

גודל לא מסיבי מדי.

ונפח גדול.

האייפוד טאץ' דור 4 בגירסת 64GB הוא היחיד שעומד כרגע בדרישותיי ובנוסף מגיע עם מצלמה וידיאו+סטילס באיכות וידיאו של עד 720P, מדובר בבונוס גדול מבחינתי.

הדבר היחיד שמפריע בפוד הוא חוסר תמיכה בפורמטים חופשיים כמו פלאק וdivx ואיכות מוזיקה לא מהשורה הראשונה.

האם יש מכשיר נוסף שעומד בדרישותי

פורסם

הנגנים של Cowon מתעלים על אייפוד טאץ' מבחינת איכות שמע ותומכים ב-Xvid/Dvix, אבל אין להם Wi-Fi. אם אתה מוכן להתפשר קצת על איכות שמע iPod Touch זו החבילה המשתלמת ביותר בשוק. שים לב הדור הרביעי של טאץ' עדיין לא נבדק וייתכן מאד שקיים שיפור באיכות השמע בהשוואה לדורות הקודמים.

פורסם
  • מחבר

יש לי טאץ' בבית דור 3 והוא לא רע מבחינת איכות השמע.

איך לא יצא אף נגן נוסף עם WI-FI? איך קווואן לא מוציאים גירסה מעודכנת לS9 עם WI-FI?

פורסם

Cowon בעייתים כשזה נוגע לכל דבר שהוא לא איכות סאונד..

עד כמה שאני יודע, הQ5 בא עם WIFI. למרות שאני כבר לא רואה אותו למכירה יותר בZAP.

פורסם

ZUNE HD

והוא נמכר אך ורק בארצות הברית לכן אם אתה נגיד טס לארצות הברית הצפונית תוכל לקנות אותו ולטוס חזרה לארצות הברית הדרומית או לעבור ביניהם אבל זה סתם יקח לך טונה של זמן לדעתי

פורסם

Q5 היה המכשיר הכושל ביותר של החברה. כבד, מגושם, מתחמם, מערכת הפעלה גרועה, מסך מגע סוג ג'. אפשר לגלוש באינטרנט, אבל אפילו פעולה בסיסית כמו התחברות גורמת לכאב ראש. טוב מאד שלא מוכרים אותו יותר.

כל החברות כשלו. iriver הפכה לחברה סוג ג' בלי שום נגן מעניין בחמש השנים האחרונות. Cowon במצב טוב יותר, אבל למעט איכות שמע לא נשאר להם שום יתרון על המתחרים ועם כל הכבוד אני לא יודע מי יקנה S9/J3 כאשר באותו המחיר אפשר לרכוש iPod Touch 4G. איכות שמע של Touch קצת יותר נמוכה, אבל בתור חבילה כוללת המכשיר הרבה יותר איכותי, מתקדם טכנולוגית ומשתלם. הנגנים הפשוטים של החברה D2+ ו-iAudio 9 מצויינים ונותנים תמורה מצויינת לכסף למי שמחפש איכות שמע וזמן סוללה. מעבר לזה אין להם כלום.

פורסם

אם מה שחסר לך באייפד טאצ' זה תמיכה בXVID אז you're in luck, מה שנקרא.

יש מספיק אפליקציות שמוסיפות תמיכה בXVID לאייפוד טאצ', כמו Cinexplayer, yxflash, oplayer ובקרוב גם VLC מגיע, וזה בלי לפרוץ את המכשיר.

אם אתה פורץ את המכשיר אז תוכל להוסיף לו גם תמיכה בFLAC עם נגנים כמו vlc4iphone (שאגב מנגן גם xvid אבל ממש מחורבן) ועוד כמה, פשוט לא התעמקתי בנושא הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים