עבור לתוכן

שאלה כללית לגבי תמיכות directx

Featured Replies

פורסם

נניח שבאופצייה הראשונה אני משחק במשחק crysis שתומך בdirectx 10 ויש לי במחשב שלושה כרטיסי מסך במערך sli של gtx 480 שתומכים בdirectx 11

ובאופצייה השניה אני משחק באותו משחק אבל יש לי במחשב שלושה כרטיסי מסך במערך sli של gtx 285 שתומכים באותו directx של המשחק.

איפה תהיה איכות טובה יותר ? באופצייה הראשונה או השנייה?

יכול להיות שאני מנסח את השאלה לא נכון או שהשאלות עצמם לא במקום, אבל אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוון. אני יודע שיש כרטיסי מסך שתומכים למשל גם בdirectx 10 ו 11. אבל אם יש לי כרטיס מסך שתומך רק ב11 ואני משחק במשחק שתומך ב10 אני יראה יותר טוב עם כרטיס מסך שתומך ב10 ? או שאין קשר

תודה

וחג שמח ושנה טובה לכל חברי הפורום.

פורסם

האיכות היא אותה איכות.

לכרטיסי DX11 יש תמיכה אחורה לגירסאות קודמות.

כך בשני המצבים שתיארת, קרייסיס פועל ב- DX10 ובאותן הגדרות= אותה איכות.

פורסם

כן זה נכון במקרה שיש לכרטיס תמיכה שלי תמיכה לאחור לdirectx שהמשחק תומך בו. אבל אני לא בטוח שלכרטיסי מסך החדשים יש תמיכה בכל גגרסאות הdirectx.אז מה קורה שאני משחק למשל במשחק שתומך בdirectx 9 והכרטיס מסך שלי תומך בdirectx 11 והתמיכה לאחור שלו היא עד directx 10 אז איפה האיכות תהיה טובה יותר בכרטיס מסך הכי חזק בשוק שתומך אחורנית עד directx 10 או בכרטיס מסך הכי חזק שיש לתמיכה בdirectx 9 .

פורסם

אין פה שום קשר לאיכות בכלל.

בכל גרסה של DirectX פשוט נותנים אפשרות של הצרגת יותר פרטים מבחינת ה CG אם מסתכלים רק על החלק החזותי של DX.

פורסם

אז מה שאתה אומר שהdx לא מוסיף לאיכות של המשחק אלא רק מכניס יותר פרטים למשחק עצמו ? מה זה cg?

פורסם

Computer Graphics

שוב, האיכות היא בעיני המתבונן כמו היופי. אתה יכול להגיד שיותר פרטים ויותר AA גורם לתמונה להיות יותר מרשימה בשהוואה לאותה תמונה כהיא יותר מינימלית, אבל זאת תהיה רק דיעה אישית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים