פורסם 2003 באוקטובר 2822 שנים ראיתי באתר http://www.digital-explosion.co.uk/index.php?articleID=31 הסבר על איך לעשות קירור מיים לנארד דיסק ןחשבתי על לעשות אחד אבל אני מפחד שיהייו איבויי מיים על הדפנות ויהיו קצר . יש לי ממה לפחד ?
פורסם 2003 באוקטובר 2822 שנים הטמפ' של ההארד דיסק 36 ?! לא שווה כי אם כן אתה יכול לשים מאוורר מולו והתוצאה תהיה יותר טובה : (אצלי) 32
פורסם 2003 באוקטובר 2822 שנים מחבר לא היא יותר גבוה בהרבה לפחות איזה 45 ויש לי מאורור שדוחף אוויר על שני כוננים עם רווח בינהם . אני רוצה לדעת אם יהיו איבויי של מיים על הדפנות של מערכת הקירור ?
פורסם 2003 באוקטובר 2822 שנים בהצלחה לך אבל יש גם פאנים מיוחדים להרד דיסק שהם עוד יעילים זה כמו מתכת עם שני מאווררים דקים במיתחברים לזה ומקררים נסה או שתיבנה (לדעתי ליבנות יהיה יותר מגניב וכיף)
פורסם 2003 באוקטובר 2822 שנים מחבר תודה רבה . לדניאל - אני יודע על מה אתה מדבר אבל אני רוצה לעבור לקירור מים כי מאורורים עושים יותר מידיי רעש וזה מפריע לי לישון . עכשיו בטח מישהו יגיד לי לעשות פאן באס אבל כבר יש לי אחד ועדין יש רעש בימיוחד המאורור של הספק . אני רוצה לעשות קירור מיים גם לספק .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.