פורסם 2003 באוקטובר 2822 שנים Aoccdrnig to a rscheearch at Cmabrigde Uinervtisy, it deosn't mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoetnt tihng is taht the frist and lsat ltteer be at the rghit pclae. The rset can be a total mses and you can sitll raed it wouthit porbelm. Tihs is bcuseae the huamn mnid deos not raed ervey lteter by istlef, but the wrod as a wlohe ;D
פורסם 2003 באוקטובר 2822 שנים אכן נחמד ודובר על זה פה בפורום כבר .אבל למה דאבל פוסטינג ? אולי תמחק תהודעה השנייה...
פורסם 2003 באוקטובר 2822 שנים המורה שלי לאנגלית הביאה את זה לכיתה. 90% מהכיתה הייתה צריכה יותר מדקה לקרוא את זה. ואנחנו כיתה י"ב 5 יחידות.לי לא הייתה בעיה כי זה יחסית בלי שגיאות עם משווים למה שהולך ב IRC
פורסם 2003 באוקטובר 2822 שנים המצב אכן חמור.... לאומת זאת אני בכיתה ח' הקבצה א'1 קורא את זה ב17 שניות....
פורסם 2003 באוקטובר 2822 שנים אני עשיתי את זה ב15 שניות וחצי (אבל רק בגלל שאמא הפריעה לי)............נו באמת כל דבר הופכים לתחרות...בכל מקהר היה פסורם ואין מה לדון על זה! (רציתי יותר אבל לצערי רוב המילים הם 2-3 אותיות...)
פורסם 2003 באוקטובר 2822 שנים חח הקטע הוא בכוונה השגיאות כתיב נכון? חחח הדבר הזה יותר מבלבל מאשר אני לא יודע מה..בהתחלה נקעתי המון כי לא ידעתי שזה בכוונה שיגאות.. ואז שהבנתי שזה בכוונה שגיאות ניסיתי לקרוא את זה מהר חחח ובאמת כמו שכתוב..המוח שלי לא התייחס לשגיאות.. אלה חשב שזאת המילה.. :
פורסם 2003 באוקטובר 2822 שנים חח הקטע הוא בכוונה השגיאות כתיב נכון? חחח הדבר הזה יותר מבלבל מאשר אני לא יודע מה..בהתחלה נקעתי המון כי לא ידעתי שזה בכוונה שיגאות.. ואז שהבנתי שזה בכוונה שגיאות ניסיתי לקרוא את זה מהר חחח ובאמת כמו שכתוב..המוח שלי לא התייחס לשגיאות.. אלה חשב שזאת המילה.. : אם קראת את זה בלי לשים לב שזה כתוב בשגיאות אז מצבך באנגלית הוא טוב מאוד מי ששם לב ישר לשגיאות זה סימן שהוא קורא לאט
פורסם 2003 באוקטובר 2922 שנים קמפברידג' אוניברסיטי טועים, יש שני סוגי אנשים (נשמע מוכר ) כאלה שקוראים חלקים מהמילה, וכאלה שקוראים את המילה בבת אחת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.