פורסם 2010 בספטמבר 815 שנים יש ברשותי ראוטר ROTAL 1025Wיש לי אפשרות לקחת אחד כזה נוסף או DLINK DSL-2760U.השימוש בראוטר השני הוא הגדרתו כREPEATER.האם עדיף לי לקחת את הראוטר הישן יותר שהוא אותו אחד כמו שיש ליאו לקחת את החדש של DLINKהשאלה אילו ביצועים יהיו יותר טובים מבחינת קליטה עם הישן או עם החדש?כמובן שידוע לי שלDLINK משתמש בטכנולוגית N.. כרגע זה לא רלוונטי בגלל שהוא צריך להיות REPEATER וכ.הרשת+הראוטר הישנים תומכים בGאשמח לקבל תשובה מפורטת, תודה.
פורסם 2010 בספטמבר 915 שנים יש ברשותי ראוטר ROTAL 1025Wיש לי אפשרות לקחת אחד כזה נוסף או DLINK DSL-2760U.השימוש בראוטר השני הוא הגדרתו כREPEATER.האם עדיף לי לקחת את הראוטר הישן יותר שהוא אותו אחד כמו שיש ליאו לקחת את החדש של DLINKהשאלה אילו ביצועים יהיו יותר טובים מבחינת קליטה עם הישן או עם החדש?כמובן שידוע לי שלDLINK משתמש בטכנולוגית N.. כרגע זה לא רלוונטי בגלל שהוא צריך להיות REPEATER וכ.הרשת+הראוטר הישנים תומכים בGאשמח לקבל תשובה מפורטת, תודה.כדי להגידיר נתב כ-repeater שניהם צריכים לתמוך ב׳-WDS. קרא על הנושא הזה כאן -- http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm
פורסם 2010 בספטמבר 915 שנים מחבר האם ידוע לך אם שניהם תומכים ב WDS?מה עם Level One WBR-3047A? האם הוא תומך?
פורסם 2010 בספטמבר 915 שנים הרוטל והדלינק תומכים ב׳-WDS. לגבי ה-level1 אין לי מושג. צריך לבדוק בתיעוד שלו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.