עבור לתוכן

מספר שאלות לפני קניה לוג'יטק Z 5500

Featured Replies

פורסם

לפי משהבנתי היא מספיקה לי מכון הבחיות בכול מקרה

הכבלים של כול ה Z5500 הם כבלים +- ? כי ראיתי באנטרנט תמונות של כאלה שמחוברים אחרת ...

יש הרבה חנויות שמוכרות את המערכת במגוון של מחירים מתחיל ב 1850 וניגמר ב 3000 (!)

יש הבדל בים המערכות שלוקחים פי שתים מחיר עליהם ?

אם כן מה הוא ?

איפה אתם ממליצים לי לקנות אותה לפי ניסיון קודם שלכם ?

אני מעוניין בחנויות באזור חדרה כי אין לי את היכולת לנסוע עד לחנויות רחוקות או לקנות באנטרנט

תודה מראש

פורסם

הכבלים אותם כבלים פשוט היה Z5500 "ישן" שסוג החיבורים שלו פשוט היה שונה

המחיר הישן בארץ היה 2500+ בחודש האחרון נפלו המחירים לאזור ה1800~1900

קנה בכל מקום שבא לך, האחריות אותה אחריות

פורסם
  • מחבר

אז איזה חיבורים יש היום ? כי אני מעדיף את ה +- על הכבל "בננה"

אני הולך לטלות את כול הרמקולים ככה שאני יצטרך לשים למערכת כבלים יחדשים ואני מעדיף לא לחטוך את הכבלים עם הבננות ולקמבן את זה בשביל שיעבוד .... יותר פשוט וטוב יהיה לחבר ישירות עם כבל +- טוב

בגלל זה אני צריך לדעת איזה סוג כבלים מדבור .. ואים יש לכם המלצות מה לעשות עם זה כבל בננות אז תודה

פורסם

היום הם באים בחיבורים רגילים RCA

rca-cable-300.jpg

פורסם
  • מחבר

אבל הכבל הזה בחיים לא יעבור דרך הקיר :/

אם אני החתוך את הראש ויחבר בעמצה כבל אחר שאני יעביר בקיר

זה יפריע לרמקולים או משהוא ?

פורסם

אתה תמיד יכול להכין לבד כבלים כאלו, לך לכל חנות אלקטרוניקה או אודיו וקנה ראשי RCA וכבל מתאים ופשוט תכין לבד בבית באורך הרצוי אחרי שתשחיל אותם לאיפה שאתה צריך

פורסם
  • מחבר

איך מכינים ? אין לי ניסיון בזה

פורסם

אתה גם לא חייב להשחיל אותם דרך הקירות (אלא אם כבר יש לך תעלות).

תוכל תמיד לקנות תעלות פלסטיק ולקדוח אותן לקיר עם דיבלים (זה הפתרון שאני משתמש בו להסתרת הכבלים).

פורסם
  • מחבר

כבר יש טעלות זה חדר חדש בבית חדש ושילמתי כסף לחשמלאי לעשות אותם ...

פורסם
  • מחבר

אם תוכלו למצוא לי מדריך להרכבת ראש RCA על כבל +- רגיל אז תודה

כי כול המדריכים שמצאתי הם לא על כבר +- רגיל

עריכה

מצאתי מדריך טוב שמסביר הכול

רק יש בעיה אחת

יש לכול רמקול + ו -

אדום ושחור

מה מהם מתחבר איפה ? יש בתוך הגוף של ה RCA שני פינים שאילהם מחברים את החוטים

איזה מהם מחברים איפה ?

פורסם

זה ממש לא נכון!

אני קניתי את הרמקולים האלה לפני חצי שנה בדיוק (במרץ) והם הגיעו עם כבלים +/- רגילים וטובים וכמובן שהשתמשתי בחוטים שהשחלתי בחדר כשבנינו את הבית.

אני רוצה להוסיף שאלו רמקולים מעולים , זה כבר סט שני שאני קונה (את הראשון קניתי לאחי כמתנה לחתונה).

ממש מעצבן שאני שילמתי לפני שנתיים 2000 ש"ח ואז לפני חצי שנה 2500 ש"ח והיום זה המחירים פתאום. המשחק מחירים הזה לא הוגן כלפי הלקוחות.

מאיפה תקנה זה ממש לא חשוב כי בכל מקרה המשלוח חינם ברוב החנויות ואת השרות אתה מקבל ממעתק שהם יבואני לוג'יטק בארץ. (את הסט האחרון קניתי מ edigital )

מה שמביא אותי לעניין אחר , אני רוצה לשבח את השירות המעולה של לוג'יטק גם בארה"ב (מקרה שהיה לי עם עכבר אלחוטי יקר מאד) וגם בארץ (מסתבר) היום התקשרתי אליהם לספר להם שנפל לי סטנד אחד של הרמקולים , הבחור שדיברתי איתו שאל אולי איזה שאלה אחת ולאחר מכן ביקש כתובת למשלוח רמקול חדש. הוא אפילו לא רצה שאשלח לו חשבונית קניה...

(כידוע ללוג'יטק יש מדיניות שלא מתקנים שום מוצר אלא תמיד מחליפים בחדש במקרה הצורך ובמסגרת האחריות).

לא יודע למה אני רושם את זה , אולי סתם בגלל שאני מופתע מהשירות ובמקרה ראיתי את הכותרת של הפוסט הזה.

פורסם
  • מחבר

:lol:

טוב תודה רבה

אז .....

מצאתי מדריך טוב שמסביר הכול

רק יש בעיה אחת

יש לכול רמקול + ו -

אדום ושחור

מה מהם מתחבר איפה ? יש בתוך הגוף של ה RCA שני פינים שאילהם מחברים את החוטים

איזה מהם מחברים איפה ?

פורסם

- קו שחור לברזל שבחוץ, + שלם לפין הפנימי.

rca-connector-premium-white.jpg

פורסם
  • מחבר

אני יחבר לזה כבר +- שחור אדום לא כבר כזה ...

פורסם

???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים