עבור לתוכן

Nokia N900 VS Motorola Milestone

Featured Replies

פורסם

אני במקומך הייתי מחכה עוד חודש וקונה את ה-Nokia N8 כשהוא יוצא לשוק. אבל זה רק אני.

פורסם

אור אם אתה כל כך רוצה להריץ משחקים עתירי גרפיקה קנה איזה PSP יש לו גם אימולטור לN64

עזוב אותך מטלפונים סלולאריים הם לא מיועדים לעשות זאת. אני רציתי להריץ משחקי MAME\SNES\SEGA

וקניתי CAANOO בשביל הדבר הזה ב150$

פורסם

אני במקומך הייתי מחכה עוד חודש וקונה את ה-Nokia N8 כשהוא יוצא לשוק. אבל זה רק אני.

זה באמת רק אתה

פורסם

^

1+

אור אם אתה כל כך רוצה להריץ משחקים עתירי גרפיקה קנה איזה PSP יש לו גם אימולטור לN64

עזוב אותך מטלפונים סלולאריים הם לא מיועדים לעשות זאת. אני רציתי להריץ משחקי MAME\SNES\SEGA

וקניתי CAANOO בשביל הדבר הזה ב150$

הדבר הזה לפי הספציפיקציה יותר חלש מרוב האנדרויידים בשוק. בכל תחום אפשרי לפחות על הנייר כל אנדרויד ממוצע, ואני לא מדבר על גאלקסי וכדומה אלא ממש ממוצע, טוב יותר. היתרון היחיד שלו זה המקשים.

ואין ממש סיבה לקחת מילסטון 1 כש-2 כבר יצא. אלא אם אתה ממש לחוץ בכסף. ה-N900 טלפון טוב מאוד בסטנדרטים כשהוא יצא, היום הוא לא עומד מול המיילסטון לדוגמא, מה גם שהמערכת הפעלה שלו מתה ומגוון האפליקציות זעום.

פורסם
  • מחבר

^

1+

הדבר הזה לפי הספציפיקציה יותר חלש מרוב האנדרויידים בשוק. בכל תחום אפשרי לפחות על הנייר כל אנדרויד ממוצע, ואני לא מדבר על גאלקסי וכדומה אלא ממש ממוצע, טוב יותר. היתרון היחיד שלו זה המקשים.

ואין ממש סיבה לקחת מילסטון 1 כש-2 כבר יצא. אלא אם אתה ממש לחוץ בכסף. ה-N900 טלפון טוב מאוד בסטנדרטים כשהוא יצא, היום הוא לא עומד מול המיילסטון לדוגמא, מה גם שהמערכת הפעלה שלו מתה ומגוון האפליקציות זעום.

למעשה אני צריך לקנות את המיילסטון יד שנייה ב1500-1600 ש"ח, זה המקסימום שאני מסוגל להוציא על טלפון.

אני משער שהמילסטון 2 יעלה עוד יותר מהמילסטון 1 (2100 חדש), האם זה נכון?

בנוסף, הידעת שקיים Game Gripper לN900 ולMILESTONE?

http://cgi.ebay.com/NEW-Motorola-Droid-Game-accessory-Game-Gripper-Black-/180512558521?pt=PDA_Accessories&hash=item2a07630db9

עולה 20 דולר עם משלוח לישראל.

ככה שהיתרון של המקשים גם יורד :P

פורסם

מההשגות שלי עם הN900:

maemo היא ממש ממש ממש ממש (ואני מדגיש) לא סימביאן. זוהי מערכת הפעלה מעולה - פתוחה, זריזה, נוחה וייחודית. מסך המגע רגיש מספיק ועושה את העבודה בצורה מעולה. אמולטורים יש בשביל רוב הקונסולות הפופולריות (כולל DOSBOX).

לגביי הרצת משחקי PS1 - אני ניסיתי ולא כל כך הצלחתי להריץ משחקים בFPS נורמלי. בtalk.maemo.org אנשים מספרים שהם מצליחים להריץ משחקי PS1 ב20FPS עם OC ל800MHZ. אולי כי אני לא עשיתי את מה שצריך, גם ב1150MHZ זה לא רץ חלק אצלי - לא חקרתי לעומק.

למכשיר יש פוטנציאל אדיר לשימוש כמכונת משחקים וסרטים, אך הקהילה לא יכולה לפתח דבר כי הדרייבר של כרטיס המסך סגור ונוקיה לא שחררו את הקוד של הדרייבר. משמע שאי אפשר לנצל אותו ורוב התוכנות עובדות רק על הCPU. למרות שאפשר לנגן וידאו של 720P עם MPLAYER, הוא מציג רק על 2FPS.

ואם אתה רוצה אנדרואיד על המכשיר, כבר יצאה גרסא עם כמעט כל הפוקנציות ועובדת בDual boot.

אגב, OC ל1GHZ לא סוחט את הסלולה. מה שטוב במעבדי ARM זה שהם יודעים לא לעבוד במהירות המירבית כשלא צריך. המכשיר שלי מוגדר ל850MHZ, אבל עובד על 125MHZ רוב הזמן.

פורסם

יצא לך להתנסות עם מסך מגע קפסטיבי שאתה אומר שהמסך מגע הרזיסטיבי פה טוב?

פורסם

כן. אני משתמש בcowon s9.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים