עבור לתוכן

HTC Legend vs. Desire - הבהרה קטנה(?)

Featured Replies

פורסם

אין כבר ממש טעם לקנות DESIRE, כשה DESIRE HD יוכרז במהלך שבוע הבא.

למה לא? המחיר יהיה שונה, זה לא כאילו יכנס הדזייר החדש ופשוט יחליק החוצה באותו המחיר את הדזייר הזה.

• תגובות 75
  • צפיות 14.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

הנה משהו תמוה:

טיפים של חברת HTC איך לשפר זמני סוללה במכשירי אנדרואיד

http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=1201316#1201316

To also help with Battery Life you can do these steps exactly:

1) Turn your device ON and Charge the device for 8 hours or more

2) Unplug the device and Turn the phone OFF and charge for 1 hour

3) Unplug the device Turn ON wait 2 minutes and Turn OFF and charge for another hour Your battery life should almost double, we have tested this on our devices and other agents have seen a major difference as well.

This battery charging regimine is a one time operation, if you need to do this more than once a month, I would talk to Sprint about a rep-lacement battery, but with the batteries we are looking in-to the issue further. We are not sure why this works, we like our customers have the HTC phones and were looking in-to forums and found this and it worked on all of our agents batteries, they all gained about 10 hours of battery life with regular use.

מה??

יש לציין ולהדגיש שזו הודעה רישמית של HTC.

פורסם

בסה"כ הוראות כסת"ח סטנדרטיות לכיול נכון של הסוללה. מכאן עד להנפצה של אורך חיים כפול של הסוללה הדרך מאוד ארוכה.

פורסם
  • מחבר

לא, זה דווקא נכון.

תקרא ב-HT את ההסבר של עופר.

נכון, זה עניין של כיול. זה לא כישוף. אבל עובדה שזה מוסיף לאנשים עוד 30% "זמן סוללה"..

זה ממש לא כסת"ח, אם כבר להיפך. זה נשמע כמו תהליך שעלול רק לפגוע בסוללה (וכמו שעופר מ-HT אמר זה באמת עלול לפגוע אם עושים את זה יותר מידי).. קראת את כל השלבים? זה קצת הזוי לפני שקוראים את ההסבר הטכני לפעולות האלה.

פורסם

סבבה, אין ספק ש drainage איטי יותר הוא פועל יוצא של כיול נכון, אבל הכפלת הביצועים...? עשה לי טובה...

בכל מקרה - הזמנתי לאחותי את ה Z, אשמח לבדוק את זה בפועל.

פורסם
  • מחבר

איזה Z...? ההוא שרק הוכרז? איך הזמנת?

ביצעתי את המדריך הנ"ל על מכשיר הנקסוס שלי (סוללה חדשה שהחלפתי לפני שבועיים בערך) ולא להאמין בפעם הראשונה אחרי הפרוצדורה ההזויה משהו הזאת, המכשיר החזיק לי 26 שעות! לחלק זה אולי לא ישמע הרבה, אבל על הנקסוס שלי לא הצלחתי לעבור אף פעם את ה 16 שעות....

אמר אמר....

פורסם

בטח הזמין PREORDER.

פורסם

אכן, הוזמן גם כן מ Clove. טוענים שייכנס מלאי ב 6 לאוקטובר, בהנחה ואתן להם עוד כמה ימים להתאפס על עצמם - עם קצת מזל הוא יהיה פה עד ה 15 עם DHL.

פורסם

לא מבין למה אתם מזמינים דרך החברות האלה כשהסיכוי שיעברו במכס הרבה יותר גבוהה, עדיף להזמין בחברת דואר המקומית ולחכות עוד קצת זמן ויש יותר סיכוי שהמכשיר יעבור בלי מיסים. :nixweiss:

פורסם

הסיכוי שזה יקרה נמוך ביותר.

והפעם הסיכון הוא כפול - אם הוא ייפול במכס לווידוא, יהיה גם צורך באישור ממשרד התקשורת + ספיגת עלות הבדיקה.

ככה זה כשאחותך בוסית, נו...

פורסם

איזה סיכוי נמוך? שהוא יעצר או לא? לא הבנתי.

אם הוא יעבור עם DHL הסיכוי שהוא יעצר הוא סיכוי גדול יותר ובכל מקרה יצטרך לעבור בדיקה על ידי משרד התקשורת :nixweiss:

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

יש חדש?

קנית בסוף?

גם אני באותה דילמה פחות או יותר

פורסם
  • מחבר

לא קניתי כלום כי אין כרגע שום סמארטפון ששווה קניה מבחינתי.. אני ממתין לדגמים הבאים, לא לחוץ.

פורסם

למה לא Samsung S8500 Wave ?

הוא נראה די מתאים לדרישות, חוץ ממערכת ההפעלה שלו.

פורסם

למה לא Samsung S8500 Wave ?

הוא נראה די מתאים לדרישות, חוץ ממערכת ההפעלה שלו.

אני די בטוח שפה מסתתרת התשובה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים