עבור לתוכן

המלצה למקלדת בתקציב של 100-150 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

היי, אני צריך מקלדית בתקציב של נגיד 100-150 ש"ח, שמרגישה טוב ולא כמו משהו שעומד להתפרק. יותר נוח לי כשיש איזה גומי מתחת למקשים. אני מבקש לא להציע לי משהו כמו Logitech G15 ולהגיד לי "זה טוב, זה שווה 100 דולר".. עד עכשיו "השקעתי" 50 ש"ח במקלדת שלי והיא שירתה אותי יפה מאוד. הסגנון הוא כזה, מקלדת פשוטה. בעקרון היא נועדה ל"גיימינג" אבל גם קוף יודע שיהודי המציא את המושג כדי להתעשר ביום. העיקר שלא יהיה אלחוטי.

תודה מראש :xyxthumbs:

פורסם

יש מקלדת של A4TECH X7 G800 מקלדת גיימינג עולה 119 בלי משלוח עם משלוח משו כמו 140. אחלה מקלדת, תחושה טובה, נוחה למשחקים עם כפתורים שונים ב WASD ובחצים ועוד כל מיני פיצ'רים נחמדים כגון מהירות תגובה נשלטת של המקלדת וביטול מקש החלונות השמאלי בשביל שלא ימזער לך משחקים באמצע ובקיצור - מעולה! זה אומנם הרבה חארטות אבל שורה תחתונה המקלדת זולה ומאוד נוחה ובעלת תחושה יקרה יחסית אז אני ממליץ.

שווה את הכסף על פני הרבה מקלדת פלצניות במאות שקלים שמתיימרות להיות מקלדות גיימינג מקצועיות כשבפועל לא ממש מקבלים הרבה יותר.

להקלדה יש למה להתרגל אבל לא נורא.

אהה והיא עמידה למים :D

http://www.step-up.co.il/Product.asp?Pid=X7-G800&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he

פורסם
  • מחבר

^

נראית מלחיצה :-X

אני מעדיף ללכת על לוג'יטק.

כמעט קנית אותי כשאמרת כשהיא עמידה למים, אבל אז נזכרתי ש.. אני שותה במטבח :D

פורסם

חחחח מפחידה? איך מקלדת אמורה להיראות מפחידה, בכל אופן בחירה שלך פשוט לדעתי דבילי בגלל מראה להחליט שהיא פחות עדיפה.

שאלות נוספות אני כאן :D

פורסם
  • מחבר

טוב לא להגיב יותר, הלכתי לקרביץ לקנות לי כמה מחברות ועל הדרך קניתי לי איזה מקלדת של לוג'יטק ב 100 ש"ח, אחלה של דבר לא צריך יותר מזה :P

פורסם

תתחדש :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים