עבור לתוכן

צריך הצעה למפרט גיימינג כבד 8K-10K

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים בעיקר עם הגדרות מקסימליות וגם כמוון שימוש יומיומי כמו גלישה באינטרנט וצפיית סרטים

* גודל המסך? רצוי 15.6

* משקל רצוי? לא כל כך משנה

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? נדרש זמן סוללה ארוך מכיוון שהשימוש יהיה בעיקר משחקים כבדים לאורך שעות

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) רצוי שיהיו HDMI ו-DVI

* בלוטות? צריך בלוטות ו-WiFi

* גודל מינימלי של כונן קשיח? 500Gb

* צורב DVD? כן

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין

עוד כמה דברים :

כמו שכתבתי מקודם אני צריך שהסוללה תספיק לכמה שיותר מכיוון שהשימוש הוא משחקים כבדים לאורך שעות

וגם שהמחשב לא יתחמם יותר מידי , זה גם חשוב

ושימו לב : אני בהתחלה חשבתי ללכת על מחשב נייד של חברת Dell , דגם Alienware M15x , מה אתם חושבים עליו , האם הוא משתלם או לא , אם לא אז אשמח לקבל מכם הצעה למפרט מחשב נייד אחר עם הדרישות שרשמתי ובטווח המחירים שרשמתי

פורסם

שלום לכולם .

אני כבר יותר מ-5 ימים מחכה לעזרה שלכם , אף אחד לא יכול לעזור לי לבחור מחשב נייד בטווח המחירים\הגדרות\שימושים שרשמתי בהתחלה ?

פורסם

יש דיונים דומים אחת לחודש בפורום, וחיפוש פשוט היה עוזר לך.

רצוי לבדוק אם הדרישות הגיוניות לפני שפונים לעזרה, במקרה שלך בקשת מחשב למשחקים כבדים עם זמן סוללה ארוך

שני הדברים האלה לא הולכים ביחד. נייד מציג ביצועים חזקים על חשבון זמן סוללה - ואז זמן הסוללה הוא סביב השעה במקרה הטוב.

חשוב גם שתדע שכרטיסי מסך למחשבים ניידים חלשים בהרבה מהמקבילים הנייחים שלהם.

בקשת הגדרות מקסימליות במשחקים כבדים, ולפני שתקנה ותתאכזב - הביצועים לא יהיו מה שאתה מקבל מנייח שעולה אפילו שליש מזה

במקרה שלך שווה לחכות עם הקניה שבועיים, כי nvidia יצאו לפני 5 ימים עם סדרת ה-gtx 4x0m לניידים.

כרטיס כמו 460m בסדרה מציג ביצועים מאוד גבוהים במחיר יחסית (מאוד יחסית) סביר

הנה מחשב לדוגמה: ASUS G53JW-A1

פורסם

תודה על התגובה , עם הקניה אני לא ממהר , יש לי זמן , אז אני בינתיים אחכה ואשמח לעוד הצעות ממכם , תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים