פורסם 2003 באוקטובר 2722 שנים רציתי להחליף בספק כח שלי את המאוורר לאחד אם לדים , שאלתי היא האם זה אפשרי והאם זה יוריד את כוחו של הספק (כי שמעתי שהמאורר של הספק חזק מאד?!) אז זה בר ביצוע ?תודה.
פורסם 2003 באוקטובר 2722 שנים הרשה לי לצטט תגובה שלי בת'רד אחר שנכתבה לפני 10 דקות:אין בספק מאורר מיוחד, זה מאורר 80 מ"מ רגיל לחלוטין וזו ממש לא בעיה להחליף אותו.http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=16;action=display;threadid=51571;start=0;boardseen=1
פורסם 2003 באוקטובר 2722 שנים מחבר אתה לא באמת מצפה שאני אקרא כל תרד שמשתמש פותח נכון ? ודרך אגב בקשר למילה שהבהילה אותי "הלחמה" , אני אצטרך לחתוך ולהלחים ? , זה מפחיד אותי... אתם בטוחים שזה לא חיבור 3 פינים רגיל ?
פורסם 2003 באוקטובר 2722 שנים בתוך הספק...אין חיבור 3pin יש הלחמה ישר לזרם החשמל.. אתה יכול לחסוך ממך את ההלחמות..תגזור את החוטים של המאוורר הישן באמצע..תחשוף אותם ותלפף אותם למאוורר החדש.. תטעוף את הליפוף באיזולירבד- כדאי למנוע קצר.., וזהו..יש מאוורר חדש..
פורסם 2003 באוקטובר 2822 שנים אם החוט של המאוורר החדש ארוך מספיק אפשר להוציא אותו דרך חורי האוורור של הספק (בחלק הפנימי של המארז) ולחבר אותו ללוח לחיבור 3 פינים וגם תהיה אפשרות לנטר את הסל"ד שלו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.