עבור לתוכן

עזרה בבחירת מדיה סטרימר.

Featured Replies

פורסם

שלום חברים ..

לאחרונה רכשתי טלויזיה FHD 37 אינץ ועכשיו אני רוצה לקנות גם נגן סרטים טוב שיאפשר לי לראות ריפים 1080P בצורה חלקה ובלי בעיות...

לפי מה שראיתי בזאפ רק 3 דגמים מתאימים לתקציב שלי ..

POPCORN A200

XTREAMER

ונגן של WD

...

לפי מה שקראתי באינטרנט חשבתי לקנות את ה POPCORN ...

מה דעתכם בנושא??

מה עדיף?

פורסם

אני בדיוק גם מחפש ועושה השוואות. רק שלי היה חשוב גם כונן פנימי ואיך שהבנתי WD HD הוא איכותי אבל לא כולל הרדיסק פנימי.

נקווה שיענו לך או שתשתף אותי על הבחירה שלך וההשוואות שביצעת

פורסם

אל תצפה להזרים בצורה חלקה מהרשת סרטי 1080P.

אוליי רק ברשת חוטית וגם זה בספק. בכל מקרה מומלץ להעתיק קודם כל לכונן של הסטרימר במידה וקיים כזה.

פורסם
  • מחבר

דווקה לפי אתר שהבאת בכמה פוסטים למעלה רשום ש POPCORN הוא בין המתקדמים ביותר בסוגו ...

אז אולי עדיף לקחת אותו??

פורסם

לא יודע לגבי השאר, אבל לי יש xtreamer שעובד מעולה (אני רואה 720P עם הרדיסק פנימי ולא 720 דרך הרשת בלי בעיה)

פורסם

ב WD לא הייתי נוגע בשום מקרה.

הפופקורן יש לו כמה פי'צרים יותר מתקדמים משל ה XTREAMER אבל אני בספק אם הם רלוונטים למרבית המשתמשים. האקסטרימר שאני ממליץ עליו לכל חבר שמחפש, וכולם מרוצים. עובד בעברית מושלם, וגם החברה מסוגלת להפעיל אותו. לי אישית יש HTPC.

בכל מקרה, אחד הדברים שאני מעדיף בוודאות באקסטימר זה שיש לו קהילת משתמשים בעולם מאוד גדולה ופעילה, ואם תראה הם הוציאו עכשיו תוספות מגניבות למכשיר כמו ה JukeBox וה Live, וזה ממש אחלה. הפורומים שלהם מאוד חזקים ויש תמיכה מצויינת בקהילה הישראלית.

פורסם

נכון - אני מסכים: יש לו תפריטים פשוטים ברמה שגם אישתי הטכנופובית מצליחה להסתדר איתם ומצד שני פיצ'רים מתקדמים (כמו סטרימינג מהאינטרנט לדוגמה).

הוא עובד מעולה עם עברית ובכלל כל מה שקשור לכתוביות עובד בו בצורה מרשימה ביותר.

ויש עדכוני תוכנה כל הזמן - בעדכון האחרון הוסיפו את הג'וקבוקס (וראיתי שיש לו גרסה מתקדמת שתעשה סדר בסדרות ולא רק בסרטים שאמורה לצאת בזמן הקרוב).

יש קהילה מעולה שמוציאה אפיליקציות נחמדות כמו ה-Live (רשימת סטרימינג מהרשת שחלקה הוא אזורי (כלומר לפי ריג'נים ואז זה לא עובד בארץ) אבל חלק גדול ניתן לראות גם מהארץ). דרך אגב, בקהילות יש גם קהילה דוברת עברית והאנשים שמאחורי המוצר אשכרה מתייחסים לפורומים הטכניים ועוזרים לפתור בעיות שנוצרות - לפעמים אפילו על ידי אספקת סקריפט תיקון און-ליין.

בקיצור, ממליץ בחום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים