פורסם 2010 בספטמבר 415 שנים אני עם נטוויז'ן תקופה ארוכה ביותר והם הוציאו לי את המיץ. חבילה של 7 מגה ואני מקבל בבדיקות מהירות בין 0.9 ל1.45 זה מעצבן ואחרי שעתיים על הקו אין להם פתרונות.נמאס לי מהם שנים כבר שכל פעם לפחות פעם בחודש יש לי בעיות איתם והתקשורת לחו"ל מעפנה ברמות.יש ספקית אינטרנט שנותנת חבילת גלישה נורמלית בלי לחסום, בלי שטויות ועם איכות בשירות? אני כבר לא מדבר על כסף.. 10 שקל לפה או לשם לא יהרגו אותי אני רק רוצה שהאינטרנט יעבוד למען השם.
פורסם 2010 בספטמבר 415 שנים אתה יכול לנסות את CCC שנותנת חבילות ללא התחייבות. יש גם את אקספון ואורנג' שיש אנשיםשאמרו עליהם דברים טובים (מצד שני, תמיד יש כאלה שאומרים דברים רעים גם).אני אישית עם 014 (בב"ל? לא זוכר כבר מי זה מי בימינו) ואני מרוצה.אני מקבל מהירות מקסימלית כל פעם שאני בודק (7Mb) ואני אישית משלם ממש מעט (מבצע סטודנטים של איזה 15 שקל לחודש)
פורסם 2010 בספטמבר 415 שנים מחבר השאלה היא בב"ל האם ההבדל בין חבילה ללא התחייבות לחבילה עם התחייבות הוא הבדל גדול. איך הטריפל C האלה? מי גולש איתם ויכול להמליץ?
פורסם 2010 בספטמבר 415 שנים 1.45 מגהביט נראה לי נמוך בצורה קיצונית, יכול להיות שמדובר בבעית תשתית או משהו?סה"כ כול הספקיות אותו דבר..אין איזה ספקית אינטרנט שנוסדה כדי לגנוב כסף..סך הכל כולם אמורים לספק את מה שאנחנו קנינו..רק הבעיה שהספקיות אינטרנט זה לא הגורם היחיד שמשפיע על האינטרנט שלך,זה יכול להתחיל בתשתית לקויה, ציוד קצה לקוי , הגדרות תוכנתיות (בווינדוז) לקויות.השאלה גם איך אתה מבצע את בדיקות המהירות האלה (לשרתים בחו"ל? לשרתים בארץ?)בשורה התחתונה כולם אותו דבר.ההבדל בינהם זה ברמת השירות (אדיבות של נציגים, זמן פעילות של המוקדים שלהם וכו')
פורסם 2010 בספטמבר 415 שנים מחבר לא בעיית תשתית זה בטוח כי השבוע הוט התקינו לי מחדש את כל הקווים בבית ושמו לי כבלים חדשים בקירות והחליפו לי את כל המודמים כולל של הטלפון וממירים חדשים.מבחינת בדיקת מהירות ב3 מקומות:1. באתר התפעולי של נטוויז'ן2. ב sppedtest.net3. דרך הCMD באמצעות הפקודות TraceRT וPingלמעשה בזמן הבדיקה הם התעסקו לי במהירות חיבור וזה צנח ל1.45 עכשיו זה מופיע לי כ5 דרכם אבל ב2 האופציות בדיקה האחרות זה על 1 וחצי ממש איטי ברמות ויש להתייחס לעובדה שיש לי רשת עם 3 מחשבים שמחוברים בו זמנית אז מגה וחצי זה איטי.
פורסם 2010 בספטמבר 415 שנים יש הבדל גדול בין הספקיותהייתי שנים בנטויז'ן ויום אחד החליטו לחסום אותי, חצי שנה סבלתי, דיברתי עם נציגי השרות ונציגים "בכירים" לא עזר לי כלוםמה לא עשיתי פירמטתי מחדש, איפסתי את הביוס של הראוטר, החלפתי פיירוול ואנטי וירוס, תמיד ניסו לשכנע אותי שהבעיה אצלי.בסוף החלפתי ספק, לא שוכח את הרגע, שמתי שם משתמש וסיסמה בראוטר ופתאום הכל טס.
פורסם 2010 בספטמבר 415 שנים מחבר בסוף החלפתי ספק, לא שוכח את הרגע, שמתי שם משתמש וסיסמה בראוטר ופתאום הכל טס.איזה ספק אינטרנט?
פורסם 2010 בספטמבר 515 שנים Googleness שלום רב, ראינו את פנייתך והיא חשובה לנו מאוד. כדי שנוכל לבחון אותה במהירות נודה באם תעביר פרטים לזיהוי ואפשרות ליצירת קשר בדחיפות לכתובת: Tlunot@netvision.net.ilתודה, פניות הציבור 013 נטוויז'ן
פורסם 2010 בספטמבר 515 שנים Googleness שלום רב, ראינו את פנייתך והיא חשובה לנו מאוד. כדי שנוכל לבחון אותה במהירות נודה באם תעביר פרטים לזיהוי ואפשרות ליצירת קשר בדחיפות לכתובת: Tlunot@netvision.net.ilתודה, פניות הציבור 013 נטוויז'ן אני מחפש ספקית חדשה כיום.אשמח מאוד אם תבהירו את מדיניותכם לגבי הורדות קבצים ב- Torrents.
פורסם 2010 בספטמבר 515 שנים מחבר Googleness שלום רב, ראינו את פנייתך והיא חשובה לנו מאוד. כדי שנוכל לבחון אותה במהירות נודה באם תעביר פרטים לזיהוי ואפשרות ליצירת קשר בדחיפות לכתובת: Tlunot@netvision.net.ilתודה, פניות הציבור 013 נטוויז'ן אין צורך, המנהל הארצי של השירות לקוחות שלכם מטפל בי כבר והפלא ופלא לפתע אתם נותנים שירות. לא נורא אני נותן לכם את היום לפתור לי את הבעיות וגילוי נאות אם התקלות ייפתרו יימסר כאן בפורום כמובן, אני הוגן סך הכל.
פורסם 2010 בספטמבר 615 שנים שלוםבתור לקוח של טריפל C אני יכול להגיד שתהנה ממהירות טובה במידה ואתה לא גיימר כי זה סיפור אחרפינגים לא יציבים אבל גלישה טובה נ"בלא ניסיתי להוריד קבצים וכו אבל לא נתקליתי בבעיות בצפיה ישירה שזה מצוין (מהירות חיבור 10M)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.