עבור לתוכן

מאוורר רועד

Featured Replies

פורסם

יש לי מאוורר 80 מ"מ ישן, אין לי מושג כמה ישן אבל נראה לי זה מספק.

רק בעיה קטנה, שמתי אותו והמחשב רעד כלכך שאחותי חיפשה את האפאצ'י שטס בחוץ. יש מצב לתקן אותו או שהוא יגיע לזבל?

פורסם

תשטוף אותו טוב טוב ואז תשמן והוא יעבוד כמו חדש

פורסם

תנקה אותו טוב טוב

ואז הוא יפעל חלק

פורסם

תנקה אותו טוב.., ולפי מה שאתה אומר שזה עד כדי כך רעשני..

חחחח ואהבתי את ההמחשה.. ;)

אז תבדוק שהכנפיים של המאוורר לא משתפשפות עם המעטפת של המאוורר עצמו..מה שעלול לגרום לרעש נוראי!!!

(אבל סביר להניח שזה לא המצב הזה..כי זה קורה ברגע שכנף נשברת ומדביקים אותה מחדש..כמו שקרה לי.. ;) )

בהצלחה.. ;)

פורסם
  • מחבר

אתם כולכם לר נותמים לי נספיק קרדיט. זה לא שדיאת כתיב בקוטרט.

ברצינות אבל. רועד, לא רועש. הרעש הוא תוצאה של זה שהוא רועד כלכך שהיא נדפק בדפנות המארז. את הרעש פתרתי ע"י כמה שכבות איזולירבנד בינו לבין המארז. הבעיה שאני פוחד שהדיסק הקשיח יהרס מהרעידות. שלא לדבר על זה שהמחשב נמצא על השולחן והוא עלול ליפול, כמו פלאפון עם רטט.

פורסם

אתם כולכם לר נותמים לי נספיק קרדיט. זה לא שדיאת כתיב בקוטרט.

ברצינות אבל. רועד, לא רועש. הרעש הוא תוצאה של זה שהוא רועד כלכך שהיא נדפק בדפנות המארז. את הרעש פתרתי ע"י כמה שכבות איזולירבנד בינו לבין המארז. הבעיה שאני פוחד שהדיסק הקשיח יהרס מהרעידות. שלא לדבר על זה שהמחשב נמצא על השולחן והוא עלול ליפול, כמו פלאפון עם רטט.

יופי שאתה לא מגזים ...

אם זה ככה גרוע תנתק ותקנה חדש... או שתעשה משהו אבל אל תגזים

פורסם

חח איזה מצחיק אתה והתיאורים שלך... ;D ;D

פורסם

חחחחחחח

הגזמת!?!? שהמחשב יפול מהשולחן??.

אלה רעידות של מאוורר 80MM פלאפון נופל מהרטט

כי פלאפון שוקל 500 גרם משהו כזה..איפלו פחות או יותר.. מחשב שוקל מעל קילו גרם לפחות..

רק בגלל המארז..(ואפילו אם המארז קל אז נגיד כל המחשב שוקל יותר מקילו גרם..טיפה יותר..)..

אני בספק שרעידות יפילו לך את המחשב...!

אבל אתה יודע מה, אם אתה מתעקס תשים לב אם המחשב זז..אם לא תוריד מעצמך את החשש..

אם הוא כן זז אז תמסמר אותו לשולחן ;D

חחח סתם תנסה לפתור את בעית הרעידה ומהר..ובקשר להרד דיסק..זה כנ"ל למשחב עצמו..קשה להאמין שהוא יפגע

מרעידות כאלה..אבל פה זה נושא שיותר רגיש כי הרד דיסק יכול להדפק ממכה הכי קטנה שתיתן לו...(לפעמים לא תמיד..)..

לכן כדאי לטפל באמת בנושא..תבדוק אם ההרד דיסק רוטט מהמאוורר..שים את היד על המאוורר.. ::)

פורסם

חחחחחחח

הגזמת!?!? שהמחשב יפול מהשולחן??.

אלה רעידות של מאוורר 80MM פלאפון נופל מהרטט

כי פלאפון שוקל 500 גרם משהו כזה..איפלו פחות או יותר.. מחשב שוקל מעל קילו גרם לפחות..

רק בגלל המארז..(ואפילו אם המארז קל אז נגיד כל המחשב שוקל יותר מקילו גרם..טיפה יותר..)..

אני בספק שרעידות יפילו לך את המחשב...!

אבל אתה יודע מה, אם אתה מתעקס תשים לב אם המחשב זז..אם לא תוריד מעצמך את החשש..

אם הוא כן זז אז תמסמר אותו לשולחן ;D

חחח סתם תנסה לפתור את בעית הרעידה ומהר..ובקשר להרד דיסק..זה כנ"ל למשחב עצמו..קשה להאמין שהוא יפגע

מרעידות כאלה..אבל פה זה נושא שיותר רגיש כי הרד דיסק יכול להדפק ממכה הכי קטנה שתיתן לו...(לפעמים לא תמיד..)..

לכן כדאי לטפל באמת בנושא..תבדוק אם ההרד דיסק רוטט מהמאוורר..שים את היד על המאוורר.. ::)

אני מדבר בשיא הרצינות!!!

1 חצי מהתגובה שלך בלי קשר... בדיחות של אחת מהכתה שלי שמספר בדיחות ולא מצחיק...

2 כולה מאורר 80ממ אחד "עלוב"

3 אני מבין שיש כאלה במצב קשה... אבל כולה 20-30 שקל מאורר מה קרה תקנה...

פוחד שההארדיסק יהרס...

שהמחשב יפול... :|

מה קורה פה אני לא יודע לאיזה עולם אכזר איציק זוהר נכנס אני לא יודע...

פורסם
  • מחבר

1)אף פעם אין יותר מדיי מאווררים :)

2)אני הרגשתי את השולחן רועד

3)המאוורר נכנס ויצא מהמחשב תוך 10 דקות

לא נורא, נתאמן עליו בצביעה ;D

פורסם

לקנות מאוורר חדש זו לא בעיה. אל אני מניח שלא בשביל זה הוא פתח את התרד.

תנסה להסיר את המדבקה שבמרכז המאוורר ולהוריד את החתיכת פלאסטיק/גומי שנמצאת מתחת, שם מסתתר לו הציר של המאוורר. צריכה להיות לו טבעת מתכת שמונעת ממנו להשלף החוצה (בד"כ..) לי כבר קרה שהיא השתחררה ואז המאוורר עושה הרבה רעשים של דפיקות. פשוט תלביש אותה חזרה וזה אמור לעזור. לא יזיק גם לשמן ולנקות את הציר באותה הזדמנות.

פורסם
  • מחבר

המאוורר קצת ישן, אין לו מדבקה ופקק כזה...

פורסם

המאוורר קצת ישן, אין לו מדבקה ופקק כזה...

עד כמה הוא ישן??

לא ממזמן פתחתי ספק ישן של פנטיום 2 כדי לקחת לו את המאוורר..בדרך ניקיתי אותו והיה שם מדבקה ופקק..

אתה בטוח שהסתכלת טוב ואין?? ::):o

פורסם
  • מחבר

הזמן עושה את שלו, דברים נופלים עם הזמן. תסתכל על האף של מייקל ג'קסון...

פורסם

לפי דעתי חייב להיות דרך לפרק את זה..

(הרי איך הרכיבו את זה במפעל או איפה שזה לא יהיה..)..חייב להיות אפשרות לנתק את הכנפיים מהציר.. ::)

תנסה לחפש אולי בעבר שמו את זה במקום אחר..ואם לא תמצא בכלל תנסה פשוט לשלוף את הנכפיים חחח..

אולי אין שום דבר שתופס אותם חוץ מההתנגדות של המגנט... ::) ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים