עבור לתוכן

אני מחפש מחשב נייד ברמה טובה עד 4K (עם אפשרות להריץ משחקים)

Featured Replies

פורסם

ו-5650 הוא בעצם 4670 עם שם שונה. אז מה?

פותח הדיון הגדיר שהוא רוצה לשחק, בזה מעבד חזק קצת יותר לא יעשה הבדל - אבל כרטיס מסך חזק כן.

אין שום התייחסות למשקל או אורך חיי סוללה שאתה מגדיר חשובים מאוד

בסופו של דבר 5650 כרטיס טוב, אבל חלש משמעותית מ-260GTX.

פותח הדיון צריך לבחור בין:

- מחשב עם מעבד טיפה פחות חזק, וכרטיס מסך מאוד חזק שיסחוב משחקים לתקופה ארוכה יותר

על חשבון משקל, חום ואורך חיי סוללה קצרים יותר בזמן משחקים (מחייב חיבור לחשמל אחרי שעה)

- מחשב עם מעבד קצת יותר חזק, וכרטיס מסך פחות טוב - ישפיע על ביצועי המשחקים עכשיו ובעתיד

הוא מרוויח לצד זה מעבד חזק יותר (שלא באמת משפיע על משחקים או גלישה באינטרנט), ואורך חיי סוללה של שעה וחצי במשחקים

נשמה, יש קצת ויש הרבה, ופה מדובר במעבדים שנות אור אחד מהשני. נכון שהכ.מסך משפיע יותר, אבל בלפטופ מדובר ברזולוציות נמוכות גם כך, וברזולוציות נמוכות המעבד משפיע הרבה גם כן.

לפותח הדיון, אני ממליץ לך לנסוע ולראות את האסוס המדובר בעיניים. לדעתי מדובר בחתיכת בלטה מיושנת שמתחממת כמו תנור ומספיקה לשעה ורבע סוללה.

אבל לא מכיר את המחשב הזה אישית, זה רק מה שנראה לי לפי המפרט שלו.

• תגובות 39
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

טוב נמאס לי אני אמליצ לו על הג'יגה בייט ועל האסוס וזהו

כל שניה מישהו אומר לי משהו אחר

יש לי מפרט עם ACER I3-330

HD5650

4GB

320GB

ויש לי ג'יגה בייט

GT335M

Intel® Core™ i3-350M

4 GB

500GB

הג'יגה בייט עדיף או האייסר?

פורסם

הם די זהים מבחינת נתונים, אנא בדוק משך האחריות, משקל הנייד. ומחיר. ולפי זה תחליט.

לדעתי האישית האייסר קצת יותר מומלץ מג'יגבייט. אך כתלות בנתונים שאמרתי למעלה. זאת אומרת אם הכל זהה לחלוטין אז האייסר עדיף לדעתי בשל הנסיון שלהם.

פורסם
  • מחבר

המעבד של ג'יגה בייט טיפה יותר מהיר וכרטיס מסך שונה

ונפח הארד דיסק שונה לפי מה שרשמתי

וכרטיס המסך של הג'יגה בייט לפי מה שאני מבין טיפה יותר חזק

בהבדלים מזעריים

כמו כן ג'יגה בייט נותנים שנתיים אחריות כסטנדרט

אייסר נותנים רק שנה אחריות כסטנדרט

כמו כן הכרטיס מסך באייסר תומך DX11 לעומת DX10.1 בג'יגה בייט

לא יודע כמה משמעותי זה יכול להיות

טעות, נראה לי שה5650 יותר חזק

קיצר יש פה 2.26 עם GT335M 4 GB 500GB לעומת 2.13 עם 320GB 4GB HD5650

אז מה ברמת עדיפות א' ומה ברמת עדיפות ב'?

מסתבר שירדה האופציה של האייסר, משום מה הניידים שלהם לא באים עם BT

פורסם

ומה בדיוק הבעיה לרכוש מתאם BT שעולה כ20שח?

וגם כמה כבר הוא ישתמש בBT??

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע, בקיצור אתה אומר שהאייסר עדיף על הג'יגהבייט?

פורסם

אני יכול להמליץ על המחשב שאני קניתי דרך מבצע של סלקום: Lenovo U550 הוא די הפתיע אותי האמת. אני מצליח להריץ עליו משחקים בלי בעיה (Dragon Age \ Mass Effect 2 \ Assasin's Creed 2\ Starcraft 2 ועוד), הוא חיית ביצועים בכל הקשור לפעילות עם מערכת ההפעלה, הוא כולל מיליון ואחת פיצ'רים (יש אפילו חיישן ליד המקלדת שלפי רמת התאורה בחדר מכוון את האור של המסך) מצד שני הוא קל מאוד ואחד הניידים הכי דקים שנתקלתי בהם.

יש לו גם פיצ'ר מעניין של 2 כרטיסי מסך, אחד של אינטל ואחד של ATI אפשר להחליף ביניהם לחסוך בזמן סוללה.

כל הפרטים כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=463021.0

פורסם
  • מחבר

מעבד נורא חלש

פורסם

לא יודע למה אתה קורא חלש אבל לא נתקלתי בשום דבר שנתקע על המחשב עדיין אפילו משחקי מחשב על רזולוציה גבוהה, צריבת תקליטורים, העתקת קבצים וכולי וכולי הוא פשוט עובד ויתרון במחיר, זול לעומת מה שמקבלים.

פורסם

מעבד חלש במיוחד. אפילו הT4400 הזולים חזקים ממנו בהרבה. מה שכן הוא חסכוני במיוחד בחשמל.

הכרטיס מסך חלש גם כן. מחשב לא קשור לדרישות פותח הדיון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים