עבור לתוכן

התייעצות לגבי E72

Featured Replies

פורסם

חבוב, פתרו את זה ב E71 לפני מעל שנה, תעדכן לגרסאת תוכנה של נוקיה, לא של המפעילות.

לא פתרו כלום. עדכנתי לפני פחות משנה. ובכל זאת, ניסיתי לעדכן שוב... גרסת ה firmware שלי - 210.21.006 והכי חדשה כרגע היא גם 210.21.006, כמה מפתיע.

מעולם לא עדכנתי של המפעילות. תמיד דרך OVI או nokia software upadte.

המכשירים שאני מכיר מנוקיה מהשנים האחרונות, הם E71 ו E72. אני מכיר כאלו, לא אחד ולא שתיים אלא עשרות. ואני יכול להגיד בוודאות שאבטחת-האיכות של נוקיה התדרדרו בשנים האחרנות. אם זה בהוצאת מכשירים עם באגים מעצבנים, (לפחות ה E71 ו E72) ואם בחוסר יכולת/רצון לתקנם ע"י שיחרור עידכונים.

• תגובות 41
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הגרסא הגנרית הכי חדשה של נוקיה E71 זה כבר 500 ומשהו - ממש לא 200

פורסם

גנרית ?

תצלום מסך מהגרסא האחרונה של Nokia Ovi: (אותה תוצאה מתקבלת גם ב Nokia Software Updater)

[br]פורסם בתאריך: 7.09.2010 בשעה 18:10:46

אוקיי, מחיפושים בגוגל אני מבין שקיימים גרסאות חדשות יותר... מדוע תוכנות העידכון לא מוצאות/מוכנות לעדכן מעבר ל 210 ? ואיך בכל זאת אני מעדכן ?

[attachment deleted by admin]

פורסם

כנראה המכשיר שלך מסלקום, הגרסה האחרונה שיצאה לסלקום היא 210.21.6 (210.21.006).

הגרסה האחרונה שיצאה לאורנג' היא 300.21.12.

הגרסה הג'נרית ("נקייה") האחרונה שיצאה היא 500.21.9.

כלומר כבר יצאו מספר גרסאות למכשיר שלא עדכנו במכשירי סלקום ואורנג'.

הגרסה הג'נרית ("נקייה")האחרונה ל- E72 היא 51.18.

מי שמעדכן דרך התוכנה של נוקיה, *מקבל אך ורק עדכון של המפעילה ממנה הוא רכש.

*ניתן לעקוף את זה ולהתקין גרסה ג'נרית ע"י החלפת קוד שפה.

פורסם

כן, סלקום.

קוד שפה, אני מעריך שאתה לא מתכוון לשפה של התפריטים. איך אני משנה זאת ?

ואם אני משנה לגרסה החדשה (500), האם יהיה לי עדיין אופציה לתפריטים בעברית? או רק תמיכה בעברית, אם בכלל ?

פורסם

שלחתי לך בפרטי.

פורסם
  • מחבר

לא יצא לי להיות הרבה בפורום רק עכשיו ראיתי את התגובות(עבודה)

הבחירה היחידה ששמתי עליו עין מה שנקרא זה בגלל המקלדת אני שלוש שנים עם SE Z610 ועדיין לא התרגלתי לכתוב SMS בצורה נורמלית יש מצב שאני מפסיק לכתוב באמצע ופשוט מתקשר(כן כן מאעפו אני יודע)

אני רואה שהרבה מדברים פה על גירסה ג'נרית

ממה שהבנתי בעצם אני קונה עם גירסא ג'נרית כי זה לא דרך מפעילה כלשהי?/או שלא הבנתי נכון

לגבי מהירות ראיתי גם ביקורות ביו-טיוב שזה איטי להם בגלל האפקט של המעברים בין תפריטים וראיתי דרך לבטל את זה וקראתי שיש שיפור במהירות

וגם אני לא מתכוון להעמיס עליו במשחקים/תוכנות למיניהן

ויצא לי להשתמש בE71 ומאוד אהבתי אותו אז אני מניח שה72 יהיה עוד יותר טוב

פורסם

שוב, עם גרסא מתאימה אין שום הבדל מורגש בכל השימושים היומיומיים בין הנ"ל. ההבדל היחיד המורגש הוא המצלמה הטובה יותר ב-72

פורסם

*ניתן לעקוף את זה ולהתקין גרסה ג'נרית ע"י החלפת קוד שפה.

לא קוד שפה כי אם קוד מוצר (product code). חיפוש קצר בגוגל יניב הסברים לגבי החלפת הקוד, כמו גם רשימת קודים מלאה עבוד כל דגם. התהליך זהה בכל המכשירים החדשים של נוקיה, אם כי בדגמים מסויימים קוד המוצר צרוב ולא ניתן להחליפו (לדוגמא 6700 classic).

בכל מקרה, שינוי הקוד אינו הכרחי, וניתן להתקין גרסאות קושחה השייכות לקוד מוצר אחר, אך אין ספק ששינוי קוד המוצר הוא נוח כי מאותו רגע ואילך ניתן לשדרג כרגיל באמצעות Nokia Ovi Suite או Nokia Software Updater, כולל שדרוגים עתידיים.

מה שכן, ראה הוזהרת, בהחלט ייתכן שספקית הסלולר תנצל את זה כתירוץ לא לתת לך שירות למכשיר. אמנם תהליך שינוי הקוד הוא הפיך, אך מה שבלתי הפיך הוא שדרוג הקושחה (לא תוכל לחזור מקושחה גירסה 500 לקושחה גירסה 200, כלומר לא תוכל לחזור לקושחת הספקית עד אשר הספקית תוציא גירסה זהה או גבוהה מהגירסה המותקנת).

פורסם

ברחבי הנט ההתייחסות לקוד הזה הוא כקוד שפה (חבילת שפות), או כקוד מוצר, כך שזה לא ממש עקרוני (חיפוש בעברית של "קוד שפה" יהיה יותר אפקטיבי מאשר "קוד מוצר"). קוד מכשיר לעיתים מיוחס לקוד RM-XXX.

את המידע על ROMs וקודים שונים למכשירים שונים ניתן להוציא גם מ- Navifirm.

ניתן לחזור מקשוחה חדשה יותר לקשוחה ישנה יותר, אבל הדרך לא פשוטה וטומנת סיכון להפוך את המכשיר למשקולת נייר (ואז בד"כ רק ציוד יעודי יכול "להחיות" אותו).

פורסם

בתור בעלים של E71 (כשנה וחצי), המכשיר מעולה, בייחוד איכות הבנייה של נוקיה.

- המקלדת טובה לבעלי אצבעות פסנתרנים, אצבעות שמנמנות יתקשו.

- AGPS עובד בסדר, לא הכי מדוייק ולא הכי מהיר.

- למכשיר בעיית זכרון, יש פשוט פחות מדי, ב-72 יש יותר.

- מסך מעולה.

- מולטימדיה- אני שומע מוזיקה באוזניות BT של נוקיה האיכות סבירה. סרטים במסך כזה זו לא החוויה הכי מפנקת.

- עדיין יש באגים מוזרים ותקיעות בכל מיני תוכנות, אפילו אחרי עדכון לגרסאות 410.

המכשיר כחבילה שלמה מעולה, אפשר לעשות איתו הכל - לא על הצד הטוב ביותר.

אבל הבעייה הגדולה יותר היא התוכנה, סימביאן התקדמה הלאה. היום כולם מפתחים ל-V5 ומעלה.

במחיר הזה לא שווה לקנות מכשיר ש-90 אחוז מהתוכנות החדשות לא מתאימות לו.

בקיצר, אנדרואיד. לפחות עד ש-MEEGO תתפוש תאוצה.

אבל תמיד הדשא של השכן ירוק יותר, יכול להיות שהמכשיר יתאים לך כמו כפפה.

פורסם

שלחתי לך בפרטי.

אתה יכול לשלוח גם לי בבקשה? גם אני בעלי E71 סלקום עם מספר באגים חוזרים שנמאסו עליי כבר.

פורסם

Sheik Yerbouti, המכשיר לא אמור להיות נגן מוזיקה מעולה ובטח שלא נגן סרטים מצטיין. הוא אמור להיות מכשיר עסקי שמציע קצת יותר ממכשירים רגילים ללא סימביאן וללא מקלדת מלאה. במחירו כיד2 (700-800 ש"ח לערך) הוא מציע תמורה מעולה לכסף. אל תשכח שאנדרואיד כמו המיילסטון מתחיל (כיד2) באזור ה-1700 ש"ח

פורסם

אתה יכול לשלוח גם לי בבקשה? גם אני בעלי E71 סלקום עם מספר באגים חוזרים שנמאסו עליי כבר.

שלחתי.

פורסם

לE72 שלי עדיין אין עדכון ל 51... מוזר ממש...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים