פורסם 2010 בספטמבר 315 שנים אהלן,המסך שלי (19 אינץ' של BENQ) התפגר היום... אני מעוניין לקנות מסך חדש. ממה שראיתי בתחום של מסכים של 22 אינץ' במחיר 1000-1200 אלו הדגמים המומלצים. מי עדיף לדעתכם ולמה?יש איזה דגם אחר באיזור התקציב שעדיף יותר? אפשר לעלות עוד קצת אם יש עדיפות משמעותיתתודה!איתי
פורסם 2010 בספטמבר 315 שנים לי יש את הDELL מסך מעולה - צבעים וזוויות צפיה מעולות. הBENQ הוא פאנל TN והDELL הוא IPS ככה שהדל עדיף.
פורסם 2010 בספטמבר 415 שנים יש לי את 2 המסכים האלויתרונות ל BENQ : רזולוציית full hd - בצפיה בסרטים ברזולוציה הזאת אין לך פסים שחורים בקצוות של המסךכפתור אחד למעבר בין מצבים - לעומת הדל ששמה יש צורך להיכנס לתפריטים דבר שיכול לבזבז זמן ולעצבןצבע שחור יותר טוב מהדל - בדל השחור הוא בגוון מבריק,בBENQ השחור הוא שחורחיבור HDMIרמקולים + חיבור לאוזניות במסךיתרונות לדל :זוויות צפיה טובות מאוד4 חיבורי USB במסךהמסך יכול לעבוד בקצב רענון של 75HZיכולת לכוון את המעמד של המסך בכל צורה אפשריתלפי דעתי אם רוב השימושים שלך במסך הם משחקים וסרטים עדיף לך ה BENQאם אתה עושה יותר עבודה משרדית\תכנות\גלישה הדל עדיף
פורסם 2010 בספטמבר 415 שנים רזולוציית full hd - בצפיה בסרטים ברזולוציה הזאת אין לך פסים שחורים בקצוות של המסךרק שאין כמעט *סרטים* ברזולוציה הזאת. אולי סדרות.
פורסם 2010 בספטמבר 415 שנים זה לא קשור ל"לחפש". הרוב המוחלט של סרטי הקולנוע יוצא ביחס רחב יותר מ16:9. ואם אתה מוצא גרסה 16:9 זה אומר שהיא או מקוצצת או מעוותת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.