עבור לתוכן

דרושה המלצה על כ. מסך במחיר של עד 250 ש"ח + שאלות על כ. טלוויזיה

Featured Replies

פורסם

שלום,

לאחרונה הלך לי הכרטיס מסך היישן במחשב (מחשב בן ערך 3-4 שנים). הכרטיס היה של NVIDIA 7600 אם אני לא טועה.

אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך חדש בעלות של 250 שקל לצורך משחקים קלים (football manager 2010.. לא זה של פיפא) ולהורדה וצפייה בסרטי HD.

ראיתי המלצות על GeForce G210 ועל Nvidia n8400gs. איך שניהם? יש טובים יותר?

בנוגע לכ. טלוויזיה- הבנתי שכרטיס טלוויזיה מאפשר צפייה של ערוצי הטלוויזיה במחשב. האם ניתן לצפות ככה בערוצים דרך ממיר של הוט במחשב וגם להקליט את התכניות? האם כרטיס טלוויזיה יכול לשמש ככרטיס מסך רגיל? מה המחיר של כ. טלוויזיה זול אבל יעיל? (לא משהו במחיר מופצץ של מאות שקלים. אחד שפשוט יעשה את העבודה ויאפשר להקליט תכניות מהטלוויזיה למחשב).

תודה רבה!

פורסם

איזה כרטיס אתה צריך? AGP PCI-E? מחשב בין 3 4 שנים לא אומר יותר מדי...

ע"י כרטיס טלויזיה אפשר לראות ערוצים שהטיונר של הכרטיס הטלויזיה עצמו קולט ע"י אנטנה חיצונית, או לחבר אליו ממיר של YES /HOT רק תוודה שלכרטיס יש יציאות מתאימות!

תן תקציב לכרטיס טלויזיה ותקבל המלצות בהתאם ;)

לי אישית יש את ה HAUPPAUGE PVR150 שעושה את העבודה, ועובד מצויין עם המדיה סנטר של הWINDOWS 7

וכרטיס TV לא יכול לשמש ככרטיס מסך, היו בעבר כרטיסי מסך משולבים עם כרטיסי TV, אבל קשה לי להאמין שעוד מייצרים/מוכרים אחד כאלה ::)

פורסם
  • מחבר

אכן AGP PCI-E.

אז אם הבנתי אותך נכון אפשר להקליט תוכניות ממיר של HOT. כרטיס המסך יכול להקליט כמה תוכניות בו זמנית או תוכניות בזמנים שונים מערוצים שונים בלי שאהיה בבית?

מחיר של 300-400 שקל לכ. טלוויזיה זה מחיר סביר? אין לי מושג מה המחירים של הכרטיסים האלה ומה הרמות שלהם.

תודה

פורסם
  • מחבר

רציתי להוסיף שכרטיס המסך צריך להתאים לספק כוח של 350W ושניתן להזמין אותו מחו"ל במחיר של עד 70$ (כולל משלוח לארץ או ארה"ב).

כנ"ל גם את הכ. טלוויזיה ניתן להזמין מחו"ל.

תודה

פורסם

כרטיס טלויזיה לא יכול להקליט ממספר ערוצים שונים במקביל, מכיוון שהממיר משדר לו רק ערוץ אחד בזמן נתון.

ניתן להגדיר טיימר להקלטה אוטומטית. אבל כדי להחליף ערוצים צריך כרטיס יקר יותר, המסוגל "ללמוד" את השלט של ממיר HOT, ולהעביר ערוצים ע"י שליחת אות infra-red אל הקולט ה IR של הממיר .

פורסם

מזאת אומרת אכן PCIE AGP - זה או PCIE או AGP - זה בטח לא שניהם.

פורסם
  • מחבר

pci-e. טעות שלי בהעתקה וההדבקה.

עריכה: ראיתי גם את ATi Radeon X1650 של ה-512MB והבנתי שהוא גם יכול להיות נחמד.

מה אתם אומרים?

פורסם

X1600 מאוד ישן

קח GEFORCE G210

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה.

חיפשתי אתמול באינטרנט עוד קצת מידע בנוגע לכרטיס מסך מתאים. ראיתי בכמה פורומים בחו"ל שגם ה-Radeon HD5670 עובד טוב עם הספק של ה-300W למרות שפרטים שלו הוא מוגדר ל-350-400W בגלל שהוא חסכוני יחסית בצריכת החשמל וההגדרה שלו מתייחסת ל"נתון בטיחות". האם זה נכון והאם כדאי לקנות אותו מחו"ל במקום ה-G210?

מה בנוגע ל-Redaon hd2600 pro 512mb?

פורסם

HD2600 גם מיושן

G210 - יותר מזה הספק שלך לא יעמוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים