פורסם 2003 באוקטובר 2722 שנים היי אחים יש לי במחשב כ קבצים שכל הזמן מנסים להתחבר לאיטרנט אבל אני לא יודע אם אני יכול למחוק אותם כי זה בתוך התיקיית ווינדוס שלי (XP)הקבצים הם -sysdll.exedslagent.exeהאם אני יכול למחוק אותם ?הם תמיד מתחילים לפעול ומנסים להתחבר לאינטרנט .בעייה מס' 2 : כל פעם כשאני נכנס ל- start ==> run ==> msconfigזה לא נפתח לי ובמקום זה פותח לי את התקייה - C:\Documents and Settings\aאיך אני מתקן את זה ?תודה מראש !
פורסם 2003 באוקטובר 2722 שנים את הראשון אני לא מכיר אבל השני הוא של המודם (ADSL כחול, לא?).אתה מצליח להתחבר גם בלעדיו?
פורסם 2003 באוקטובר 3122 שנים היי Holy KaBaB ישנה דרך דומה איך יותר טובה לדעתי , אבל אתה צריך להיזהר בזה . תלך לSTARTא== RUN תרשום REGEDIT יפתח לך עורך רישום , בפלוס של , KEY LOCAL MACHINE תלחץ , וכן הלאה ל - softwaer microsoft windows current version והתחנה האחרונה זה RUN , בספריה של RUN אתה יכול למחוק את כל התוכניות שעולות , אולי תפגוש את שני הקבצים שמטרידים אותך . רצוי לציין שזה קצת מסוכן אם אתה טועה , אבל יש לזה גם פיתרון . בעורך רישום למעלה יש ללחוץ על קובץ ( אם זה מערכת ההפעלה שלך העברית ) תלחץ על יצוא כך שאתה עומד על הסיפריה הנכונה , תן שם לקובץ שאתה יוצר ושמור אותו כגיבוי . אם טעית במחיקת קובץ די בדבל קליק על הקובץ ואת המחזיר הכל לקדמותו . זהו מקווה שעזרתי דני 8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.