עבור לתוכן

שאלה בקשר למחשבים ניידים

Featured Replies

פורסם

שהרבה אמרו לי שמתי שהסוללה על 100% ואני ממשיך להטעין מיתקצר לה החיים,אז שמעתי שאפשר להוציא תסוללה ולהשתמש במחשב שהוא בחשמל,מישהוא יכול להגיד לי איך אני מוציא אותה? במיקרה שלי זה הדגם ההוא http://ivory.co.il/product.asp?productid=4917&CatCode=315

ויש לי עוד שאלה כמה זמן האורך של הסוללה מחזיק? שאני ידע מתי בערך היא שווקת חיים

ועודד משהוא על הדרך המחשב שהבאתי טוב? אני לחוץ בתקציב ולא יכול להשקיע עוד

פורסם

כשתצליח לנסח הודעה שממנה אשכרה אפשר להבין מה לעזאזל אתה רוצה, אשמח לעזור. בינתיים אני מבין אותך בערך כמו את נסראללה (בלי תרגום).

אה, ואם אתה לא מצליח להבין איך שולפים סוללה ממחשב נייד אפילו שזה מוסבר (עם תמונות!) בחוברת ההוראות שמצורפת אליו, כנראה שלא תבין גם הסבר כתוב.

פורסם
  • מחבר

כשתצליח לנסח הודעה שממנה אשכרה אפשר להבין מה לעזאזל אתה רוצה, אשמח לעזור. בינתיים אני מבין אותך בערך כמו את נסראללה (בלי תרגום).

אה, ואם אתה לא מצליח להבין איך שולפים סוללה ממחשב נייד אפילו שזה מוסבר (עם תמונות!) בחוברת ההוראות שמצורפת אליו, כנראה שלא תבין גם הסבר כתוב.

אתה הדפוק היחידי מה זה בספר??? זה גם כתוב חתיכת ידיוט, "דיבור של נאסרלה בלי תירגום" נפל לך המצחיק פשרוש פרוש

והסברתי את זה מאוד מובן לא בה לך לעזור טוס לי מהאשכול

פורסם

תרגעו שניכם לפני תקבלו אזהרה.

תמיר,

1) בכדי לבדוק כמה זמן הסוללה מחזיקה (הרי המחשב אצלך) תטעין אותו ל100% נתק את הכבל ותעבוד איתו עד אשר יתריע לך.

2) בכדי להוציא את הסוללה,יש לך בחוברת ההדרכה את השלבים להוצאת הסוללה.

פורסם
  • מחבר

תודה לך הבעיה שעדיין לא קניתי אותו ואני לא יודע כמה זמן הסוללה יכולה להחזיר לכן זה בעיה ליקנות ופיתאום לגלות שבקושי ת 3 שעות היא עוברת

2)האם המחשב מתריעה שהוא מגיעה ל 100%

3)אחרי כמה שנים בערך צריך ליקנות סוללה חדשה?

פורסם

2)האם המחשב מתריעה שהוא מגיעה ל 100%

3)אחרי כמה שנים בערך צריך ליקנות סוללה חדשה?

2. בד"כ לא. אין התראה על 100 אחוז ברוב הניידים, זה לא סלולרי פה

3. תלוי באופי השימוש

פורסם

עד איזה סכום אתה מקציב עבור מחשב חדש?

מה הדרישות שלך ממחשב נייד?

פורסם
  • מחבר

עד איזה סכום אתה מקציב עבור מחשב חדש?

מה הדרישות שלך ממחשב נייד?

אני מקציב על 2300 שקל והדרישות זה אינטרנט ומשחקים קלים מאוד מוסיקה קצת וזהוא

אבל פחות או יותר אבל אתה יכול להגיד,ננניח ממוצע כמה זה בערך פעם אחת ליום,נניח לפחות מינימום שנתיים היא תחזיק מעמד?

וזה לא מזיק להוציא תסוללה ולהכניס כל פעם?

פורסם

בסוללות החדשות אין צורך לנתק ולחבר אותן כל הזמן.

אתה יכול פשוט לנתק את המחשב מהחשמל כשאתה מכבה אותו וזה ישמור על הסוללה בצורה מספיק טובה (ואולי גם זה כבר לא נחוץ).

מבחינת רמת הטעינה של הסוללה, אם הסוללה עומדת להתרוקן ווינדוס דווקא נותנת התראה כמה דקות לפני, כדי שתדע שאתה צריך להתחבר לחשמל.

כדי לדעת אם הסוללה טעונה או לא (כמה אחוזים), בכל ווינדוס מהשנים האחרונות, במחשבים נייידים, יש אייקון ליד השעון שבאמצעותו אתה יכול לראות כמה הסוללה טעונה כבר - אמנם לא תקבל הודעה אם הסוללה טעונה ל- 100%, אבל אתה תראה ציור קטן שמראה לך אם היא בהטענה או שלא.

פורסם
פורסם
  • מחבר

כן אבל אני מעדיף ליקנות מאייבורי,גם מה שהבאתי עם נתונים יותר טובים,בכל מיקרה מה שהבאתי מחזיק הרבה זמן?

גם לה sgsg השאלה שלי הייתה זה שאם אני כל פעם יוציא תסוללה זה יהרוס,וכל הקטע שאני רוצה כמה שפחות להשתמש בסוללה כדי לישמור עליה

פורסם

בנוגע לנתונים : ה2 הראשונים שהבאתי שווי ערך למה שהבאת.

Fujitsu Siemens ESPRIMO V6555 עדיף מבחינת ביצועי מעבד.

ה-Acer Aspire Timeline מגיע עם מעבד חסכוני בחשמל שייתן לך שעות סוללה רבות.

פורסם
  • מחבר

יש אולי מצב שה המחשב לא משתמש בסוללה כאילו כמו מצב שינה כזה,כי אני יודע שלכבות תמחשב ולהדליק כל פעם יכול להרוס תמחשב,אז יש איזה מצב שאני יכול לשים תמחשב שלא ישתמש ביכלל בסוללה בלי שהמחשב עצמו יכובה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים