עבור לתוכן

אני רוצה לעשות אתר אינטרנט שיהיה מפורסם בגוגל והציעו לי אתר פלאש,זה בסדר?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לעשות אתר אינטרנט שיהיה מפורסם בגוגל והציעו לי אתר פלאש,זה בסדר?

פורסם

מה זה לעזאזל מפורסם בגוגל?

ופלאש זה תוכנה עיצוב גרפיקה ואנימציה (אפשר לצייר גם אתר), איך זה קשור לגוגל?

פורסם

כיום בוט הסריקה של גוגל יחסית יודע לסרוק תכני פלאש, אבל עדיין עדיף אתר בבניה משפת תכנות רגילה עם המון תוכן מעודכן ומתעדכן,

אתרי פלאש קשים יותר לסריקה על ידי גוגל

פורסם
  • מחבר

הציעו לי אתר פלאש -4 דפים - 350 $

עדיף להשקיע עוד 200-400 $ ולעשות אתר בבניה משפת תכנות רגילה עם המון תוכן מעודכן ומתעדכן??

פורסם

אתר רגיל עם תוכן עדיף בהרבה על אתר פלאש. לגבי המחירים אין לי מושג. יש אתרים ב0$ יש אתרים ב 100 אלף דולר. תברר אצל כמה אנשים לגבי מה שאתה רוצה ותשווה.

פורסם
  • מחבר

במה האתר עם התוכן יותר טוב מהאתר עם הפלאש, מאיזה בחינה ?

פורסם

בעבר הבוט של גוגל לא ידע לסרוק ו"להבין" אתר הבנוי בפלאש. כיום הבוט של גוגל כבר יודע לסרוק יחסית טוב אתרי פלאש, אך לא בצורה מושלמת.

לכן עדיף לבנות אתר הבנוי ב HTML, PHP, ASP לא חשוב, העיקר שהטקסט יהיה נגיש לגוגל ולא יהיה מוצג בתוך פלאש.

כמובן שיש כל מיני דרכים לעזור לגוגל לקרוא את הטקסט באתר פלאש, כמו לדוגמא לשמור את הטקסט בקובץ חיצוני.

בכל אופן, במידה וחשוב לך קידום האתר אני ממליץ לך לא לבנות אתר בפלאש.

פורסם

אם חשוב לך קידום אורגני עדיף אתר טקסטואלי, אם כי כפי שציינו פה גוגל בימינו יודע לקרוא טקסט בתוך פלאש, זה פשוט תלוי במי שבונה את האתר שיעשה את זה נכון. בשביל קידום ממומן זה בכל מקרה לא משנה.

פורסם

קודם כל לאיזה צורך האתר מיועד? תדמית, בלוג, מסחר, פורום, פורטל...?

דבר שני, אין שום בעיה לשלב אתר פלאש בתוך דפי HTML עם מילות מפתח נכונות.

פורסם
  • מחבר

אתר של security systems

פורסם

השאלה אם אתה רוצה למכור את המוצרים דרך האתר?

כל כמה זמן תבצע עדכונים לאתר, מאמרים, מבצעים, תמונות...?

ואגב, המחיר שנתנו לך מאוד נמוך יחסית לאתר איכותי, יכול להיות שהציעו לך תבנית פלאש מוכנה?

פורסם
  • מחבר

אני לא הולך למכור מוצרים דרך האתר ואני לא חושב שיצא לי לעדכן אותו הרבה

רק אינפורציה על מחירים ושירות.

אם באמת הציעו לי אתר עם תבנית פלאש מוכנה, מה זה אומר ?

פורסם

אני לא הולך למכור מוצרים דרך האתר ואני לא חושב שיצא לי לעדכן אותו הרבה

רק אינפורציה על מחירים ושירות.

אם באמת הציעו לי אתר עם תבנית פלאש מוכנה, מה זה אומר ?

זה אומר שכל העיצוב של האתר מוכן מראש, היתרון: פחות זמן לבנות את האתר, מחיר זול יותר.

החיסרון: לא תמיד העיצוב משדר את אופי העסק, סביר להניח שיש עוד עשרות אלפים אתרים ברשת זהים לאתר החדש שלך.

לפי הצרכים שלך אתה צריך אתר תדמיתי, לא פחות חשוב למתג את העסק (במידה ומדובר על עסק חדש) ניירת, לוגו, ברושורים, מודעות בעיתון מקומי...

עוד משהו, תבדוק מאיפה התבנית נרכשת? ברוב האתרים שמוכרים תבניות אפשר לראות את כמות ההורדות של התבנית.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה

פורסם

לא הייתי ממליץ לך לעשות "אתר שרות" מבוסס פלאש , אתרי פלאש טובים יותר לאתרי תדמית ,

בלי כמובן לשכוח אתרי פלאש נגישים פחות וכמו כן אין לאנשים תמיד את הסבלנות לטעינה של הפלאש .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים