עבור לתוכן

** הוט השלימה פריסת רשת UFI ויש גם מבצע

Featured Replies

פורסם

אני חושב שזה יכול ליצור להם בעיה משפית "קלה" ..

• תגובות 58
  • צפיות 7.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני ב 16 מגה עם בזק גיימר בכבלים מגיע תמיד תמיד למקסימום 1.88-1.92 ב utorrent, יש שם כמה כיוונים שחייבים לעשות שבכלל קשורים למערכת הפעלה אחרת והגדרות אמולציה לא משכילות.

אז אם תרצו אני ירשום פה, כי זה יחסית די הרבה. אבל אם אתם עם 013 או נטויזון או 012 אל תצפו לכל כך הרבה, הכלבים האלו חוסמים כמו נבלות מתות, נמאסו עליי הם. מתעב את החברות האלו.

בכל אופן אני גם עובד 018, מקבלים שם מקסימום מהירות תמיד.

ובקשר ל RAPIDSHARE או לכל אתרי השיתוף קבצים hotfile, ועוד תשמשו בתוכנה שנקראית jDownloader , תוכנת מנהל הורדות שתומך בהכל , לי יש חשבון פרימיום בריפידשאר אז אני יכול לבחור כמה חיבורים באותו זמן וגם חיבור HTTPS שזה מגיע למקס.

פורסם

אה, סבבה, גם לי יש מוטורולה SB5101, כבר 4 שנים והוא סוס עבודה שלא משנה מה תעשה לו הוא שורד ועל הצד הטוב,

גם אני משדרג ל12 מגה UFI ביום שני,

גם לי יש את המודם הזה והוא דפוק

אין לו דרייברים ל WIN7 64BIT בחיבור USB ככה שהאפשרות היחידה היא לחבר אותו בכבל רשת

פורסם

האפשרות היחידה זה לחבר אותו בכבל רשת, אתה מטורף? מי מחבר בUSB את המודם שלו היום?

פורסם

יש לי את הסיבות שלי..

פורסם

אין סיבה טובה מספיק בשביל לעשות דבר כזה

דרך אגב, אני מחובר בזבל וHOT , 12/1

MPLS-ללא חייגן , ולא תמיד אני מקבל מקס'

יכול להיות בגלל זה?

פורסם

אני לא חושב שיש מישהו שתמיד מקבל 100% 24\7

מה שכן אני חייב לציין שבזמן האחרון גם בשעות שנחשבו לעמוסות המהירות הורדה הייתה טובה ..

ובשביל המחיר למהירות 12M גם אם זה מוריד על 1.2 - 1.4 אני אישית עדיין מרוצה..

פורסם

בשעות כאלה קשה מאוד להגיע למהירויות טובות.

אין כמו דוגמה טובה כדי להמחיש את העניין - ממקור שהורדתי ממנו על 950-1000kb/s ב-3 בלילה אני מוריד עכשיו רק על 40 :'(

פורסם

אתה מקווה? הלו?? אתה הלקוח. זה הכסף שלך. תחשוב אחרת: "013 מקווים שאני אשלם להם את אותו הכסף"

למזלנו, קיימים 6 מתחרים בשוק.

אבא עשה התחייבות, נשאר עוד איזה 10 חודשים עד שתיגמר:P

פורסם

יש מצב שאני גם

ישדרג עכשיו יש לי 5 ואני כבר לקוח טריפל בהוט.

אני גם מחובר בלי חייגן כי יש לי ראוטר,קראתי פה ובפוקט שמי שיש לו כזה חיבור יכול לשדרג רק אצל הוט ובספקית להשאיר על אותו דבר ובכל זאת לקבל את המהירות המשודרגת,זה נכון או שסתם מבלפים?

פורסם

יש מצב שאני גם

אני גם מחובר בלי חייגן כי יש לי ראוטר,קראתי פה ובפוקט שמי שיש לו כזה חיבור יכול לשדרג רק אצל הוט ובספקית להשאיר על אותו דבר ובכל זאת לקבל את המהירות המשודרגת,זה נכון או שסתם מבלפים?

קודם כל, זה שיש לך ראוטר זה לא אומר שאתה בחיבור בלי חייגן.

שנית - לא.

פורסם

קודם כל, זה שיש לך ראוטר זה לא אומר שאתה בחיבור בלי חייגן.

שנית - לא.

אני לא משתמש בחייגן כדי להתחבר

פורסם

מכל עסקה שעושים גם אם מדובר בהקמת תשתית הוט בהתחייבות יש 14 יום להתחרט על העסקה, נכון או לא ?

נכון לגמרי, ואל תהסס להשתמש בזה.

בכל חברת תקשורת ב 14 הימים הראשונים ניתן לשנות את פרטי העסקה ואף לבטלה.

אל תתפלא שנציגי השירות לא מיהרו להזכיר זאת. המושג "שקיפות" לא תמיד נמצא בלקסיקון שלהם.

פורסם

יש מצב שאני גם

[/

לפי מה שהבנתי אז כן

quote]

לפי מה שהבנתי אזכן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים