עבור לתוכן

פאן באס

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז אני תצכנן ליבנות פאן בס ניוחד יהיה לו 3 מצבים OFF פוטנציומטר וON עכשיו מפסק אני קונה של ON\ON עם OFF יהיה לד שיציג מצב אז תנו עצות. ותוכנות טובות לשירטוט מעגלים.

בתודה דניאל נורמן

חדש!!!!

אני צריך לדעת דחוף איזה נגד מישתנה לקינות כמה אום הבאסה זה שהכי נמוך שמצאתי זה 500 אום?!?!?

http://www.dse.com.au/cgi-bin/dse.filereader?3f9e4cc5055736cc273fc0a87f9c06fe+EN/catalogs/CTG0001062

זה מאיפה שאני קונה את זה

פורסם

אתה מתכוון מצב בו המאוורר לא יפעל.., מצב בו הפוטנציומטר ישלוט על המהירות, ומצב ON בשביל?

לא כל כך הבנתי את התכנון שלך..אבל בכל זאת למה שלא תבנה רגיל..עם מתגים של on/off/on ששולטים או על מהירות

7V או 12V או לא עובדים..

אבל אם אתה מנסה לבנות משהו משלך בהצלחה..!!

תעדכן אותנו.. ;)

ובכל זאת אם אתה רוצה שאני אנסה לעזור לך..תענה לי על השורה הראשונה שכתבתי..

ותנסה להסביר יותר מה אתה עושה.. ::)

פורסם
  • מחבר

המצב ON הוא בשביל שזה יעבוד על 12 VOLT כי גם בניגוד הנמוך ביותר של הפוטנציומטר יש ניגוד

עוד שאלה היא כמה אום הפוטנמיומטר צריך להיות(מומלץ) למאווררים של 0.13 - 0.25 AMPER כי אם אני אחשב את לפי המאורר החזק ביותר שעובד ב0.25 האם זה יהרוס את ה0.13 או שפשוא המאוורר יצרוך 0.13 AMP מתוך ה0.25 AMP

פורסם

זה פשוט ייתן לו חצי מהחשמל. כלומר כשהפוטנציומטר של ה 0.13 ושל ה 0.25 באותו ניגוד, ה0.13 מקבל חצי.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי אבל אני אסביר אני לא מחבר לכולם את אותו פוטנציומטר לכל אחד פוטנציומטר שונה. טוב אנסח מחדש את השאלה האם זה משנה כמה אמפר אני מחשב לפיו את הניגוד או שזה יכול להיות חצי אמפר והמאוורר רק ישתמש ב0.13 אמפר מתוך זה?? או שזה פשוט ישרוף או יהרוס את המאוורר ביגלל הזרם הגבוהה??

בתודה דניאל נורמן

פורסם
  • מחבר

כן מכיר ולא חידש אבל תודה על העזרה והמאמץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים