עבור לתוכן

מחשב עד 3.5K לשימוש משרדי ועיצוב גרפי, ללא OC

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימלי? עד 3.5K

האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר

במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן

2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? שימוש משרדי ועיצוב גרפי

א) המחשב מיועד לאחותי הקטנה שמתחילה ללמוד עיצוב גרפי, אני לא יודע מה זה כולל.

ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:

* אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?

* לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?

* לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך במסך זול אבל מחוץ לתקציב

4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים בטוח לא צריך

5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט.

6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7

7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא מתוכנן.

8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה

9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. איזור ראש העין פ"ת

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קומפקטי במיוחד)? שהמחשב יהיה די שקט

11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהרבה)? לא כרגע, מן הסתם אולי בהמשך הדרך.

12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? כן לזכרון.

העניין המסובך פה הוא שאחותי מתחילה ללמוד עיצוב גרפי אבל אני לא יודע

אם זה יהיה בתלת מימד או לא ואין לי מושג על התוכנות שהיא תשתמש בהם,

אני לא צריך מחשב מפלצת בשבילה, רק שהיא תוכל לעבוד על תוכנות כאלה בצורה נורמלית

לא מפלצת ביצועים אבל גם לא מערכת שנתקעת

תודה רבה

פורסם

צריך לברר על מה מדובר, מערכת יעודית לPHOTOSHOP היא לא המערכת הכי מבריקה ל3DS MAX ולהיפך, אפשר לבנות משהו כללי, אבל עדיף יהיה שקודם כל היא תדע למה המערכת מיועדת בפועל. לגבי מסך, מה זה "מסך זול"? כמה?

פורסם
  • מחבר

אני חושב שהמחשב לא יהיה מיועד לתלת מימד, אז עדיף שהמחשב יהיה יותר לכיוון של פוטושופ.

לגבי המסך - אני אמצא לה משהו כבר, עדיף להתמקד במחשב עצמו

פורסם
  • מחבר

מקפיץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים