עבור לתוכן

מי צריך IPAD במחיר מטורף? כשיש לך

Featured Replies

פורסם

.

פורסם
  • מחבר

לא ממש ראיתי שחסר אפליקציות לאנדרואיד....

תפוח? מה תפוח?

פורסם

מי צריך טאבלט. שמישהו יסביר לי את מהותו בבקשה?

חוץ מלגלוש באינטרנט בשרותים, מה אפשר לעשות עליו שאי אפשר\לא נוח על מחשב נייד?

פורסם

לא מסכים. נטבוקים לא שווים כלום. רזולוציה נמוכה ומעבד חלש מונעים מנטבוק להיות שימושי גם במשימות הבסיסיות ביותר. ברשותי נטבוק מבוסס על מעבד N450 עם XP Lite ופלאש 10.1. המחשב בקושי מצליח להתמודד עם אתרי אינטרנט. סרט באיכות טיפה מעל SD מגמגם. משחק הדורש אפילו טיפה האצת תלת מימד בקושי זהה. במצב הנוכחי אין לנטבוקים זכות קיום.

פורסם

טעות שלי כמובן, בהחלט מכשירים מענינים.

היה ברור שארכוס לא תוכל להתחרות בלי אנדרואיד.

פורסם

אני פשוט מזיל ריר על מסך. Archos הפגיזו. אני לא יודע איזה אדם שפוי בראשו ירכוש iPod Touch על פני Archos 32/43. מחכה בקוצר רוח לביקורות. כנראה מצאתי את הנגן החדש שלי.

פורסם

*מעקב*

למרות שעדיין נשגב מבינתי מי החליט שמחשבי טאבלט זה טוב למשהו.

יש סיבה לכך שיש כל כך מעט אנשים שקנו טאבלטים בעבר.

זה שאפל (וחברות אחרות בעקבותיה) החליטו שכולם "צריכים" טאבלט בימינו לא ממש מעניין אותי...

פורסם

לא מסכים. נטבוקים לא שווים כלום. רזולוציה נמוכה ומעבד חלש מונעים מנטבוק להיות שימושי גם במשימות הבסיסיות ביותר. ברשותי נטבוק מבוסס על מעבד N450 עם XP Lite ופלאש 10.1. המחשב בקושי מצליח להתמודד עם אתרי אינטרנט. סרט באיכות טיפה מעל SD מגמגם. משחק הדורש אפילו טיפה האצת תלת מימד בקושי זהה. במצב הנוכחי אין לנטבוקים זכות קיום.

אז משקיעים 200 שקל יותר וקונים נטבוק שמגיע עם CrystalHD. ואז גם bluray פועל יופי.

חוץ מסרטים, נטבוקים עושים את כל המטלות הבסיסיות כמו שצריך, אני גם באותה הדעה שנטבוק>טאבלט.

פורסם

אם אני לא טועה גם ION מספק ביצועיים מצויינים?..

פורסם

בהחלט אבל על חשבון סוללה ומחיר. נטבוק של אסוס מבוסס ION 2 עולה כמעט 2,800 ש"ח.

פורסם

ובשביל זה קיים crystal HD.

פורסם

אח, מתי אנשים יבינו שאפל לא מוכרת רק מוצר?

היא מוכרת גם פלטפורמה , מותג וקהילה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים