עבור לתוכן

יש לי את האינטרנט בכבלים הדפוק בעולם רשמית.

Featured Replies

פורסם

אוף אתך...

עכשיו כבר לכולם יש XP ;)

או שלא... 8)

אז תשיג אחד ! :P

• תגובות 41
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אוף אתך...

עכשיו כבר לכולם יש XP ;)

או שלא... 8)

אז תשיג אחד ! :P

היה לי אותו מותקן אבל עשיתי לכונן הזה FORMAT

ויש לי את הדיסק פה מול הפנים.

אבל אני פשוט לא אוהב את הווינדוז הזה :P

פורסם

אני עובד על 98 se, לא רוצה להתעסק עם xp, אמרו לי שהוא לא ישפר לי ביצועים במשחקים אז אין טעם.

אם ההיתי רוצה xp אמא שלי הייתה מביאה מהעבודה שלה אבל זה סתם מיותר...

בכל מקרה, איך עושים את זה עם 98?

פורסם

כדי לעשות PING בחלונות 98 משורת פקודה ("חלון דוס") צריכים ללכת ל-START->RUN להקליד COMMAND (האותיות קטנות..זה לא ממש משנה אבל), ואז בחלון שיפתח צריך להקליד את פקודת ה-PING מלווה בכתובת ה-IP ..

פורסם

אני עובד על 98 se, לא רוצה להתעסק עם xp, אמרו לי שהוא לא ישפר לי ביצועים במשחקים אז אין טעם.

אם ההיתי רוצה xp אמא שלי הייתה מביאה מהעבודה שלה אבל זה סתם מיותר...

בכל מקרה, איך עושים את זה עם 98?

אם אתה מדבר על לבדוק פינג למקום כל שהוא אז

Start--->Run

תכתוב

ping XXX.XXX.XXX.XXX -t

ה - t בשביל שזה לא יצא לך אחרי שנייה ווכל לראות מה כתוב

פורסם

או שאפשר ללחוץ במקלדת על Windows Button+R... גם עובד :P

פורסם

או שאפשר ללחוץ במקלדת על Windows Button+R... גם עובד :P

פששש מאיפה זה? ישבת וחיפשת כל מיני קיצורים? LOL

פורסם

Win+E = WindowsExplorer

Win+R = Run

Win+F = Find (חח.. באיכס פי שלי בכלל כתוב Search... הקיצור נשאר עם F)

Win+D = Show Desktop

Win+M = Minimize all

Win+Shift+M = unMinimize all

וכו' וכו'...

פורסם

היה לי בדיוק את הבעיות שלך. הטכנאי היה אצלי כבר חלק מהמשפחה ;D והיה מגיע לפה כל שני וחמישי וכאשר התקשרתי לתמיכה כבר התמצאתי יותר טוב מהם בהכל. החליפו לי 5 מודמים, עברתי את כל המודמים של הכבלים, עכשיו אני עם השחור החדש של AMBIT

בקיצור גם אני הייתי מתנתק כל כמה זמן, במיוחד כאשר הייתי מתחיל להוריד משהו זה ישר היה מתנתק... אז באו בדקו לי עוצמות הלוך ושוב, שמו לי מגבר והכל הסתדר, כביכול. כשהטכנאי היה הכל עבד פרפקט, אחרי שהוא הלך ישר קיבלתי 6 ניתוקים. התקשרתי אליו לפלאפון...כאילו הוא חבר שלי... אז הוא הוציא קריאה לבדיקת רשת... היום הוא התקשר אליי ואמר שבדקו את המתחם שלי ואת הבית שלי ומצאו זליגה, וזה מה שגרם לטיים אאוט בפינגים אחרי כמה זמן. הוא אמר שהם סידרו את הזליגה והחליפו לי קונקטור ( לא יודע מה זה ). בקיצור הוא אמר לי לעשות פינגים ואם יהיה טיים אאוט להתקשר אליו... שמתי את הפינגים ושכחתי מהם, חזרתי בערב וזה עדיין עזה פינגים כאשר לא היה פינג יחיד אפילו שעלה על 10 מילישניות.

מסקנה, תגיד להם שיבדקו לך עוצמות הלוך ושוב במודם! ולא בכניסה לבית, אם זה לא יעזור תגיד לו שיבדקו את הרשת בבית שלך. תאמין לי שהכל יעבוד בסופו של דבר. אני גם הייתי כבר מאוכזב מהם, אבל עכשיו הכל סבבה, ועם פרוקסי סביר :o זה אפילו יעבוד מהר. בתור אחד מהראשונים שמחובר לניסוי של מת"ב אני חייב להגיד שמבין כל החברות הם הכי טובים !!!

פורסם

פרוקסי :'(

אני מוריד ב-5 מחו"ל.. >:(

מת"ב דרעקים.

פורסם
  • מחבר

היה לי בדיוק את הבעיות שלך. הטכנאי היה אצלי כבר חלק מהמשפחה ;D והיה מגיע לפה כל שני וחמישי וכאשר התקשרתי לתמיכה כבר התמצאתי יותר טוב מהם בהכל. החליפו לי 5 מודמים, עברתי את כל המודמים של הכבלים, עכשיו אני עם השחור החדש של AMBIT

בקיצור גם אני הייתי מתנתק כל כמה זמן, במיוחד כאשר הייתי מתחיל להוריד משהו זה ישר היה מתנתק... אז באו בדקו לי עוצמות הלוך ושוב, שמו לי מגבר והכל הסתדר, כביכול. כשהטכנאי היה הכל עבד פרפקט, אחרי שהוא הלך ישר קיבלתי 6 ניתוקים. התקשרתי אליו לפלאפון...כאילו הוא חבר שלי... אז הוא הוציא קריאה לבדיקת רשת... היום הוא התקשר אליי ואמר שבדקו את המתחם שלי ואת הבית שלי ומצאו זליגה, וזה מה שגרם לטיים אאוט בפינגים אחרי כמה זמן. הוא אמר שהם סידרו את הזליגה והחליפו לי קונקטור ( לא יודע מה זה ). בקיצור הוא אמר לי לעשות פינגים ואם יהיה טיים אאוט להתקשר אליו... שמתי את הפינגים ושכחתי מהם, חזרתי בערב וזה עדיין עזה פינגים כאשר לא היה פינג יחיד אפילו שעלה על 10 מילישניות.

מסקנה, תגיד להם שיבדקו לך עוצמות הלוך ושוב במודם! ולא בכניסה לבית, אם זה לא יעזור תגיד לו שיבדקו את הרשת בבית שלך. תאמין לי שהכל יעבוד בסופו של דבר. אני גם הייתי כבר מאוכזב מהם, אבל עכשיו הכל סבבה, ועם פרוקסי סביר :o זה אפילו יעבוד מהר. בתור אחד מהראשונים שמחובר לניסוי של מת"ב אני חייב להגיד שמבין כל החברות הם הכי טובים !!!

אחי , איך אני בדיוק מסביר להם שזה מה שצריך לעשות?

הטכנאי כבר היה פה , והם חושבים שזה בגלל העומס >:|

מה לעשותתתתתתת

פורסם

אחי , איך אני בדיוק מסביר להם שזה מה שצריך לעשות?

הטכנאי כבר היה פה , והם חושבים שזה בגלל העומס >:|

מה לעשותתתתתתת

תתקשר שוב לתמיכה תגיד שאתה כל כמה דקות מתנתק ושזה כבר כמה ימים ככה, וששמו אותך כבר במעקב ל24 שעות והגיעו למסקנה שצריך טכנאי, יגידו לך לנסות איפוס של המודם ושטויות כאלה, תגיד שזה לא עוזר וכבר ניסית הכל.

אחרי שיקבעו לך תור ויבוא הטכנאי, תגיד לו שיבדוק עוצמות הלוך ושוב בכבל שמתחבר למודם, שיוציא קריאת רשת שיבדקו את כל הרשת ליד הבית שלך.... תגיד לו שיעשה פינגים לשרת שלהם, וזה לא אמור להיות מעל 10-20 מילישניות ולא אמור להיות טיים-אאוט גם לאחר שעה, אם יש טיים אאוט אז סימן שיש רעשים ברשת... הוא בודק רעשים כאשר הוא בודק לך את העוצמות של המודם, במין מכשיר שדומה לרב מודם כזה.

בקיצור אל תשחרר את הטכנאי עד אשר לא יהיה לך פיגנים סבירים, כשהוא ינסה להמציא תירוצים, תגיד לו שלחבר שלך הייתה אותה בעיה והטכנאי שלו סידר לו בצורה כזאת ועכשיו הכל עובד טוב.

דבר איתי באייסיקיו ואם אתה גר באיזור שלי אני אמליץ לך על טכנאי, זה שסידר לי... ואז תוכל, אולי, לבקש אותו ספציפית.

בכל מקרה לא אמור להיות שום ניתוק בגלל עומס, מה זה קשור בכלל... ואם הוא עוד פעם ישתמש בזה בתור תירוץ, תרד קצת על מת"ב תגיד : מה ככה זה היה כל הזמן, גם כשאני אשלם כסף... ודברים כאלה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים