פורסם 2010 בספטמבר 115 שנים שלום אנשים,יש לי כרגע רמקולים ממש (ממש!) ישנים מדגם Boston BA635. יש לי את הרמקולים כ-7 שנים והם שירתו אותי נאמנה עד עכשיו.בזמן האחרון הם מתחילים לזייף ואני חושב שאולי הגיע הזמן להחליף את הסט.אני צריך המלצה לסט 2.1 (או 2.0 אם הם עדיפים) לשמיעת מוזיקה, סרטים ומשחקים. התקציב הוא 500 ש"ח אבל רצוי לחסוך אם אפשר.* הרמקולים ימוקמו על שולחן, ליד מסך המחשב, לכן הגודל צריך להתאים.תודה.
פורסם 2010 בספטמבר 215 שנים מחבר דווקא הסט הזה לא מקבל ביקורות טובות כל כך (ממה שראיתי ברפרוף)...יש המלצות נוספות בבקשה?
פורסם 2010 בספטמבר 315 שנים מחבר בעיה למצוא את ה-X-13 בחנויות (לפחות בצפון)... אם מישהו יודע על מיקום זול אז נא להגידחוץ מזה, על פי הביקורת הוא היה רק טוב... תקן אותי אם אני טועה אבל לא הבנתי מהביקורת שהוא מומלץ במיוחד.עריכה:מצאתי את ה-X13 בRSM יחד עם הX16... מעניין באמת מה עדיף.מישהו יכול לתת חוות דעת על ה Logitech z-3e?
פורסם 2010 בספטמבר 315 שנים הבנת הנקרא לא הצד החזק שלך? בהתחשב בכך שה-X-13 הם הרמקולים הכי טוב שקימים בשוק כרגע בתג במחיר של 400-500 ש"ח, ולמרות שהם עדיין אינם חלופה מספיק טובה ל-ATP, החלטנו להעניק להם את תג בחירת העורך. למה הם לא חלופה מספיק טובה ל-ATP3 רשמתי בחלק שיועד לזה לביקורת, יש להם יתרונות רבים על פני ה-ATP, אך גם מספר חסרונות.
פורסם 2010 בספטמבר 315 שנים מחבר הבקשה היא למערכות 2.1...אין לי צורך ומקום למערכת 5.1תודה על ההצעה בכל מקרה.
פורסם 2010 בספטמבר 415 שנים מחבר אז ככה...כנראה מחר אני אמנה את ה-Microlab X-13 מ-RSM.יש למישהו השגות/המלצות אחרונות לפני הקניה?אגב, אני הולך על ה-X-13 ולא על ה-X-16 כי פשוט אין ביקורות עליהם... אז אם למישהו יש מידע עליהם אני אשמח לשמוע.תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.