עבור לתוכן

להחליף את המאורר של ה CPU

Featured Replies

פורסם

טוב זאת הבעיה רכשתי לאחרונה את Thermaltake X-blower 2 Channel VR Fan Kit High Performance DC Fan

וקיבלתי אותו היום, פתחתי במהרה ואני מנסה להסיר את המאוור (נראה לי שהוא מחובר עם ההיטסניק) והוא פשוט לא יוצא, אני לא רוצה להפעיל עליו לחץ או משהו שלא ישבר בקיצור הלוח אם הוא של ASUS P4T533-C והספתי גם תמונה

אם משהו יכול לומר לי את הטריק בבקשה.

ד"א http://7of9.keystreams.com/gameman/archive/heatsink_install_and_removal.asf הורדתי את הסרטון הזה שהוא באיכות גרועה ואומרים שיש משהו בצד שצריכים ללחוץ עליו, אני הסתכלתי מכל הצדדים ולא ראיתי כלום...

אם משהו יודע בבקשה

הנה תמונה יותר מקרוב: http://etleague.aodiso.org/Picture003.jpg

פורסם

יש לך פנטיום ארבע..ומין הסתם לוח שתואם לו- לוח של פנטיום ארבע..לכן הנעילה של ההיטסינק על המעבד שונה

מהנעילה על המעבד של AMD..תקנו אותי אם אני טועה..אצלך צריך להיות שני דברים שחורים כאלה..מסביב לצדדים של ההיטסינק

ויש לך כאלה לפי התמונה! אליהם יש כלפסים לבנים כאלה..אתה אמור לפתוח את הקליפסים הלבנים האלה..ואז זה יהיה משוחרר..

אני כעקרון לא ניסיתי להוציא אף פעם את ההיטסינק אבל שחררתי לפעמים את הדברים האלה..וראיתי שאז זה רופף..

אם אתה משחרר את הקלפסים ועדיין זה קשה לך להוציא..תנסה לחפש אכישהו להוציא גם את הדברים השחורים האלה שאליהם נמצאים הקלפסים..ואז אולי תוכל להוציא את זה.. ::)

בכל מקרה ראיתי גם אני את הסרטון..הוא לא יעזור לך..כי שם מדבור על לוח אמ של AMD ומעבד של AMD.. ולפי מה שהבנתי מהתנונים שלךך יש לך פנטיום 4..

אבל אני בטוח שעוד מעט מישהו עם תשובה יותר מדויקת יבוא לעזור..זה מה שאני יודע לגבי זה..

אני מקווה שהצלחתי לעזור קצת.. ::)

בהצלחה.. ;)

פורסם

בשביל לנתק את המאורר את שתי הקליפסים הלבנים שעליו תהוך כל אחד לצד ההפוך שלו ואז זה לא יהיה בעיה לשחרר אותו.

עם אתה מתכוןן לחבר עליו מאוורר של AMD רד מהרעיון ותחסוך לעצמך הרבה כאב ראש...

פורסם
  • מחבר

בסדר משהו כבר עזר לי ו EDA זה לא נכון מה אתה חושב אני אהבל? לא יכול להפוך קליפסים לבנים?!?

ANYWAY

ftp://download.intel.com/support/processors/manuals/p4pfhs3.pdf

זה מה שצריך לעשות

פורסם

נו ואיך בדיוק תשים מאוורר חדש איך מי יחזיק את המאוורר על ההיסטינג?

פורסם

בסדר משהו כבר עזר לי ו EDA זה לא נכון מה אתה חושב אני אהבל? לא יכול להפוך קליפסים לבנים?!?

ANYWAY

ftp://download.intel.com/support/processors/manuals/p4pfhs3.pdf

זה מה שצריך לעשות

תגיד כאילו אתה משחק אותה כזה??

הוא רשם לך שצריך להפוך את הקלפסים הלבנים כמו שאני רשמתי..הכוונה לפתוח אותם..אם זאת המילה הפשוטה יותר בשבילך

ו-וואו איזה פלא אנחנו צודקים!? שים לב לקישור עם המדריך שהבאת מה רשום לעשות ב-1 :

"1.Open both clip levers."

"פתח את שני הקלפסים.."..

אז מה בדיוק הבעיה שלך?? הוא אמר לך את מה שבאמת זה נכון..

(וגם אני..).. ;)

פורסם

שניכם צודקים בערך.....

אתם אמרתם לו חלק מהפתרון (וצדקתם),

והוא אמר שלא נתתם לו את הפתרון (בעיקרון גם הוא צודק כי אי אפשר להוציא את זה רק מלפתוח את הקליפסים...)

פורסם

יש לי שאלה בקשר לזה גם, אודה מאוד אם תענו לי בקצרה פה בת'ראד או תשלחו לי בפרטי הסבר:

בקובץ PDF ששמת מסבירים איך להוריד רק את המאורר?

אתה מתכוון להשתמש באותו סינק מקורי של אינטל אבל במאורר אחר עליו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים