פורסם 2003 באוקטובר 2721 שנים יש לי בעייה.......אני משאיר את האינטרנט בערך יום יום וחצי דולק ואז פתאום הוא מתנתק....(פעם הייתי יכול להשאיר אותו דולק יומים -שלוש..)אולי זה יעזור לכם אבל אני גם משתמש באימיול....ובאוו זמן גם האימיול עובד.....
פורסם 2003 באוקטובר 2721 שנים אני לא יודע למה זה קורה..אבל אם יש לך norton system works תבדוק באחת הקטגוריות יש שם אפשרות להשאיר את חיבור האנטרנט דולק כל הזמן...אולי זה יעזור לך...עריכה: אני מדבר על Norton System Works 2003
פורסם 2003 באוקטובר 2821 שנים מחבר כן אני משתמש ב-norton system works ואני לא מוצא את האפשרות הזאת אתה יכול להגיד לי איפה היא נמצאת בידיוק??
פורסם 2003 באוקטובר 2821 שנים מחבר הגעתי למקום שאמרת אבל אני לא מובין איזה אפשרות לבחור כי אני לא רואה שכתוב פה איפשהו Enable....
פורסם 2003 באוקטובר 2821 שנים מחבר אוקיי האינטרנט פועל כבר יום......אני ישאיר אותו בלילה וניראה אם הוא מתנתק....
פורסם 2003 באוקטובר 2921 שנים מחבר אז ככה...השארתי את האינטרנט פועל כל הלילה...שזה כבר יומים פחות כמה שעות.....אבל מה שלחתי בערב Enable חזר ליהיות Disable אבל האינטרנט עדיין לא התנתק.......אבל יכול ליהיות שהוא הינתק עוד יום.....מישהו יודע מה הבעייה?
פורסם 2003 באוקטובר 2921 שנים מחבר יש שם בצד ימין options אולי צריך לשנות שם משהו ב-Disable when inactive for more than ?????
פורסם 2003 באוקטובר 2921 שנים לא יודע ???אולי אין תמיכה ע"י השרת או משהו כזה...אבל מה אכפת לך הרי מתנתק פעם ביום יום וחצי אצלי כשאני מפעיל את הקאזא לעמים זה מתנתק אחרי 2-6 שעות ולפעמים אחרי 20 דקות.וזה ממש מבעס כי כשאני מוריד משהו ואני משאיר נגיד בלילה לפעמים זה מספיק להוריד רק 30 מגה מתוך 700 וזה מעצבן, כי כל הזמן אני צריך לעקוב אחרי ההורדה...
פורסם 2003 באוקטובר 2921 שנים מחבר כן צודק...........מתי שנכנסתי שוב ולחצתי על ENABLE זה פתח לי איזה תיבת דו - שיח וסימנתי שמה משהו ב "וי" יכול ליהיות זה יעזור....אני ידווח...
פורסם 2003 באוקטובר 3021 שנים תודה חברים, אצלי כבר יומיים זה לא מתנתק ;D איזה כייף! הכול בגלל keep alive ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.