עבור לתוכן

התנתקות האינטרנט לאחר יום...

Featured Replies

פורסם

יש לי בעייה.......אני משאיר את האינטרנט בערך יום יום וחצי דולק ואז פתאום הוא מתנתק....(פעם הייתי יכול להשאיר אותו דולק יומים -שלוש..)

אולי זה יעזור לכם אבל אני גם משתמש באימיול....ובאוו זמן גם האימיול עובד.....

פורסם

אני לא יודע למה זה קורה..אבל אם יש לך norton system works תבדוק באחת הקטגוריות יש שם אפשרות להשאיר את חיבור האנטרנט דולק כל הזמן...

אולי זה יעזור לך...

עריכה: אני מדבר על Norton System Works 2003

פורסם
  • מחבר

כן אני משתמש ב-norton system works ואני לא מוצא את האפשרות הזאת אתה יכול להגיד לי איפה היא נמצאת בידיוק??

פורסם

תבחר באפשרות Web Tools ואז Connection Keep Alive ואז תעשה Enable

פורסם
  • מחבר

הגעתי למקום שאמרת אבל אני לא מובין איזה אפשרות לבחור כי אני לא רואה שכתוב פה איפשהו Enable....

פורסם

תראה:

פורסם
  • מחבר

אהה לא נכנסתי לזה...

תודה אחי11 גם על התמונה~! נקווה שזה יעזור...

פורסם

אין בעד מה...

;)

ותגיד לנו גם אםזה עבד... :)

פורסם
  • מחבר

אוקיי האינטרנט פועל כבר יום......אני ישאיר אותו בלילה וניראה אם הוא מתנתק....

פורסם
  • מחבר

אז ככה...

השארתי את האינטרנט פועל כל הלילה...שזה כבר יומים פחות כמה שעות.....אבל מה שלחתי בערב Enable חזר ליהיות Disable אבל האינטרנט עדיין לא התנתק.......אבל יכול ליהיות שהוא הינתק עוד יום.....מישהו יודע מה הבעייה?

פורסם

לא יודע אבל גם אצלי זה הפך להיות מ ENABLE ל DISABLE...

פורסם
  • מחבר

יש שם בצד ימין options אולי צריך לשנות שם משהו ב-Disable when inactive for more than ?????

פורסם

לא יודע ???

אולי אין תמיכה ע"י השרת או משהו כזה...

אבל מה אכפת לך הרי מתנתק פעם ביום יום וחצי אצלי כשאני מפעיל את הקאזא לעמים זה מתנתק אחרי 2-6 שעות ולפעמים אחרי 20 דקות.

וזה ממש מבעס כי כשאני מוריד משהו ואני משאיר נגיד בלילה לפעמים זה מספיק להוריד רק 30 מגה מתוך 700 וזה מעצבן, כי כל הזמן אני צריך לעקוב אחרי ההורדה...

פורסם
  • מחבר

כן צודק...........מתי שנכנסתי שוב ולחצתי על ENABLE זה פתח לי איזה תיבת דו - שיח וסימנתי שמה משהו ב "וי" יכול ליהיות זה יעזור....

אני ידווח...

פורסם

תודה חברים,

אצלי כבר יומיים זה לא מתנתק ;D

איזה כייף!

הכול בגלל keep alive ... >:(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים