פורסם 2010 באוגוסט 3015 שנים יש לי כרטיס קול חיצוני עם יציאות RCA אנלוגיות, ואני מעוניין לחבר זוג מוניטורים אקטיביים בעלי כניסת PL 1/4. האם יש כבל שצד אחד PL וצד שני RCA (שניהם זכר)? אם כן איפה ניתן לקנות? אם לא, מה עדיף, כבל PL עם מתאם לRCA או כבל RCA עם מתאם לPL? (אני צריך 2 כבלים מונו) השאיפה לחיבור הכי איכותי שלא יכניס לי רעשים.
פורסם 2010 באוגוסט 3115 שנים יש לך 2 חיבורי 1/4" שכל אחד מהם מונו? אפשר תמיד להשתמש בכבל RCA-RCA ולהלביש עליו מתאמים קשיחים מ-RCA ל-TS. לחלופין אתה יכול יש להכין כבל שיהיה מ-RCA ל-PL. חלקים לכבל בסיסי לא יעלו יותר מאשר 50 שקלים (ולכבל יקר יותר אתה יכול להגיע לסכומים גבוהים הרבה יותר כמובן ).
פורסם 2010 באוגוסט 3115 שנים מחבר יש לך 2 חיבורי 1/4" שכל אחד מהם מונו? אפשר תמיד להשתמש בכבל RCA-RCA ולהלביש עליו מתאמים קשיחים מ-RCA ל-TS. לחלופין אתה יכול יש להכין כבל שיהיה מ-RCA ל-PL. חלקים לכבל בסיסי לא יעלו יותר מאשר 50 שקלים (ולכבל יקר יותר אתה יכול להגיע לסכומים גבוהים הרבה יותר כמובן ). יש לי כבל RCA כפול שאני יכול להפריד אותו לשניים נפרדים. אני צריך 2 מתאמים מRCA לTS שכל אחד מונו. איפה קונים כזה דבר ?
פורסם 2010 באוגוסט 3115 שנים בכל חנות שמתעסקת בכלי נגינה ובציוד אלקטרוניקה, כלי זמר לדוגמא תתאים.אגב, ברגע שאמרת TS, זה כבר מונו. הסטריאו הוא TRS.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.