פורסם 2010 בספטמבר 115 שנים אתה גם יכול לקנות i7-920 יד שנייה ולבצע בו אוברקלוק כזה או אחר שיצמצם את הפערים.כמובן כל זה בלי להתייחס לשימושים שלך במערכת, אולי מעבד אחר יהיה יותר מתאים.
פורסם 2010 בספטמבר 115 שנים זה לא בדיוק נכון, יש ל950 מכפלה יותר גבוהה מה שיכול להבטיח יותר יציבות אם ניתן להשתמש במתח קטנה יותר כדי להגיע ל4.0 למשל.
פורסם 2010 בספטמבר 115 שנים יש טעם לחכות שבועיים אם אני מתכוון לרכוש INTEL CORE i5 S1156 2.8GHz 760 ?
פורסם 2010 בספטמבר 115 שנים יש טעם לחכות שבועיים אם אני מתכוון לרכוש INTEL CORE i5 S1156 2.8GHz 760 ?מצטרף לשאלה.
פורסם 2010 בספטמבר 115 שנים שני פלטפורמות שונות לחלוטין, מילא אם היית לוקח 920 אז ניתן היה לענות לך על זה אבל שאלה כזו גוררת שאלה נוספת של למה תצטרך דווקא i7?
פורסם 2010 בספטמבר 215 שנים זה לא בדיוק נכון, יש ל950 מכפלה יותר גבוהה מה שיכול להבטיח יותר יציבות אם ניתן להשתמש במתח קטנה יותר כדי להגיע ל4.0 למשל.הוא לא ציין אוברקלוק.ומכפלה גבוהה יותר לא תבטיח יותר יציבות אלא תבטיח שתהיה מכפלה יותר גבוהה (אולי אוברקלוק קל יותר מבחינת הישום). מבחינת השבב עצמו- כן, סביר שיהיה אוברקלוקר טוב יותר אבל זה לא משמעותי בקירור אוויר.
פורסם 2010 בספטמבר 215 שנים אני לא מבין למה צריך להיות עיקוב בירידת המחיראינטל היא חברה בין לאומית כשהיא מורידה מחיר היא מורידה בכל העולםהרי החנויות לא מחזיקות מלאי אין סופי של מעבדים - הם בד"כ מזמינים לפי צריכהממש מעצבן, אלא אם כן יש כאן שיקולים שאני לא מודע להם !
פורסם 2010 בספטמבר 215 שנים אני לא מבין למה צריך להיות עיקוב בירידת המחיראינטל היא חברה בין לאומית כשהיא מורידה מחיר היא מורידה בכל העולםהרי החנויות לא מחזיקות מלאי אין סופי של מעבדים - הם בד"כ מזמינים לפי צריכהממש מעצבן, אלא אם כן יש כאן שיקולים שאני לא מודע להם !לדעתי הורדת המחירים תהיה מחולקת ל-2 בארץ:פעם ראשונה בעוד כשבועיים-שלוש ובפעם השניה רק כאשר תראה את הסנדי ברידג' במחירון של החנויות, כלומר רק כשלא תהיה להם ברירה.הם ימצצו את כל הצוף שאפשר מהמעבדים הנוכחים (מה כולם קוראים ב-HWZONE?)
פורסם 2010 בספטמבר 215 שנים רציתי לשדרג את המערכת אבל אני אחכה לתושבת החדשה נראה לי בזבוז שעוד כמה חודשים יוצאת תושבת חדשה ואני אקנה עכשיו אחת שתוך שנה תאבד כל אופצייה לשדרוג
פורסם 2010 בספטמבר 215 שנים ^^^ גם אני.הפעם, שלא כמו בפעמים הקודמות, ה Sandy Bridge יוצא קודם בגרסאות עבור מחשבי מיינסטרים. שזה אומר לוחות זולים יחסית, ומעבדים זולים יחסית.http://www.anandtech.com/print/3871עריכה: ראו את הכתבה. נראה כי שיפורי ביצועים דיי טובים. ובנוסף, בדגמים רבים הוא יגיע אם מעבד גרפי, שלראשונה חזק כמו כרטיסים יעודיים low end. ההשוואה נעשתה מול Radeon HD 5450. במילים אחרות אתה מקבל כ.מסך בשווי 250 שח יחד עם המעבד.
פורסם 2010 בספטמבר 315 שנים ^^^^^מעניין אם אפשר יהיה לייעד אותו ל physxבנוסף לכרטיס הרגיל ואז זה יהיה אחלה תוספת ולא כמו הכרטיסים המובנים של היום שאין להם שום ניצול ברגע שיש לך כרטיס HIGH END
פורסם 2010 בספטמבר 715 שנים תיק תוק תקתקו לנו את הארנק פשוט גאונות אני מוכן ללכת לעבוד שם היום ! גם פיתוח מדהים וגם ראיה קדימה מתוכננת ומתוזמנת שימו לב לגרפים בהתחלה ולצפי ! חבל שהמחירים בארץ עדיין לא מעודכנים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.