פורסם 2003 באוקטובר 2622 שנים אתמול הייתה נפילת מתח בחצות.כשהמחשב עלה חזרה, הפעלתי את אימיול 0.29 שלי וכל ההורדות מקגוריות הורדות נעלמו.כשנכנסתי לתיקיית TEMP כל הקבצים נשארו שם- כ4 ג'יגה.ניסיתי להפעיל גירסה שונה של אימיול וכלום לא עזר, ניסיתי לשנות את מיקום התיקייה וכלום לא עזר.אני לא יודע מה לעשות, יש לי שם המון קבצים חשובים ואני לא רוצה לאבד שעות של הורדה.האם יש דרך לגרום להורדות להיות פעילות?
פורסם 2003 באוקטובר 2622 שנים בניפלת חמשל מידע שנמצא בשלבי כתיבה להרדיסק (קובץ שאתה בדיוק מוריד) פשוט נעלם מהבאפר, מה שיוצר קבצים לא מוגדרים בהרדיסק. כאשר המחשב עולה מחדש הוא מריץ scandisk שפשוט משמיד את הקבצים הבעייתים.ככה שמה שקורה זה שרוב הורדות שהיו פעילות פשוט נחמקות.לא נעים ואין הרבה מה לעשות בנידון, ביטול ה-scnadisk רק יגרום להרבה אזורים לא מוגדרים בהרדיסק ובזבוז של מקום.
פורסם 2003 באוקטובר 2622 שנים מייצב מתח ב-200-300 שקל יכול לעזור במקרים של נפילות מתח אבל לא הפסקות חשמל
פורסם 2003 באוקטובר 2622 שנים מחבר אני מודע לבעיה הזאת, אבל הפעם המחשב בכלל לא עשה SCAN DISC ושום קובץ לא נמחק.אז יש לך רעיון נוסף?
פורסם 2003 באוקטובר 2622 שנים פעם אחרונה שנעלמו לי חלקי הורדות זה היה בגלל חוסר מקום בכונן,שווה בדיקה
פורסם 2003 באוקטובר 2622 שנים http://www.emule-project.net/faq/troubleshooting.htm#lost_downloadsשים לב ל Recovery Tools
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.