עבור לתוכן

עזרה בחיבור המחשב לטלוויזיה

Featured Replies

פורסם

שלום.

לפני כמה שבועות קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך GTX460. היום קניתי כאבל HDMI - HDMI בשביל לחבר אותו לטלוויזיה שלי.

חיברתי את הכרטיס ואת הטלוויזיה וזה פשוט לא מופיע לי בחלון של הSCREEN RESLUTION בווינדוס 7. מישהו יכול לעזור לי איך לגרום למחשב לזהות את החיבור?

במחשב הקודם הייתי משתמש בכאבל S-VIDEO וזה ישר זיהה את זה בלי בעיות מיוחדות.

תודה מראש על העזרה.

פורסם
  • מחבר

מקפיץ...

פורסם

ללחוץ על winkey+p ניסית?

בגדול המסך השני אמור להיות מזוהה באופן אוטומאטי, אבל יכול להיות שיש הגגרה שלא שמת אליה בדרייבר של הכרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, משום מה רק אחרי שלחצתי על הכפתורים שאמרת זה זיהה לי אותו ועשה לי DUPLICATE. תודה.

עכשיו יש עוד שני דברים קטנים. כרגע המסך של הטלוויזיה מוגדר כראשי ושאני עושה EXTEND אז המסך המחשב הוא המסך "שגוררים אליו" סרט או מה שרוצים לראות, איך אני משנה את העדיפויות בניהם?

ועוד משהו, שהמסך מופיע לי בטלוויזיה אני רואה אותו חתוך קצת בקצוות, כלומר את הסרגל כלים אני לא רואה במלואו ואותו דבר לגבי החלק העליון והצדדים. שיחקתי עם הרזלוציות ולא נראה שזה מסתדר, אתה יודע מה אפשר לעשות?

עריכה: עוד משהו ששמתי לב אליו עכשיו, איך אני גורם לHDMI לסחוב גם סאונד לטלוויזיה? אני יודע שהGTX460 יכול לעשות את זה בלי חיבורים נוספים.

פורסם

אתה מגדיר הכל בדרייבר של nVidia כולל עדיפות של מסכיםפ ורזולוציות.

sF38o.jpg

תשים לב שאחרי שאתה מגדיר extended desktop הרזולוציות תואמות בשני המסכים ובטלוויזיה סרקת את הקלט כדי להתאים את התמונה לרזולוציה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, פתרתי את העניין עם העדיפויות ואת הסאונד, אבל התמונה החתוכה עדין לא הסתדרה.

איך אני סורק את הקלט? איך זה נקרא באנגלית?

פורסם

aspect ratio/scan

תפתח את החוברת של הטלוויזיה ותעשה קצת RTFM אם אתה לא מוצא את זה על השלט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים