עבור לתוכן

הצעה לכרטיס מסך עבור צפייה בסרטים 1080p

Featured Replies

פורסם

זה פשוט מצחיק לראות כמה ילדים טיפשים אומרים שאני מדבר שטויות.

מבחינת פורמטים נתמכים ה UVD2.2 (סדרת 5000 ו4000 חוץ מ48XX) והVP4 של NV בערך זהים.

אבל הבונוס הגדול של NV הוא שאפשר להריץ סרטים בעזרת האצת CUDA של COREAVC גם סרטים שלא נתמכים ע''י UVD2.2 וVP4 ולכן כרטיס של NV יהיה עדיף.

בנוסף לכך פותח הת'רד רוצה לראות סרטי 1080P ואני מניח שחלק מהם הולכים להיות עם bitrate רצחני ואני גם מאמין שהוא ירצה לשפר את איכות הסרט בעזרת שינוי הגדרות בדריבר של הכרטיס מסך - G210 יהיה קצת חלש לזה ולכן GT220 יהיה הבחירה הנכונה.

yossi77 וdavkl95 אתם קשקשנים , סתמו.

davkl95

ה9500GT שלך הוא מדור VP2 של NV PUREVIDEO

פורסם

מבחינת פורמטים נתמכים ה UVD2.2 (סדרת 5000 ו4000 חוץ מ48XX) והVP4 של NV בערך זהים.

אבל הבונוס הגדול של NV הוא שאפשר להריץ סרטים בעזרת האצת CUDA של COREAVC גם סרטים שלא נתמכים ע''י UVD2.2 וVP4 ולכן כרטיס של NV יהיה עדיף.

בנוסף לכך פותח הת'רד רוצה לראות סרטי 1080P ואני מניח שחלק מהם הולכים להיות עם bitrate רצחני ואני גם מאמין שהוא ירצה לשפר את איכות הסרט בעזרת שינוי הגדרות בדריבר של הכרטיס מסך - G210 יהיה קצת חלש לזה ולכן GT220 יהיה הבחירה הנכונה.

davkl95

קשקשנים? קראת בכלל מה שכתבתי?

יש תוכנות מאוד ספציפיות, ואני חושב שאפשר לצמצם את זה ללשון יחיד, שמשתמשות בהאצת חומרה (כרטיס מסך, וקודה ספציפית).

גם אם תשתמש בcuda בכדי להריץ תכני HD, לא יהיה שום הבדל בעיבוד התוכן ביחס לכרטיס עדכני מבית ATI, ככה שכל עוד הבנאדם לא מתעסק עם קידוד תוכנות, לבוא ולפסול את ATI אוטמטית זה דבר טיפשי לחלוטין.

פורסם

אני הייתי ממליץ לבדוק את הגדרות הנגן אם אפשר להשתמש ב vlc

עם הגדרות טובות תוכל לנגן סרטים ברזולוציה גבוהה גם על מחשב חלש

פורסם

קשקשנים? קראת בכלל מה שכתבתי?

יש תוכנות מאוד ספציפיות, ואני חושב שאפשר לצמצם את זה ללשון יחיד, שמשתמשות בהאצת חומרה (כרטיס מסך, וקודה ספציפית).

גם אם תשתמש בcuda בכדי להריץ תכני HD, לא יהיה שום הבדל בעיבוד התוכן ביחס לכרטיס עדכני מבית ATI, ככה שכל עוד הבנאדם לא מתעסק עם קידוד תוכנות, לבוא ולפסול את ATI אוטמטית זה דבר טיפשי לחלוטין.

אתה פשוט לא קולט נכון ?

הUVD2.2 של ATI תומך במספר קבוע וסופי של פורמטים שבהם מגיעים סרטים , כנ''ל ה VP4 של NV.

יש סרטי HD שמקודדים מחוץ לספסיפיקציות הHD הרגיל ולכן לא הpure video ולא הUVD יכולים לתת האצת חומרה לאותו סרט (אני נתקלתי בכמה סרטים כאלה)

וכאן יש ייתרון ענק לכרטיסי NV שהרי הקודק COREAVC יכול להריץ את אותם סרטים עם האצת חומרה של CUDA (יש הבדל בין cuda לבין Purevideo)

וככה אפשר לקבל האצת חומרה גם לסרטים שלא נתמכים ע''י VP4\UVD2.2 .

אם פותח הת'רד ייתקל בסרט כזה ויהיה לו כרטיס ATI הוא פשוט לא יוכל לנגן אותו בגלל המעבד החלש.

פורסם

davkl95

+1

אין פה שום העדפה עיוורת הבן אדם (giloman) פשוט צודק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים