פורסם 2010 באוגוסט 2815 שנים עכשיו אני קצת בבעיה , יש לו חיבורים AV, COMPOSITE משהו כזה ו HDMIעכשיו יש לי ממיר הוט MAGIC איך כדאי לחבר אותו למסך?...תודה
פורסם 2010 באוגוסט 2815 שנים אתה צריך חיבור SCART אבל אין אצלךהכי טוב שתחליף אותו לממיר HD ואז תוכל להתחבר HDMI
פורסם 2010 באוגוסט 2815 שנים מחבר אתה צריך חיבור SCART אבל אין אצלךהכי טוב שתחליף אותו לממיר HD ואז תוכל להתחבר HDMIאבל אני חייב את הMAGIC...[br]פורסם בתאריך: 29.08.2010 בשעה 00:19:15תתחדש ותהנה!!אפשר לדעת כמה עלתה לך?אני מחפש מסך בגודל הזהעלתה לי 9
פורסם 2010 באוגוסט 2815 שנים לדעתי הכי טוב זה לחפש ממיר עם יציאת HDMIיש בעיה עם מכשירים שאין להם SCART ואתה מעונין להשאר עם ממיר רגיל.
פורסם 2010 באוגוסט 2815 שנים מחבר מה הבעיה לשים כבל שהוא SCART בצד של הממיר ו-AV בצד של הטלויזיה ?לא הבנתי אותך...יש חיבור SCART שהוא AV..?
פורסם 2010 באוגוסט 2915 שנים ברור. שניהם חיבורים אנלוגיים. צד אחד סקארט צד שני PL סטנדרטי - "אדום צהוב לבן". (AV)
פורסם 2010 באוגוסט 2915 שנים בוודאי SCART זה RGB בכל מקרה עם טלויזיה בגודל 47 כדאי ללכת על ממיר HDMI וגם כדאי לחבר מחשב או סטרימר כדי שתוכל לראות סרטים באיכות שמתאימה למסך הגדול.
פורסם 2010 באוגוסט 2915 שנים מחבר ברור. שניהם חיבורים אנלוגיים. צד אחד סקארט צד שני PL סטנדרטי - "אדום צהוב לבן". (AV)יפה! לא ידעתי... איפה אפשר להשיג כבל כזה?http://cable.co.il/sg_product~550100~40~75.htmאיך זה??
פורסם 2010 באוגוסט 2915 שנים אתה יכול להשתמש בכבל הזה, בהנחה ובממיר יש לך יציאה מתאימה ובטלוויזיה כניסה מתאימה.בסדר יורד, אלה החיבורים שעדיף להשתמש בהם (אם יש לך בממיר וגם בטלוויזיה):HDMIRGB Cable (נקרא Component) או SCART (אין הבדל באיכות ביניהם עד כמה שאני יודע)S-VideoComposite (הידוע בכינויו "בננה", או RCA או כל מיני דברים אחרים)
פורסם 2010 באוגוסט 2915 שנים מחבר אתה יכול להשתמש בכבל הזה, בהנחה ובממיר יש לך יציאה מתאימה ובטלוויזיה כניסה מתאימה.בסדר יורד, אלה החיבורים שעדיף להשתמש בהם (אם יש לך בממיר וגם בטלוויזיה):HDMIRGB Cable (נקרא Component) או SCART (אין הבדל באיכות ביניהם עד כמה שאני יודע)S-VideoComposite (הידוע בכינויו "בננה", או RCA או כל מיני דברים אחרים)יש לי בטלוויזיה חיבור COMPONENET אני אוכל לחבר את הכבל הזה?...[br]פורסם בתאריך: 29.08.2010 בשעה 16:31:22ועל כן הייתי ממליץ על כבל scart to s.video.זה הכניסות שיש לי בטלוויזיה : כניסות 2 - HDMI 1.3 HDMI/HDCP 1 כניסה לאות מחשב - RGB In 2 כניסת למכשיר Component 1 כניסת וידאו Composite 1 יציאת שמע - AV Out 1 RF
פורסם 2010 באוגוסט 2915 שנים אם אין לך לא scart ולא s.video אז יש לך 2 אופציות, 1. לקנות transcoder שעולה קרוב ל-400 ש"ח ולחבר אליו כבל scart וממנו component לטלויזיה2. לחבר composite ל-composite פחות איכותי אבל לא נורא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.