עבור לתוכן

אוזניות 5.1 ביחד עם זוג רמקולים סטראו

Featured Replies

פורסם

קניתי אוזניות 5.1 ROCCAT KAVE בחו"ל, חיברתי אותם למחשב, הכל עובד יפה,

אבל אני רוצה שהאוזניות יעבדו ביחד זוג רמקולי הסטריאו שלי.

כ.קול שלי הוא און-בורד של asus p5q-pro. האם יש דרך להשיג להגדיר אותו להעביר סאונד 5.1 לאוזניות, וסטריאו לרמקולים?

פורסם

אם אתה רוצה שגם הרמקולים וגם האוזניות יתנו את אותו צליל בו זמנית,

האופציה הפשוטה ביותר זה לבדוק למארז שלך יש יציאות סאונד קידמיות ולחבר לשם את הרמקולים.

האופציה היותר מסובכת, להיכנס לדרייבר של הכרטיס קול, ולהגדיר את אחת היציאות כיציאת סטריאו סטנדרטית,

בתוכנה של ג'יגה-בייט זה ממש פשוט. לא יודע איך זה אצל אסוס.

פורסם

בלי שום בעיות פשוט להגדיר בדריבר

את החיבורים וזהו

פורסם

תגדיר בדרייבר 5.1, תחבר את חיבור הסטריאו של האוזניות ותסמן בדרייבר כרמקולים קדמיים וכשתחבר את החיבור של הרמקולים, תבחר גם כן ברמקולים קדמיים.

פורסם
  • מחבר

בינתיים מה שעשיתי זה באמת לחבר את הרמקולים ליציאה הקדמית,

אבל זה לא אסטטי, וגם הם מוציאים רעש סטאטי כשהם מחוברים (הוא ממש חלש, אבל הוא שם).

ניסיתי לשנות את ההגדרות של אחד החיבורים הפנויים מאחורה בדרייבר, אבל אין לי את האופציה לעשות "connector retasking" לחיבורים האחוריים, רק לקדמי.

ראיתי אצל חבר עם דרייברים של REALTEK (אבל לוח אם שונה, אני לא יודע איזה) שאפשר לעשות את זה.

משהו יודע האם אני צריך לשנות הגדרה אצלי איפשהו, או פשוט להוריד דרייברים אחרים ממה שיש לי (אני כרגע עם דרייברים מהאתר של אסוס)

עריכה:

כפי הנרא הכ.קול ONBORAD לא תומך בRETASK לחיבורים האחוריים (באסה). משהו יודע האם לכ. קול נפרד תהיה יכולת כזאת (מחיר באיזור ה300~ שקל)

פורסם

- ל X-FI AUDIO שלי היה אופציה כזו (265 ש"ח ב-KSP) - אבל הוא בעצמו לא כזה מומלץ,

מבוסס על כרטיס מאד ישן (אודיג'י 2) ברמה נמוכה יחסית, לא התלהבתי.

- ל X-FI GAMER שהיה גם ברשותי, היה גם אופציה כזו - אבל אבל אני כבר לא רואה שמוכרים אותו בשום מקום.

- הכרטיס שיושב אצלי עכשיו זה הטיטניום .. שיותר יקר משמעותית.

אני יכול להגיד די בבטחון שלכל כרטיס של קרייטיב יש את האופציה הזו.

.. תנחש למי יש כרטיס קול עוד? כן, לאסוס. לא היה כזה ברשותי, ואין לי מושג אם יש להם אפשרות כזו ..

למרות שאני משוכנע שכן, חכה שמשתמש אחר המפורום, בעל כרטיס כזה (ASUS D1\DX) יאשר את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים