פורסם 2003 באוקטובר 2722 שנים אין לך מושג על מה אנחנו מדברים ? אם כ"כ הרבה אנשים מתלוננים סימן שיש פה משהו מסריח . אני בכלל לא מתלונן אלה אחלה דרייברים אפילו בעיה אחת לא צצה לי איתם
פורסם 2003 באוקטובר 2722 שנים מלבד מעט מתיחת פנים והוספת מס' פיצ'רים, הדרייברים רצים וניתנים לקנפוג ללא כל שום בעיה.שום בעיות תאימות!
פורסם 2003 באוקטובר 2722 שנים אז איך תסבירו את זה : על מחשב שעבר פורמט ניסיתי להתקין את ה-3.8 וזה עשה לי שגיאות ופשוט עשה כאילו לא התקין לי שום דרייברים .לאחר מכן , פרמטטתי עוד פעם את המחשב וניסיתי להתקין עוד פעם . אותודבר .
פורסם 2003 באוקטובר 2722 שנים קודם כל יש אפשרות שהקובץ שהורדת פגום.חוץ מזה, אצל הרוב הגדול של האנשים הדרייברים עובדים יופי...
פורסם 2003 באוקטובר 2722 שנים אמממ...דבר ראשון , הקובץ שהורדתי פגום ? גם אם הורדתי אותו בפעם הראשונה מהאתר של ATI ובפעם השנייה מ-HWZ ?ודבר שני , שים לב טוב למה שאמרת . לרוב הגדול של האנשים זה עובד טוב אבל לא אצל כולם .
פורסם 2003 באוקטובר 2722 שנים בכל דבר בחיים, תמיד יש מיעוט שיש לו בעיות בתחום מסויים שאין אותו לאחרים... דרכו של עולם.תנסה לבטל אופציות שונות בדרייברים כמו VPU RECOVER ודברים אחרים...
פורסם 2003 באוקטובר 2722 שנים אתה לא מבין . זה לא מצליח בכלל להתקין את הדרייברים . אין את הלשוניות של ה-OPENJL ,DIRECT3D , וכל שאר הלשוניות שצריכות להיות .
פורסם 2003 באוקטובר 2722 שנים אני יוצא מנקודת הנחה שגם התקנת את הCP של הדרייבריםניסית לבדוק את המחשב עם כרטיס אחר? (של ATI כמובן)
פורסם 2003 באוקטובר 2722 שנים הנקדות הנחה שלך נכונה . פשוט , ההתקנה עושה שגיאות באמצע וזה ואח"כ כשאני עושה רסטרט פשוט כאילו לא עשיתי שום התקנה של דרייברים. וחוץ מזה , אתה יודע איזה קשה זה להשיג כרטיס אחר של ATI מחברים ? מאוד קשה . רובם נובים ובעלי כרטיס GF4 MX 440 .
פורסם 2003 באוקטובר 2822 שנים מצטער להגיד לך אבל הבעיה של הדרייברים נובעת מהמחשב שלך עצמו. בטח בעיה בלוח אם... או אולי בעיה בתקנת OS.כניראה שיש איזה עניין של חוסר תאימות או משהו כזה בין הדרייברים לאחד החלקים אצלך... חוץ מזה אני לא רואה שום סיבה הגיונית למה תקלה כזאת יכולה לקרות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.