פורסם 2003 באוקטובר 2622 שנים זה קורה כל איזה שעה- שעתייםוזה לא תוקע או כלום.הכרטיס שלי על סטוק כל הזמן.ועוד שאלהרציתי לדעת איך אני יודע איזה גרסאת ביום יש לי?
פורסם 2003 באוקטובר 2622 שנים Reinstall the catalyst, make sure to first properly uninstall it, see if that solves the problem.
פורסם 2003 באוקטובר 2622 שנים http://mirror.ati.com/companyinfo/glossary/includes/list.html#vpurecoverhttp://www.firingsquad.com/hardware/catalyst_3.8/
פורסם 2003 באוקטובר 2622 שנים מחבר Reinstall the catalyst, make sure to first properly uninstall it, see if that solves the problem.באמת תודה!זה עזר לי הרבה מאודהסרתי את הדריבריים התקנתי את האומגה בטה החדשיםוהבעיה נפטרהyO Go Armageddon!!!
פורסם 2003 באוקטובר 2622 שנים מחבר זאת כבר החלטה שלי.בכל מקרה תרשמו בפינקס עוד באג לטובת הcatalyst 3.8
פורסם 2003 באוקטובר 2722 שנים אין לי מושג על מה אתם מדברים, אצלי ה3.8 מתפקדים כמו שצריך.תלמדו להסיר דרייברים כמו שצריך ורק אז להתקין, אולי לא תתקלו בכל הצויירס האלה.
פורסם 2003 באוקטובר 2722 שנים אין לי מושג על מה אתם מדברים, אצלי ה3.8 מתפקדים כמו שצריך.תלמדו להסיר דרייברים כמו שצריך ורק אז להתקין, אולי לא תתקלו בכל הצויירס האלה.בדיוק, אנשים אל הבינושצריך להסיר את הCP לפני שמתקינים גרסא חדשה של דרייברים
פורסם 2003 באוקטובר 2722 שנים זה באג, כי הVPU RECOVERY אמור לעבוד רק על כרטיסי הXT,והם כנראה לא אמרו לדרייבר לא להפעיל ישום זה על כל כרטיס אחר ...
פורסם 2003 באוקטובר 2722 שנים אין לי מושג על מה אתם מדברים, אצלי ה3.8 מתפקדים כמו שצריך.תלמדו להסיר דרייברים כמו שצריך ורק אז להתקין, אולי לא תתקלו בכל הצויירס האלה.אין לך מושג על מה אנחנו מדברים ? אם כ"כ הרבה אנשים מתלוננים סימן שיש פה משהו מסריח .
פורסם 2003 באוקטובר 2722 שנים אין לי מושג על מה אתם מדברים, אצלי ה3.8 מתפקדים כמו שצריך.תלמדו להסיר דרייברים כמו שצריך ורק אז להתקין, אולי לא תתקלו בכל הצויירס האלה.כל מילה בונבון3.8 פשוט עובדים יופי (אצלי ולדעתי ).
פורסם 2003 באוקטובר 2722 שנים זה באג, כי הVPU RECOVERY אמור לעבוד רק על כרטיסי הXT,והם כנראה לא אמרו לדרייבר לא להפעיל ישום זה על כל כרטיס אחר ...לא, הוא אמור לעבוד (ועובד) על כל כרטיסי Radeon האחרונים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.