פורסם 2003 באוקטובר 2622 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2806840,00.htmlנראה שהחגיגה הולכת להיגמר
פורסם 2003 באוקטובר 2622 שנים מחבר מוזר דווקא שהם לא הגישו כזאת בקשה לנטוויז'ן אלא לכל שארהספקים הגדולים. מעניין למה?
פורסם 2003 באוקטובר 2622 שנים אני מתחיל לפחד, אני מוריד פרקים של סדרות טלויזיה (לא סרטים), האם גם זה נחשב להפרת זכויות יוצרים ?
פורסם 2003 באוקטובר 2622 שנים מחבר אני מתחיל לפחד, אני מוריד פרקים של סדרות טלויזיה (לא סרטים), האם גם זה נחשב להפרת זכויות יוצרים ? כן
פורסם 2003 באוקטובר 2622 שנים אני יודע שזה נשמע טפשי, אבל פרקים של סדרות טלויזיה זה במילא ניתנים לצפיה בחינם בטלויזיה אז אם אני מוריד אותם למה זה נחשב להפרת זכויות יוצרים ?
פורסם 2003 באוקטובר 2622 שנים אני יודע שזה נשמע טפשי, אבל פרקים של סדרות טלויזיה זה במילא ניתנים לצפיה בחינם בטלויזיה אז אם אני מוריד אותם למה זה נחשב להפרת זכויות יוצרים ?זה לא נחשב להפרה של זכויות יוצרים
פורסם 2003 באוקטובר 2622 שנים סדרות ניתנות לצפיה בחינם בטלויזיה כי יש שם פירסומות ...אבל ככה סדרות עולות כסף , והערוצים משלמים הרבה כסף לאולפנים שיוצרים אותם .
פורסם 2003 באוקטובר 2622 שנים אני אסביר לך העיקרון בפשטותנניח שאתה יושב במסעדה ושומע מוזיקהבעל המסעדה מפר זכויות יוצרים שכן הוא מפיץ לקהל תכנים מוזיקלים ללא תשלום לאקו"ם (וחייב לשלם בגין ההשמעה)אתה שיושב ונהנה מהמוזיקה לא מפר דבר ולא חייב לשלם לאקו"ם דבר.עכשיו נשליך את זה על תחנת רדיו או טלביזיה.הם משדרים לכן הם חייבים לשלם, אתה בבית לא חייב לשלם דבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.