עבור לתוכן

מחפש המלצה לאוזניות איכותיות - תקציב עד 500 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

מחפש אוזניות איכותיות לשימוש ארוך זמן (אני נוהג לעבוד עם מוסיקה ולכן חשוב שהאוזניות יהיו נוחות) שישמשו בעיקר למוסיקה גם בסביבה רועשת.

ראיתי את Sennheiser HD-238

http://www.kilombo.co.il/default.asp?catid={1AB7ABED-9593-4D08-83B4-5FC0743B4EFC}&details_type=1&itemid={825A0442-CE2C-4A36-8E49-FDF2DEF43C59}

ואת AKG K518

http://www.kilombo.co.il/default.asp?catid={01E3CFF6-DBA8-4BB6-A1B3-B0DA106336D5}&details_type=1&itemid={71D584F5-A932-49F0-8C9F-7F07463671AE}

כמובן שאשמח לקבל המלצות על דגמים ו/או חברות אחרות

פורסם

בטווח הזה יש כמה אפשרויות, אותן K518 שציינת, RP21 של equation audio שניתן להשיג בפחות מ- 500 שקלים ובזמנו ניתן היה להשיג גם את ה- HD280 של סנהייזר במחיר הזה (לא יודע מה קורה עם זה עכשיו).

ה- 518 וה- 21 לוחצות על האזניים ולכן לא כ"כ נוחות לטווח הארוך(כואב אחרי כמה שעות), ניתן להרחיב (למתוח) את הקשת וכך להפוך אותן לנוחות יותר.

אם אינני טועה ה- HD448, גם כן של סהנהייזר, אמורות להיות טובות מאד למחיר (שמעט גבוה מהתקציב).

חוץ מהזוג האחרון שציינתי שיחסית חדש בשוג, יש באתר ביקורות בשפע על האזניות הללו, חיפוש קצר יתן לך הרבה ידע.

פורסם

לפנ שבועיים הייתי בגרמניה ושם יצא לי לשמוע באחת החנויות את ה-238 (חשבתי על לקנות אותם), והתאכזבתי מאוד הבאס היה פשוט גרוע ומרוח והעוצמה שלהם הייתה נמוכה, ה-518 לאומתם היו פשוט תענוג הצליל היה חם מאוד ומפורט והבאס נשמע מדהים מה שכן גם בהם העוצמה היתה טיפה נמוכה אבל זה נראה לי כבר אשמתו של הנגן שלי (COWON D2+).

פורסם
  • מחבר

בטווח הזה יש כמה אפשרויות, אותן K518 שציינת, RP21 של equation audio שניתן להשיג בפחות מ- 500 שקלים ובזמנו ניתן היה להשיג גם את ה- HD280 של סנהייזר במחיר הזה (לא יודע מה קורה עם זה עכשיו).

ה- 518 וה- 21 לוחצות על האזניים ולכן לא כ"כ נוחות לטווח הארוך(כואב אחרי כמה שעות), ניתן להרחיב (למתוח) את הקשת וכך להפוך אותן לנוחות יותר.

אם אינני טועה ה- HD448, גם כן של סהנהייזר, אמורות להיות טובות מאד למחיר (שמעט גבוה מהתקציב).

חוץ מהזוג האחרון שציינתי שיחסית חדש בשוג, יש באתר ביקורות בשפע על האזניות הללו, חיפוש קצר יתן לך הרבה ידע.

ה DH448 נראות לא רע ולא אכפת לי למתוח את התקציב בעוד 50-100 ש"ח.

על פי מה שקראתי הבנתי שאיכות הסאונד באוזניות פתוחות יותר טובה, האם אולי שווה לקחת פתוחות על חשבון האטימות לסביבה.

פורסם

אני לא ממש מסכים עם האמרה הזו. שמעתי כבר אנשים שאומרים את זה אבל לדעתי זה דיי שטות. לסגורות יש יתרונות ויש חסרות, הן בסאונד והן בדברים אחרים. מזה ועד ההצהרה של "סגורות נשמעות פחות טוב מפתוחות" יש דרך ארוכה. תבחר לפי הדרישות שלך, אם יש לך צורך באטימה אז לך על אוזניות אטומות, אם אין לך צורך באטימה לך על פי שיקולי נוחות וסאונד (סגורות נוטות להתחמם מעט יותר), ולא על פי ההגדרה של פתוח או סגור.

פורסם
  • מחבר

אני לא ממש מסכים עם האמרה הזו. שמעתי כבר אנשים שאומרים את זה אבל לדעתי זה דיי שטות. לסגורות יש יתרונות ויש חסרות, הן בסאונד והן בדברים אחרים. מזה ועד ההצהרה של "סגורות נשמעות פחות טוב מפתוחות" יש דרך ארוכה. תבחר לפי הדרישות שלך, אם יש לך צורך באטימה אז לך על אוזניות אטומות, אם אין לך צורך באטימה לך על פי שיקולי נוחות וסאונד (סגורות נוטות להתחמם מעט יותר), ולא על פי ההגדרה של פתוח או סגור.

אוקיי, נראה לי שהכי טוב הוא פשוט לקחת את הנייד ונגן לחנות שבה ניתן לשמוע את האוזניות ובדוק בעצמי.

איפה יש חנויות בצפון שאפשר לשמוע בהן?

פורסם

קילומבו בחיפה בעיקרון, בבאג גם היה אפשר לשמוע בעבר אבל הם עברו למדיניות "היגיינית" יותר. :facepalm:

על פי מה שקראתי הבנתי שאיכות הסאונד באוזניות פתוחות יותר טובה, האם אולי שווה לקחת פתוחות על חשבון האטימות לסביבה.

יש בזה אמת אם אתה מחפש סאונד עם באס יותר מאוזן ומפורט, תחושת במה יותר גדולה וטונאליות טבעית. בכל אלה אוזניות פתוחות יהיו עדיפות על סגורות במסגרת אותו טווח מחירים בערך, ככל שעולים בתקציב ההבדלים הופכים להיות יותר עניין של העדפה. אני חושב שהKoss PortaPro עדיפות באיכות סאונד על כל הניידות הסגורות ששמעתי, כולל כמה פול סייז (HD228, HD280, RP21 בין השאר). כמובן שלכל כלל יש יוצא מהכלל. ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים