עבור לתוכן

שאלה בנושא הרחבת זיכרון

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לקנות את המחשב vestro 3500 ולשדרג את הזיכרון מ- 2 GB ל- 4.

אתמול דיברתי עם המוקדנית של dell והיא אמרה לי לקחת בחשבון שהאחריות שהם נותנים מכסה רק את הזיכרון המקורי שמגיע עם המחשב.

אני פוחד ממצב שבו משהו ישרף ו- dell יאשימו את הכרטיס שלא באחריותם וככה בעצם האחריות שלי לא תקפה.

לפיכך יש לי מס' שאלות:

1) במחשב יש 2 סלוטים. האם הזיכרון מגיע בשני כרטיסים של 1 ג'יגה או כרטיס נוסף של 2 ג'יגה?

2) איך אני יכול לדעת שלא הכניסו כרטיס נוסף של 2 מחברה אחרת?

3) אולי עדיף לוותר על שדרוג הזיכרון, ללכת עם המחשב למעבדה מוסמכת ולבקש שיכניסו לי כרטיס נוסף של dell של 2 ג'יגה.

4) יש לי אחריות NBD (טכנאי בבית הלקוח)- האם יש אפשרות שהוא יגיע עם כרטיס נוסף וככה אני אקבל מהם אחריות?

אם זה משנה אני רוצה לקנות את המחשב מ- notebookclub והמפרט שלו נמצא פה- http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3500-330m.htm

המון תודה!

פורסם

לא אמורה להיות לך כל בעיה עם האחריות.

קח את המחשב לחנות, שדרג את הזיכרון ותן להם להריץ בדיקת MEMTEST (יש לדל פנימי שלהם) לודא שהכל בסדר.

במידה והם מוציאים לך את הזיכרון דאג כמקובל לקבל אותו ואם תהיה בעיה, לפני מימוש האחריות תחזיר.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובה המהירה!

עשיתי בירור גם עם שניידר פתרונות והסתבר לי ש- dell לא מייצרים כרטיסי זיכרון ולכן הם מוסיפים כרטיס של samsung.

לפי מה שאני מבין ממך עדיף לי להזמין את המחשב כמו שהוא, ללא שדרוגים, את שדרוג הזיכרון לעשות בעצמי באחת המעבדות.

מה תיתן לי בדיקת memtest? והאם יש מעבדה באיזור חיפה/ קריות שאתה יכול להמליץ לי עליה?

בעיקרון המוכר אמר שלאחר שמגיע טכנאי הביתה הוא מאבחן את התקלה- אם התקלה היא בכרטיס הנוסף אז הם מחליפים. לשאלתי מה קורה אם הכרטיס יגרום למשהו לישרף הוא אמר לי שזה לא יכול לקרות ושלכן אין סיבה לדאגה.

לא הרגיע אותי...

פורסם

DELL נותנת שירות בבית הלקוח, הוספת זיכרון ו/או שידרוג לא פוגעת באחריות, נקודה. (כמובן בתנאי שלא תיגרום נזק פיזי בהתקנה).

בד"כ חנות שמוכרת ניידים עושה גם שידרוגים, זה תקין ומקובל.

בגדול..תרגע ;) ותמצא מקום לשדרג את הזיכרון.

אגב, אם תשדרג ב-DELL ישחטו אותך על השידרוג...

פורסם
  • מחבר

אז אני שואל שוב- לשדרג בחנות האינטרנטית או במעבדה באיזור מגורי?

ביררתי עם שניידר והם לוקחים 350 ש"ח לשדרוג מה שנשמע לי קצת יקר והמחשב מגיע אצלהם ללא bluetooth. נוטבוקקלאב לוקחים 100 ש"ח פחות והוא מגיע עם bluetooth אבל הבנתי שהם פחות אמינים. ההיגיון אומר להזמין מחשב סגור מנוטבוקלאב ואז ללכת ל- ksp ולהרחיב את הזיכרון. אני לא יודע כמה זה מסובך להכניס עוד כרטיס- פוחד שבו יטפלו במחשב לא נכון ואז גם לא תהיה לי אחריות מצד החנות וגם לא מצד dell.

ממש במלכוד. מחכה לעצות.

תודה

פורסם
  • מחבר

ושאלה נוספת- במידה שעדיף להוסיף את הזיכרון במעבדה הקרובה- יש המלצה לכרטיס ספציפי? הבנתי שהרוב שמים samsung אבל אני לא יודע איזה.

אני מחפש הרחבה של 2 ג'יגה ל- vestro 3500. תודה

פורסם

אין העדפה כלפי יצרן מסוים. העיקר שיהיה יצרן ידוע ושהנתונים הטכניים יתאימו הן למודולי זיכרון קיימים והן ללוח עצמו (או לכל רכיב אחר) כמו שמוסבר בעמוד השאלות הנפוצות. יש שם רשימה של יצרנים מוכרים, הסברים לגבי נתונים טכניים, הגדרות, בעיות תאימות ועוד.

ואנא להבא תרשום את השאלה בכותרת במקום לרשום שיש לך שאלה, זה לא שחסר שם מקום.

פורסם
  • מחבר

טוב אז אני קונה את של ‎Kingston ValueRam 2GB 1066Mhz DDR3

למחשב vostro 3500. האם יתאים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים