עבור לתוכן

Cooler Master Blue Ice חופר רצח למרות שימון - לאיזה מאוורר להחליף?

Featured Replies

פורסם

היי,

כבר די הרבה זמן שהמאוורר שעל הצ'יפסט שלי משגע אותי. פעם אחת עזר כנראה לשמן אותו, והוא היה בשקט הרבה זמן. הבעיה היא שעכשיו הוא חופר עוד יותר, ואני רוצה להחליף לו מאוורר. איזה מאוורר 40 סנטימטר אני יכול לקנות ולחבר אליו? אולי יש איזה פתרון אחר למאוורר עצמו שלא חשבתי עליו חוץ משימון?

פורסם

למה אתה זקוק בכלל למאוורר על אחד משבבי ערכת השבבים?

אני לא מכיר מבחר גדול במיוחד של מאווררי 4 ס"מ ובכלל אולי כדאי לנסות לעבוד בלעדיו ולבדוק אם זה משנה בכלל משהו.

כמו כן, אולי כדאי לחשוב על פתרון קירור אחר כמו Heatsink שבשילוב עם סירקולצית המארז (שאני מניח שהיא תקינה) יעזור לך לקרר את השבב כפי שאתה מצפה.

פורסם

הבעיה של שמן שהוא מתייבש ומחמיר את המצב. אם אתה רוצה להישאר עם המאוורר הנ"ל אתה יכול לנסות להשתמש בגריז או ווזלין ולראות

אם המצב משתפר.

פורסם
  • מחבר

ככה או ככה - מומלץ לפרק אותו בכלל?

פורסם

לדעתי כן. אחר כך תנטר את הטמפ' ותבדוק אם ומה דרגת השינוי. לדעתי לא יהיה הבדל משמעותי.

הסירקולציה במארז אמורה לפנות את החום גם משבבי ערכת השבבים.

פורסם
  • מחבר

אני חושש קצת מכיוון שבלי המאוורר, גוף הנחושת על הגשר הצפוני קצת קטן. אני אבדוק אבל בכל מקרה, אולי אפילו אפשר להציל את המאוורר המקורי.

פורסם

למצוא עוד קירור יעודי כזה לא חסר..אבל גם הוא לא יחזיק הרבה..או שתרכוש קירור תחליפי אחר..או שתשפר את הסירוקלציה במארז..

כמובן בדוק את הטמפ' שלו לפני ואחרי..

פורסם

יש לך מאווררים נחמדים של SCYTHE בגודל הזה

פורסם
  • מחבר

למצוא עוד קירור יעודי כזה לא חסר..אבל גם הוא לא יחזיק הרבה..או שתרכוש קירור תחליפי אחר..או שתשפר את הסירוקלציה במארז..

כמובן בדוק את הטמפ' שלו לפני ואחרי..

השתמשתי באמצעי קצת יותר קיצוני - פירקתי את המאוורר, כמו שהוא העברתי אותו במים בכיור, אחר כך שימנתי עם שמן נשק מאחורה ולא מקדימה כמו קודם, שמתי אותו להתייבש ואז הרכבתי חזרה. שקט כמו לחישה, וכנראה גם יישאר כזה לפחות עוד כמה חודשים :)

יש לך מאווררים נחמדים של SCYTHE בגודל הזה

יש משהו במרכז?

חוץ מזה - מלבד הקירור שלי, על איזה קירור צ'יפסט שאפשר להשיג בארץ (הבנתי שפה הם נדירים כי הביקוש נמוך) הייתם ממליצים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים