עבור לתוכן

ABIT nf7-sl or ePoX 8rda3

Featured Replies

פורסם

אני ככל הנראה היחיד שיכול לצדד בMj בכל הפורום הזה ואולי גם Orrr... במקרה שלי לפחות, מדובר בלוח מפונק מאוד (בכל הנוגע לתאימות של סטיקי זכרון) ושגעונות מאוד לא מובנים.

לא יודע, אולי מדובר בצירוף מקרים, או סתם מזל ביש של שלושה ממשתמשי הפורום. בכל אופן, הלוח הזה יוחלף בלוח של איפוקס ומשם נראה איך העסק מסתדר.

• תגובות 33
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

MJ, אתה קנית משומש בכלל, לא?

ואת הבעיה של הכרטיס מסך והזכרונות יש להרבה לוחות.

שלך מת כי עשית לו מלא מודים בלי להבין אותם הרבה, הקש היה המוד VDD שכנראה משהו התפקשש בו (2 וולט לגשר, זוכר?)...

בקשר לתאימות לזכרונות אני מסכים חלקית. זה לא בכל הלוחות ולא בכל הזכרונות, קורה, אבל לא הרבה.

אחד הלוחות היותר טובים שראיתי מעולם.

פורסם

לי אתה אומר לא לדבר? אתה זה שלא צריך לדבר לפני שאתה לא קורא את כל ההודעה,

רשמתי שזה מקרה שלי, והדגשתי את זה אפילו כמה פעמים

שכולם יבינו, אז הבנו שיש לך את הלוח ואתה מרוצה ומבסוט, יופי לך, סבבה לך, תהנה, תאריך ימים ותזכה למצוות

עוד מעט תכחיש שמה שקרה לי לא קרה גם וזהו...

אמרתי, זה לוח פצצה, אבל עשה לי בעיות

ועוד משהו, אתה לא תגיד לי שאני לא יודע על מה אני מדבר, כי אתה לא מכיר אותי ואני לא חבר שלך.

הפורום הזה ניהיה משהו משהו

כל אחד פה ממליץ כי הוא קנה את זה וכי יש לו את זה והוא לא רוצה להרגיש דפוק, רדו מזה

תהיו אובייקטיבים

(לא לגבי המקרה הספציפי הזה, בכלל בכלליות)

אני רואה שאתה אוהב לזבל את המוח,(אתה לא מכיר אותי ואני לא חבר שלך ) :מזה קשור עדיף שתרגע כי אתה כבר מתחיל לגלוש לכיון אחר לגמריי בהמשך ההודעה .

ולא רק אני קניתי את הלוח הנ"ל אלא עוד מלא אנשים שמרוצים ממנו.

אז ככה שאני ממליץ לך להיות יותר אובייקטיבי.

פורסם

ה-8RDA+ עדיף על ה-ABIT בכל מה שקשור ל-OC (אני מדבר על ה-REV 2.1)

ה-ABIT ידוע בבעיות תאימות לזכרונות, יכול להיות שגם ה-EPOX אבל על זה MAPHISTO יצטרך להעיד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים