עבור לתוכן

ABIT nf7-sl or ePoX 8rda3

Featured Replies

פורסם

but the epox 8rda+ only runs on 333fsb with ddr400 (no dual)d!

and the abid nf7-sl runs on 400fsb with memory dual ddr400

פשוט לא ברור למה אנשים ממשיכים לקשקש

8RDA+ REV 2.1 בעל תמיכה מלאה בבאס 400 .

למה לפני שאתה כותב דברים לא תקרא קצת .

• תגובות 33
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן אבל מה יהיו ההבדלים באוברקלוק? עשר יותר באס לאפוקס עשרים יותר כמה?

וגם רציתי את הnf7 s בגלל כל התוספות והמתאם לs-ata (בגלל זה אני מתעקש לדעת הבדלים במספרים) וגם שהוא אוברקלוקר טוב אבל בכמה פחות מהאפוקס?

פורסם

אני לא בטוח אם אפשר להגיד תמיד בטוח בכמה הבדל .. אבל יש הבדל ...

פורסם

Exalt, אכפת לך לשים לינק כמו בנאדם, סתם כדי שיוכלו להכנס אליו ולהחכים?

פורסם
  • מחבר

i can't copy the link right!!! damn

פורסם

EXALT

חביבי אם היית קורא קצת יותר היית מבין שגרסה 2.1 זה לא הלינקים שאתה נתת

לפותח הדיון :

ל 8RDA PLUS אין SATA

ול 8RDA3 PLUS יש

אני מניח שגם האביט יספק אותך וגם האפוקס

שים דגש בהתאמת הזכרונות ללוח זה יותר חשוב (בהנחה ואתה באמת רוצה המהרה חביבה )

לגבי שאלת - כמה יותר תגיע עם איזה לוח

אף אחד לא יכול לחזות אז תחדול לשאול .

פורסם

אני רוצה להגיע ל225X11 כי אני לא חושב שהזכרונות שלי יעמדו ביותר מ50 מגה הרץ אוברקלוק, חוץ מהם כל רכיב אחר מתאים במאה אחוז אז האביט nf7-s או ה nf7-sl יעמדו בזה?

פורסם

אטל תקח את האביט המגעיל הזה, שקל וחצי לא הייתי נותן על אחד כזה חדש אחרי מה שקרה לי איתו במשך חודשיים, עשה לי את המוות

לא נדלק פתאום, קצרים, ביוס עמכה שמת בסבבה, לוח עדין מאוד (סליקים של זכרון נשברים כמו כלום מהכרטיס מסך שמוחץ אותם)

ובכלל, הוא לוח מאוד לא החלטי, הוא יכול להיות יציב היום, ולא להיות קרוב למהירות הזאת מחר.

עד שלפני יומיים הוא מת לי הלוח הזה, בלי שום סיבה, הוא בכלל לא נדלק, אני מעיף אותו לעזאזל וקונה Asus ב"ה עוד כמה שבועות...

לפחות הם לא ימותו לי סתם, ולפחות היבואן שלהם לא מני*ק וקמצן

שמע, כמעט כולם מרוצים מהלוח הזה למרות כל מה שאני אמרתי, ובצדק, שהוא עובד, הוא עובד תותח!

אבל לא יודע... לוח עדין כזה.. תעשה לו פווו יפול נגד

אישית אני לא ממליץ ואומר לך תקח איפוקס. אבל זה רק מה שקרה לי אולי זאת מקריות

פורסם

בלוח הנוכחי שלי הagp והסלוטים של הזכרון מסודרים אותו דבר בדיוק והכרטיס לא מגיע אליהם בכלל (מה יש לך וודו 5000?)

וחוץ מזה אתה הראשון שאומר דבר כזה כל מי שיצא לי לדבר איתו מרוצה גם כל ביקורות כמעט נתנה לו 9.8 לא יכול להיות שכולם טועים.

פורסם

אטל תקח את האביט המגעיל הזה, שקל וחצי לא הייתי נותן על אחד כזה חדש אחרי מה שקרה לי איתו במשך חודשיים, עשה לי את המוות

לא נדלק פתאום, קצרים, ביוס עמכה שמת בסבבה, לוח עדין מאוד (סליקים של זכרון נשברים כמו כלום מהכרטיס מסך שמוחץ אותם)

ובכלל, הוא לוח מאוד לא החלטי, הוא יכול להיות יציב היום, ולא להיות קרוב למהירות הזאת מחר.

עד שלפני יומיים הוא מת לי הלוח הזה, בלי שום סיבה, הוא בכלל לא נדלק, אני מעיף אותו לעזאזל וקונה Asus ב"ה עוד כמה שבועות...

לפחות הם לא ימותו לי סתם, ולפחות היבואן שלהם לא מני*ק וקמצן

שמע, כמעט כולם מרוצים מהלוח הזה למרות כל מה שאני אמרתי, ובצדק, שהוא עובד, הוא עובד תותח!

אבל לא יודע... לוח עדין כזה.. תעשה לו פווו יפול נגד

אישית אני לא ממליץ ואומר לך תקח איפוקס. אבל זה רק מה שקרה לי אולי זאת מקריות

אני רואה שאנשים פו פשוט לא יודעים על מה הם מדברים האביט הוא לוח מצוין ובחיים לא נשמעו טענות כלשהם על הלוח המצוין אז ככה שאם אתה לא מתמצא טוב בלוחות עדיף שלא תדבר בקשר לאיפוקס אמור להיות גם לוח טוב אבל זה שהאביט יותר טוב ממנו לoc אין מה להיתווכח האביט הוא גם יותר זול אז ככה שאני חושב שאין פו הרבה מה לחשוב מה לקחת מבין השתיים.

הבחירה שלך.

פורסם

לי אתה אומר לא לדבר? אתה זה שלא צריך לדבר לפני שאתה לא קורא את כל ההודעה,

רשמתי שזה מקרה שלי, והדגשתי את זה אפילו כמה פעמים

שכולם יבינו, אז הבנו שיש לך את הלוח ואתה מרוצה ומבסוט, יופי לך, סבבה לך, תהנה, תאריך ימים ותזכה למצוות

עוד מעט תכחיש שמה שקרה לי לא קרה גם וזהו...

אמרתי, זה לוח פצצה, אבל עשה לי בעיות

ועוד משהו, אתה לא תגיד לי שאני לא יודע על מה אני מדבר, כי אתה לא מכיר אותי ואני לא חבר שלך.

הפורום הזה ניהיה משהו משהו

כל אחד פה ממליץ כי הוא קנה את זה וכי יש לו את זה והוא לא רוצה להרגיש דפוק, רדו מזה

תהיו אובייקטיבים

(לא לגבי המקרה הספציפי הזה, בכלל בכלליות)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים