פורסם 2010 באוגוסט 2615 שנים אהלן חבר'ה, אמי זקוקה למחשב נייד חדש לאחר שהקודם(DELL K2) פשוט התאבד(בעיה ממש מוזרה במסך. אם יש דרישה אני אעלה סרטון. משהו מוזר לאללה). קיבלנו את ההצעה הבאה: Lenovo ThinkPad Edge 0302-2NG AMD Athlon 3 P320 2GB DDR3 250GB 5400RPM מסך 15.6'' ATI Mobility Radeon 3400 אחריות שלוש שנים באתר הלקוח Windows 7 Home Premium 64Bit ב 3322 ש"ח אשמח לדעת האם זה כדאי. גורם המשיכה העיקרי כאן מבחינתנו הוא האחריות לשלוש שנים פה אצלנו. הנייד הקודם התפגר לאחר שנתיים וחצי(כאשר הייתה לו אחריות לשנה) והבנו שאחריות טובה וארוכה לא תסולא בפז המאפיינים הרצויים מן הנייד הם: מסך גדול(15.6 אינץ') צורב DVD טאץ'פאד טוב חוץ מזה אין "צורך" בכלום. הארד דיסק - אין צורך אפילו ביותר מ160GB, אבל אני לא רואה שמוכרים בכלל ניידים עם כאלו הארד דיסקים. כרטיס מסך חזק - אין צורך. המחשב משמש לעבודות משרדיות ברמה מאוד נמוכה בלבד. קצת אינטרנט וקצת אופיס. שום דבר מעבר לכך. מעבד/זיכרון - כל דבר שאינו סלרון(עדיין קיים בכלל? ) יספק. כפי שאמרתי - אינטרנט ואופיס בלבד. לא יותר מכך. סוללה חזקה - בונוס נחמד אך לא קריטי. רוב הזמן המחשב יהיה בבית ומחובר לחשמל. הניידות היא בעיקר בשביל הבית/מצגות/הרצאות פעם ב... משקל - עדיף משהו שלא שוקל 5 קילו אך גם סביבות ה3 קילו זה בסדר. אין צורך לדאוג למחשב "דק וקל". תודה מראש לעוזרים!
פורסם 2010 באוגוסט 2815 שנים לטעמי ההצעה שקבלת היא יקרה מדי למפרט הזהלפי הדרישות שתיארת אתה יכול למצוא מחשב נייד בהרבה פחות מהמחיר שהציעו לך
פורסם 2010 באוגוסט 2815 שנים שלום לך אכן, המחיר לא משתלם. לפני שאתה קונה חדש ומבלי לדעת מה הביעה המוזרה בנוכחי, שווה לבדוק שזה לא הסוללה. בכל מקרה, הנה קישור למחשב פצצה במחיר מצחיק http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=467265.0 בהצלחה. עריכה: אחריות אפשר להרחיב בהתאם לצורך.
פורסם 2010 באוגוסט 2815 שנים האמת , שהייתי שמח לדעת מהיכן קיבלת את ההצעה.. נשמע לטעמי לא רע,3 שנים ועוד באתר הלקוח - נשמע כאחלה פיתרון.אני החלטתי על 3 שנים באתר הלקוח מהסיבה הפשוטה, שתיקונים אצל הלקוח יקצרו תהליכים ולא יקחו לי יום עבודה ללכת ולהחזיר את המחשב + זמני המתנה לחלקים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.