פורסם 2010 באוגוסט 2615 שנים הטלוויזיה בסלון עושה בעיות, יש שני קווים ברצדים בתמונה ובדקתי גם בתפריטים יש בעיותככה שזה בטוח הTV.. השאלה אם יש אפשרות לתקן את מסך הLCD?אחריות נראלי שאין, היא כבר יותר מ3 שנים אצלנו.והייתי רוצה המלצה למסך 42 LCD הכי זול שאפשר למצוא היוםתודה!
פורסם 2010 באוגוסט 2815 שנים שלום לך רצוי שתכתוב באיזה איזור בארץ אתה גר , יהיה למשתמשים יותר קל להמליץ לך .יום נפלאמיכאל
פורסם 2010 באוגוסט 3115 שנים אממ הכי זול ,LCD ו 42 לאממש מתחבר ביחד ,מה מרחק הצפיהומה שעות הצפיה וכמוון באיזה תוכן תצפה דרכה?*בלי קשר לשאלות, למסכים 42+ זה רק פלסמה ,LCD טובות בגדלים קטנים יותר.LED לא בה בחשבון כי יקר יותר מ2 סוגים שהזכרתי
פורסם 2010 באוגוסט 3115 שנים מחבר אמרו לי באמת שמ"42 ומעלה פלזמה יותר טובה, הבעיה שאני מפחד מצריבות מסך ..הבנתי שיש צריבות של לוגואים של ערוצים וכאלה.הטלויזיה תשמש בעיקר לצפיה סטנדרתית.. מה שכן יש לי לפטופ שחיברתי אותו כHTPC בשביל משחקים לאחיינים שלי ולצפיה בסרטים בסלוןאז אני לא יודע עד כמה פלזמה טובה בשימוש עם מחשב, במיוחד שהרזולוציה בLCD קצת יותר גבוה (1024X לעומת 1366X) מבחינת מרחק זה בערך 3-4 מטר.. יש לנו עכשיו 37 שאני מרגיש שהיא טיפה קטנה, 40 יקרות ו42 יש הרבה יותר..חשבתי אולי מישהו שמע על איזה מבצע בשופרסל או מחסני חשמל..
פורסם 2010 באוגוסט 3115 שנים קח בחשבון שפלזמה לוקחת יותר חשמל.עוד דבר שכדאי לשים לב אליו זה הרמקולים של הטלויזיה. הרבה טלויזיות זולות מגיעות עם רמקולים 5W מצ'וקמקים שהורסים את חווית הצפיה.אני חושב שכדאי לך לעשות טיפה סקר שוק ולראות מה מחירן של טלויזיות זולות, ואז לקנות בראש השנה באיזה מבצע משתלם שבטח יצוץ.
פורסם 2010 באוגוסט 3115 שנים מחבר הבעיה שהקווים אצלנו גדלים מיום ליום.. כבר 8-9 קוויםאם זה יותר חשמל אז רק LCDרמקולים לא כזה נורא.. אולי תהיה לי סיבה לקנות מערכת קולנוע
פורסם 2010 באוגוסט 3115 שנים 42" יש רק HDR, מעל זה זה תמיד FHDאבל LCD ב 42 לאנראת מי יודע מה כלל, אלה עם כל התוכן שלך הואHD, לגבי צריבות מסך זה בעיה לא ממש גדולה ,מקסימום מפעילים מסך לבן כדי לשטוף את הלוגו שנצרב משהוא, אבל עם השימוש כולל אינטרנט אז זה אכן רק LCD,לפסמה זה ממש לא בריא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.